Vor la putere!

Vor la putere!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Continuăm prezentarea candidaţilor pentru Primăria municipiului Galaţi, preşedinţia judeţului, Consiliul Local şi Consiliul Judeţului Galaţi înscrişi în bătălia politică de către partidele politice:


 

Partidul România Mare - Nume vechi şi nume noi pe lista candidaţilor
În 2008, PRM nu a mai reuşit să treacă pragul de cinci la sută nici la alegerile locale, nici la cele generale, şi a rămas pe tuşa administraţiei locale dar şi a Parlamentului României. Acum îşi doreşte mai mult ca oricând să reintre la masa de joc a politicii, în primul rând prin alegerile locale. După decesul liderului organizaţiei judeţene, Carol Dina, PRM propune o echipă care include atât nume noi cât şi nume cunoscute deja gălăţenilor.

Un inginer navalist pentru Primărie
Candidatul PRM, la Primăria Galaţi este Dorian Laurenţiu Munteanu, intrat în politică la începutul acestui an. Are 46 de ani, a absolvit Facultatea de Nave, este de profesie inginer, a lucrat în Şantierul Naval, iar acum are propria afacere, o firmă care produce oţel beton şi plase sudate. La preşedinţia Consiliului Judeţului PRM s-a înscris liderul interimar, Marin Costel, în vârstă de 56 de ani, de profesie jurist, şi şef de compartiment la SC Administraţia Pieţelor Agroalimentare Galaţi. În perioada 2000-2008 Marin Costel a fost timp de două mandate consilier judeţean PRM, apoi PNL şi PC. Marin Costel a fost o perioadă director la SC Apă Canal, iar traseul său politic a fost unul bogat: înainte de ’89 - prim secretar al Comitetului judeţean UTC, după '89 - PRM (de unde a fost exclus), PNL, PC şi înapoi la PRM. Iată şi cine sunt primii cinci candidaţi la Consiliul Local şi Consiliul Judeţului propuşi de PRM.

Lista pentru CL se deschide cu candidatul la Primărie, Dorian-Laurenţiu Munteanu urmat de Marin Costel. Îi urmează în confruntarea electorală: Vanghele Ifrim – 62 de ani, inginer, inspector, Camelia-Dorina Balcinoiu – 47 de ani, inginer, team leader şi de Andrei Moroşanu – 57 de ani, inginer. Cap de listă la Consiliul Judeţului este tot Marin Costel, urmat de un alt fost consilier judeţean, Lupu Nistor, în vârstă de 60 de ani, de profesie jurist, actualmente pensionar. Lupu Nistor a avut acelaşi traseu politic ca şi Marin Costel – două mandate la CJ, şi peripluri de la PRM la PNL şi PC şi înapoi la PRM. Următorul pe listă este Dorin Meran în vârstă de 47 de ani, avocat, cu state vechi la PSD. Anişoara Răchitosu – în vârstă de 42 de ani, de profesie jurist, consilier juridic şi Ionuţ-Cristian Dumitriu în vârstă de 28 de ani, cu pregătire de economist şi ocupaţie de administrator sunt şi ei candidaţi PRM pentru Consiliul Judeţului.


Partidul Poporului – DD - Cine sunt „discipolii” lui Dan Diaconescu
Formaţiunea politică a patronului OTV, Dan Diaconescu, a intrat în cursa electorală cu două nume cunoscute gălăţenilor. Ofiţer în rezervă, fostul şef al Protecţiei Civile, Constantin Ene, în vârstă de 57 de ani, a intrat în cursa pentru Primăria Galaţi susţinut de PP-DD, formaţiune a cărui filială judeţeană o şi conduce. Candidatul la şefia Consiliului Judeţului este Alexandru Teodorescu (foto), 58 de ani, inginer şi consilier judeţean ales pe lista PSD, partid din care a fost exclus în această primăvară. Teodorescu a condus vreme de patru ani Comisia de Buget-Finanţe a CJ, şi a mai fost consilier local în perioada 2004-2008. Traseu său politic a trecut pe la PD, PSD şi, mai nou, PP-DD. Teodorescu deschide lista PP-DD pentru Consiliul Judeţului, urmat de Liviu Creţu – 49 de ani, inginer, administrator, Marian Vicleanu – 54 de ani, consilier juridic, Daniela-Simona Hapeci – 28 de ani, economist, director economic, Cătălin Ungureanu – 30 de ani, sociolog-psiholog, director executiv. La Consiliul Local candidează din partea PP-DD: Constantin Ene, Malinovici Victor, Marian Alexandru, Avramescu Marian şi Carp Cecilia.


Partidul ProDemo - Apariţie nouă pe eşichierul politic
Partidul ProDemo, formaţiune cvasinecunoscută, ni-i propune la fotoliul de primar al Galaţiului pe Daniela-Teodora Amariţei, în vârstă de 44 de ani, de profesie economist iar la cel de şef la judeţ pe Nicu Stratulat, de 49 de ani, subinginer, administrator al unei societăţi comerciale. Listele pentru CL şi CJ sunt identice şi încep cu: Daniela-Teodora Amariţei, Mădălin-Adrian Bocşan – 44 de ani, inginer, şef serviciu, Stelian Băncilă – 46 de ani, economist, Sorin Toma – 50 de ani, inginer, inginer coordonator, şi Bogdan-Paul Bancu – 35 de ani, inginer, dispecer.


