Ţărăniştii gălăţeni ameninţă Prefectura şi Primăria cu 40 de umbrele

Ţărăniştii gălăţeni ameninţă Prefectura şi Primăria cu 40 de umbrele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul interimar al PNŢCD Galaţi, Marian Popa, a protestat ieri pe motiv că autorităţile locale, fie că e vorba de Primărie sau de Prefectură, „uită” să invite şi formaţiunea sa politică la manifestările organizate cu prilejul evenimentelor istorice importante. În speţă, Popa era supărat că PNŢCD nu a fost invitat la festivităţile de pe 24 Ianuarie.

Ţărăniştii au de gând să se răzbune în cazul în care vor fi „săriţi” din nou. Au pregătit deja o „artilerie” de 40 de umbrele mari, galbene, inscripţionate cu sigla partidului. La următoarele manifestări, când va fi anunţat numele instituţiei organizatoare, ţărăniştii îi vor înconjura pe reprezentanţii ei cu umbrelele.

„Aşa cum ei ne umbresc nouă activitatea şi noi le vom umbri imaginea. Este de datoria lor să invite toate partidele. Sunt reprezentanţii unor instituţii, nu sunt pe moşia lor, sunt plătiţi din banii noştri. Îi rog să nu se joace. Îi asigur că vom avea destui membri care să ţină umbrelele”, a anunţat Popa din spatele unei umbrele PNŢCD.

Dat fiind că afară plouă torenţial, e foarte bine că ţărăniştii s-au dotat cu umbrele. Au ignorat însă o problemă mult mai dificilă: balta adâncă şi uriaşă de la intrarea în sediul partidului. O idee mult mai bună era să ofere nişte cizme de cauciuc sau măcar un colac de salvare pentru cei care nu ştiu să înoate.

Cât despre invitaţii… Ştie toată lumea ce se sărbătoreşte la 24 ianuarie şi unde e statuia lui Cuza. Iar programul a fost publicat în ziar.

Citit 1230 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.