OZN-urile din Centru au făcut „duș”
Foto: Anca Melinte

OZN-urile din Centru au făcut „duș”
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

Copertinele Pasajului ”Dunărea” din Centrul orașului au făcut, luni dimineață, o baie în toată regula. Poate chiar prima de la construcția lor, pentru că nu ne amintim să mai fi surprins o scenă de acest fel.

O adevărată desfășurare de forțe a Serviciului Public Ecosal înconjurase „OZN”-ul de la Romarta. Înarmați cu perii, spumă, găleată, furtun cu apă și un utilaj cu nacelă, angajații Ecosal se chinuiau să-i dea lustru.

Peste stradă, prăfuit ca vai de el, OZN-ul de la Hotel „Ibis” își aștepta rândul la spălat. Valul de praf saharian care a acoperit Galațiul a lăsat urme groase pe sticla copertinei.

De altfel, chiar recent un cititor al ziarului nostru ne întrebase cine are în atribuții curățarea copertinelor de intrare/ieșire de la Pasajul din Centru: ”Sunt groaznic de prăfuite! Dacă puteți face o sesizare din partea cetățenilor, ar fi minunat”. Iată că municipalitatea nu a apelat la forțe externe, ci la propriul serviciu de salubrizare.

Citit 4997 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 05:55

3 comentarii

  • postat de Dorel
    Marți, 21 Mai 2024 13:30
    5.13.159.***
    Unele panouri au făcut și poc.
    0
    9
  • postat de Cetatean
    Marți, 21 Mai 2024 11:42
    86.124.200.***
    Dacă mai vrea un mandat, să le desfiinţeze cât mai repede. Eventual să-i facă şi lui un duş, să se trezească. Cel mai grotesc oraş. Să desfiinţeze şi bombele de pe trotuare, inclusiv ţepuşele care au rămas de la biluţe. Cât mai are timp, ş,m.a.
    4
    18
  • postat de Ursus
    Marți, 21 Mai 2024 07:18
    193.231.148.***
    Prafuite sau nu, arata la fel de rau. Uratesc unul din locurile definitorii pentru orasul nostru. Ar trebui desfiintate, cu tot regretul pentru banii aruncati pe ele!
    1
    28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro