Toader, repus în drepturi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de ieri, deputatul Mircea Toader este din nou preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Galaţi. Biroul Permanent Naţional a fost de acord să-l repună în drepturi pe Mircea Toader, după ce, în vară, l-a sancţionat pentru rezultatele slabe din alegerile locale.

După cum am aflat de la proaspătul lider, în BPN a fost prezentată scrisoarea primarului municipiului Tecuci, Eduard Finkelstain care propunea retragerea sa din funcţia de preşedinte al organizaţiei întrucât şi-a îndeplinit mandatul: creşterea PD-L cu 13 procente la alegerile parlamentare. Finkelstain susţinea în scrisoare trecerea pe funcţia de preşedinte a lui Mircea Toader, până în 2010, când vor fi organizate alegeri în partid.

Preşedintele Toader va fi ajutat de doi prim-vicepreşedinţi, senatorul Marius Necula, care se va ocupa de colegiile electorale din municipiul Galaţi şi primarul Finkelstain, care se va ocupa de colegiile din judeţ. Consilierul judeţean Iulian Aramă a primit funcţia de secretar general adjunct. Biroul Permanent Judeţean al PD-L Galaţi numără nu mai puţin de 39 de membri, aleşi locali şi judeţeni, parlamentari, dar şi foşti candidaţi la alegerile parlamentare care nu au reuşit să obţină mandat.

Citit 1422 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.