Ghirlandele de Sărbători, montate în parcurile gălățene
Foto: Anca Melinte

Ghirlandele de Sărbători, montate în parcurile gălățene
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

"N-a venit nici Halloweenul și în Orășelul Copiilor s-au montat deja decorațiunile de iarnă", se minuna, pe bună dreptate, un gălățean, într-o postare pe grupul "Gălățeni interesați de ce se întâmplă prin oraș" de pe Facebook. Imaginea pe care o făcuse publică duminică, 15 octombrie 2023, dovedea că nu exagerează cu nimic.

Luni, 16 octombrie 2023, și în Parcul "Mihai Eminescu" se montau ghirlandele luminoase. Una fusese deja instalată la intrare, iar doi lucrători se ocupau cu împodobirea pergolelor. Trebuie să recunoaștem că, de această dată, împodobirea orașului de sărbători a început mai devreme decât anul trecut. Și nu e vorba doar de faptul că operațiunile au debutat pentru a profita de timpul favorabil, anticipând și zilele când nu se va putea lucra, din cauza condițiilor meteo.

Luna viitoare expiră contractul încheiat de Primăria Galați cu operatorul serviciului de iluminat public, asocierea SC Flash Lighting SRL - SC MK Illumination SRL. Așa cum ați putut afla din ziarul "Viața liberă", este deja în derulare o licitație pentru găsirea unui nou operator, dar pentru a fi sigură că nu apar surprize neplăcute, autoritățile intenționează prelungirea actualului contract cu încă șase luni. Firește, dacă aleșii locali vor fi de acord. Reamintim că este vorba despre un contract de prestări servicii pentru iluminatul public, care include și componenta de iluminat festiv.

Ca și în anii trecuți, instalațiile de iluminat festiv se vor aprinde în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol Andrei.

Citit 2724 ori Ultima modificare Marți, 17 Octombrie 2023 01:43

1 comentariu

  • postat de Paula
    Miercuri, 18 Octombrie 2023 13:37
    86.124.124.***
    Anul trecut nu tot pe la mijlocul lui octombrie au început montarea luminițelor? Ce contează când încep atât timp cât sunt aprinse la momentul potrivit... Să ne învăluie spiritul Crăciunului cât mai devreme, că tare puțin ne ține.
    3
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.