De luni se pot plăti dările locale - Vezi aici programul Direcţiei de Fiscalitate!

De luni se pot plăti dările locale - Vezi aici programul Direcţiei de Fiscalitate!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de luni, Direcţia de Taxe şi Impozite Galaţi începe colectarea taxelor şi a impozitelor locale pe 2012. Persoanele fizice pot achita dările în cele trei puncte ale Direcţiei de Fiscalitate.

Sediul central de la Romarta are program cu publicul: luni, marţi, joi şi vineri de la 8,00 la 16,30, iar miercuri de la 8,00 – 18,30. Celelalte două puncte din Micro 39, bloc J, parter şi din Micro 18, strada Brăilei, nr. 232, bloc E4, parter au program de luni până vineri de la 8,00 la 15,30. Persoanele juridice pot achita birurile la sediul de pe strada Traian (colţ cu Basarabiei), bloc A 16, de luni până vineri de la 8,00 la 15,30.

 

Citit 11231 ori Ultima modificare Duminică, 08 Ianuarie 2012 22:24

4 comentarii

 • postat de Parabola
  Luni, 09 Ianuarie 2012 15:04
  Mai " PANFLETE", mai intai mai pune mana pe carte si mai apoi apucate da suduit. Eu inteleg ca -mi esti tare catranit dar daca nu sti a scrie foloseste macar copy / paste. Acesta este un PAMFLET. ( Asa ca nu te supara pe mine )
  0
  0
  Raportează
 • postat de Panflet
  Luni, 09 Ianuarie 2012 07:38
  BLESTEM DE OM SĂRAC Din balegi si din cuib de cuci,Rasar ca viermii, politruciSi din haznalele de bani –Costume negre cu snapani,Viteji ca musca la arat!Si ne-ati mintit si ne-ati furat,Si-ati pus pe noi si jug de boi!Blestem, blestem, blestem pe voi!Murdari in suflet si in gand,Cu ghearele averi strangand,Din flote, fabrici si uzine,Voi ati lasat numai ruine!V-ati gudurat pe langă clericiCu manastiri şi cu bisericiSi vile v-ati facut, de soi...Blestem, blestem, blestem pe voi!Voi v-ati tradat si intre frati,Ca voi, si viermii-s mai curati.Ati daramat scoli si spitaleCa sa va fie voua moaleSi v-ati brodit si parlamenteDin lichelute repetente.Si ne-mproscati doar cu noroi!Blestem, blestem, blestem pe voi!Ati omorat orice dreptate,Ati jecmanit tot ce se poate,Guvernul vostru cu ministriiE-o adunatură de sinistrii,Batjocura si umilintaAu mai ramas la voi credinţa?Ghiolbani de jafuri si ghertoi,Blestem, blestem, blestem pe voi!Ati saracit o tara-ntreaga,Nici dracul sa nu o mai dreagaSi din privatizari cu fumuriAti tot lasat lumea pe drumuri!Dar cum sa faceti voi vreun drumCand urma voastra e doar scrum?La talharii va strangeti roi! Blestem, blestem, blestem pe voi!Blestemul greu sa va loveasca, Doar bube rele sa va creasca,Ochii sa ii aveti ca napulSi sa va roada viermii capul!Sa putreziti toti prin palate,Toti spulberati să fiti în toateSi sa aveti doar oase moi!Blestem, blestem, blestem pe voi! Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si să fii condus de toti tampitii?
  Chiar ti-e jena sa iubesti tara asta?Nu trebuie sa fii nationalist-comunist pentru asta.
  Se pare ca versurile sunt scrise de Andrei Radu, numai citatul in proza e al lui Dan Puric.
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 13:47
  Da-ti-le la prosti nutret ca sa aiba ce sa se buluceasca si sa se calce in picioare ca de, au mai ramas numai vreo 80 de zile pana la 31.03 si nu mai e timp. E trist sa vad cu ce mandrie se pune umarul la indobitocirea natiei noastre....
  0
  0
  Raportează
 • postat de Teodor
  Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 09:34
  Pentru plata pe internet se face ceva ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.