 

UDMR - Artista Margareta Kiss aspiră la CJ
UDMR a înscris candidaţi doar pentru Consiliul Judeţului. Lista începe cu medicul stomatolog în vârstă de 36 de ani Reves Carol, liderul organizaţiei judeţene, şi continuă cu Rusu Ibolya-Cecilia – 57 de ani, profesor şi administrator, Toth Andrei – 64 de ani, pensionar, Margareta Kiss - 75 de ani, soprană la pensie şi Hatvani Atila - 52 de ani, şofer.


Partida Romilor „Pro-Europa” - Candidaţi de treflă
Şi Partida Romilor “Pro-Europa” are candidaţi doar pentru Consiliul Judeţului. Primii cinci aspiranţi sunt: Viorica Gotu – 55 de ani, jurist, expert judeţean pentru romi, Costel Păun – 38 de ani, întreprinzător privat, Gheorghe Biţu – 42 de ani, fierar, Corneliu-Ionel Petrică – 37 de ani, student şi Lucica-Georgiana Grosu-Stoica – 25 de ani, inginer cadastru.


Partidul Socialist Român -  Partidul de schimbă, oamenii rămân
PSR nu are candidaţi pentru Primărie şi şefia judeţului, ci o mulţime de candidaţi comuni pe listele pentru CL şi CJ. Cap de listă atât la CL cât şi la CJ este Adrian-Ion Smărăndoiu – 54 de ani, inginer, mediator manager firmă, care a schimbat până acum o mulţime de partide: PNŢCD, PC, PNG-CD şi PP-DD. Următorii aspiranţi la legislativul local sunt: Valentin Cojocaru – 50 de ani, inginer, pensionar, Neculai-Ionel Olaru – 51 de ani, inginer, şef bază CD Brateş, Viorel Manole – 56 de ani, inginer, administrator clădiri şi Veronica Nedelcu – 54 de ani, funcţionar public, pensionar. La CJ candidează Petru Trifan – 67 de ani, inginer-economist, administrator de firmă, Veronica Nedelcu, Valentin Cojocaru şi Lucia Stoica-Năstăsache – 40 de ani, asistent principal de farmacie.


Partidul Poporului - LC - Pensionari în cele mai importante poziţii
Partidul Poporului – Legea Cojocaru (PP-LC) propune doi pensionari pentru cele mai importante mandate: Arghire Osanu, 66 de ani, maistru mecanic şi Gherasim Ştefan – 77 de ani, economist. Pentru CL primii cinci candidaţi sunt: Arghire Osanu, Vasile Cojocaru – 51 de ani, liber profesionist, operator imagine, Lucian Ţuţuianu – 46 de ani, electrician Dănuţ Toma – 44 de ani, electrician, şi Ştefan Gherasim. Lista CJ începe cu Ştefan Gherasim şi continuă cu: Constantin Rău – 50 de ani, gestionar, Cerasela-Giorgiana Olteanu – 34 de ani, muncitoare, Vasile Jiglău – 54 de ani, paznic vânătoare şi Gheorghe Voinea – 71 de ani, pensionar.


Forţa Civică - Trei candidaţi comuni la CJ şi CL
Avocatul Constantin Telegan, de 48 de ani, candidează la Primărie din partea Forţei Civice, iar Dorin Darabă, de 48 de ani, manager de proiect, la preşedinţia judeţului. Cei doi, împreună cu Liviu Profir – 45 de ani, medic, sunt primii candidaţi ai Forţei Civice atât pentru Consiliul Local cât şi pentru Consiliul Judeţului. Lista continuă cu Nicuşor Ajder – 49 de ani, economist, tehnician, şi Elisabeta Dranga – 48 de ani, asistent igienă sănătate publică, magaziner, candidaţi la CL şi Costică-Victor Neculai – 46 de ani, şofer, administrator, candidaţi la CJ.


Partidul Ecologist Român -  Echipă mixtă pentru mandatele cheie
Eugen Gheorghe Stamate (foto), liderul PER, în vârstă de 36 de ani este candidatul la Primăria Galaţi. De profesie este economist, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Danubius din Galati şi este administrator la o societate. Candidata la şefia Consiliului Judeţului este Neculina Florea, 59 de ani, inginer, absolventă a Facultăţii de Mecanică de la Galaţi, care în prezent ocupă funcţia de mentor asigurări în cadrul Axa Life Insurance Romania. Pentru Consiliul Local primii cinci candidaţi PER sunt: Eugen Gheorghe Stamate, Doru Georgel Cristea – 38 de ani, licenţiat în drept, inspector securitate şi sănătate în muncă, Gabriela Stanciu – 44 de ani, profesor inginer, profesor, Toma Dumitrescu – 42 de ani, electro-mecanic naval, agent maritim şi Claudiu Prodea – inginer, revizor tehnic. La Consiliul Judeţului primii candidaţi PER sunt Neculina Florea, Marian Prodea – 36 de ani, prelucrător prin aşchiere, Gheorghe Constantinescu – 70 de ani, biolog, pensionar, Catinca Miron – 56 de ani, filolog, operator PC şi Nicolae Florin Maravela – 24 de ani, economist.


