Contract semnat pentru renovarea Grădiniței Nr. 39

Contract semnat pentru renovarea Grădiniței Nr. 39
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Contractul pentru renovarea energetică a Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 39 din cartierul Aurel Vlaicu are o valoare de 3.840.999 de lei fără TVA și a fost atribuit, în urma licitației, firmei SMB Solid Trust Partner SRL.

Potrivit Primăriei Galați, principalele lucrări de care va beneficia grădiniţa cuprind termoizolarea pereților exteriori și a planșeelor, schimbarea tâmplăriei, refacerea instalațiilor, montarea de panouri fotovoltaice, realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, refacerea trotuarelor de protecție etc.

Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni.

Până acum, 35 de grădinițe, școli și licee au beneficiat de proiecte de modernizare și urmează alte 15 unități de învățământ.

Citit 1720 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2024 07:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro