Renaturarea şi Talmudul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reuniunea cu uşile închise a autorităţilor locale pentru cele mai bune variante de apărare a comunităţilor de noi inundaţii pe Dunăre a primit câteva comentarii din partea preşedintelui liberal Victor Paul Dobre. Liberalul a ţintit câteva ironii la adresa directorului Autorităţii Naţionale pentru Inundaţii şi Managementul Apelor, Dan Cârlan.

„Salut reuniunea ţinută la Galaţi pe tema inundaţiilor. Din păcate, despre studiul cu renaturarea se ştie de vreo 3-4 ani de zile. A mai fost o dezbatere acum vreo 2 ani la Tulcea, unde tot aşa se spunea unde, când, cum facem renaturarea. Înţeleg că se  studiază în continuare”.

„E o tradiţie românească să studiem mult şi nu totdeauna bine. Cred că e bine ca lucrurile acestea să nu rămână doar la nivelul oamenilor politici”.

„Pe colegul meu Dan Cârlan îl cunosc, suntem amici, dar se pricepe la ape cum mă pricep eu la studiul Talmudului. Nu cred că e cel mai în măsură să ne spună unde facem renaturarea. Dar să aşteptăm luna mai. Nu am prea înţeles caracterul secret al dezbaterii, or trece obiective NATO pe aici şi eu nu ştiu”, a spus Dobre.

Citit 489 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.