Ofertă unică pentru gestionarea iluminatului public

Ofertă unică pentru gestionarea iluminatului public
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria a primit o singură ofertă pentru contractul de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public din municipiul Galați. Este vorba despre firma Flash Lighting Services, singura interesată de procedură, cu o valoare estimată de 24.626.339 de lei fără TVA, al cărui criteriu de atribuire este „cel mai bun raport calitate-preț”.

Așa cum ați putut afla din ziarul „Viața liberă”, contractul are ca obiect exploatarea și întreținerea în funcțiune a sistemului de iluminat public (iluminat stradal rutier și pietonal, iluminat ornamental și arhitectural), dar și dispecerizarea și monitorizarea sistemului de iluminat public. Contractul se va încheia pe o perioadă de patru ani, cu posibilitatea de a fi prelungit cu maximum doi ani.

Ofertantul unic al procedurii în derulare este chiar operatorul serviciului de iluminat public cu care are contract Primăria Galați în prezent. După cum v-am mai informat, acest contract urma să expire în noiembrie 2023, dar, prin act adițional, durata sa a fost prelungită cu cel mult șase luni, până la finalizarea licitației. Desigur, prelungirea aduce și suplimentarea valorică aferentă - respectiv, 2.945.169 lei fără TVA - valoarea totală a contractului ajungând la 26.506.531 de lei.

Citit 1895 ori Ultima modificare Marți, 05 Decembrie 2023 07:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.