Partidul Verde - Doi jurişti pentru Primărie şi şefia CJ
Avocata în vârstă de 44 de ani Lăcrămioara-Violeta Stavire (foto) este candidata Partidului Verde la Primăria municipiului Galaţi. La şefia CJ, candidează Pompiliu Virgil Ciupercă Comşa - 60 de ani, jurist, directorul unei publicaţii. Lista verzilor la Consiliul Local începe cu: Lăcrămioara-Violeta Stavire, Adriana Mardare – 29 de ani, psihopedagog, Mirela Gheorghe – 39 de ani, lector universitar doctor, Voica Crăciun – 52 de ani, inspector judeţean Poştă şi Ani Janina Pricop – 30 de ani, consultant tehnic. La Consiliul Judeţului primii cinci candidaţi sunt: Pompiliu Comşa, Costică Harnagea – inginer, 49 de ani, Dănuţ Vîţă – 47 de ani, ziarist, Emeric Chvala – 48 de ani, tehnolog şi Ciprian-George Dănilă – 33 de ani, ospătar.


Record la senectute - Alianţa Socialistă propune un candidat de 83 de ani
Deşi nu a găsit decât trei candidaţi pe care să îi înscrie în cursa pentru Consiliul Local, Alianţa Socialistă are propriul său candidat la Primăria Galaţi - Cristian Mîrza, pensionar, în vârstă de 44 de ani. Pe lista CL candidează: Iordan Chirvase – 83 de ani, militar, pensionar (cel mai în vârstă candidat la CL), Aurel Brăilescu – 48 de ani, lăcătuş, tehnician şi Paul Lăzărescu – 76 de ani, economist, pensionar. Şi la CJ PAS nu are decât trei candidaţi: Ion Grosu – 73 de ani, inginer pensionar, Gabriel Tofan – 42 de ani, motorist şi Dumitru Giurgea – 56 de ani, mecanic.


PNŢCD  - Ochiul ţărănist vrea în administraţie
Ion Popa în vârstă de 50 de ani, inginer mecanic, este candidatul PNŢCD la preşedinţia CJ, şi totodată deschide lista candidaţilor în Legislativul Judeţean. Urmează Mihai Ţimpău – 71 de ani, inginer, administrator fermă, Mariana-Mirela Hulea – 38 de ani, asistent medical, fermier, Vasile Antoniu – 55 de ani, inginer mecanic, Sorin-Gabriel Ginghină – 41 de ani, electrician. Ţărănistul Marian Popa, 52 de ani, mecanic, administrator al propriei firme, fost consilier local, s-a înscris în cursa pentru Primărie, dar este şi cap de listă la Consiliul Local, urmat de Mihai Apetrei, Mitică Filip, Laurenţiu Tudorii, Doina-Lia Turlacu.


Singuri în bătălie - Candidaţi pe cont propriu
Partidul Totul Pentru Ţară nu are candidaţi la CJ, nici la Primărie, dar a găsit însă unul singur pentru Consiliul Local, pe Radu Darie. Tot singură este şi candidata independentă pentru Consiliul Local Viorica Gump, o pensionară în vârstă de 59 de ani, care nu face parte din echipa de candidaţi independenţi ai lui Nicuşor Ciumacenco.

 

Citit 6695 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2012 11:48

53 comentarii

 • postat de tudor
  Luni, 04 Iunie 2012 18:43
  Papadopol Alexandra Str. Albatros nr. 10, bl N5.
  Este bunica lui Nicusor Ciumacenco.

  In termenul prevazut de lege NU a depus documente pentru a fi retrocedat pamantul care a fost preluat de stat si totusi a primit prin:
  Dispozitie de Primar nr. 3856/SR/5.05.2010, 1762 metri patrati de teren, str. Nicolae Mantu nr 69 (pe drumul de centura zona Bila 2), care a fost urgent vandut catre SC EUROMANT SRL (administrator – actionar unic Iacomi Manuela) care ulterior a vandut o suprafata mai mare catre LIDL.

  Toate astea in conditiile in care sute de galateni asteapta de ani de zile pentru a fi despagubiti in natura pentru abuzurile din perioada de pana in 1989.

  Considerand ca a fost prea putin pentru bunica sa, la toate astea s-a mai adaugat o suprafata de 500 metri tot pentru Papadopol Alexandra, pentru str. Regiment 11 Siret nr. 37E, teren de sub constructia familiei Ciumacenco si pentru care avea contract de concesiune care a fost realizat in 2012.

  Eu si ai mei NU alegem pe Ciumacenco!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cornel
  Marți, 29 Mai 2012 18:12
  Dnu Ciumacenco, propunea la alateni sa bea apa din Dunare ca e buna de baut.
  Nu cred ca bea apa de la robinet viceprimarul Ciumacenco
  0
  0
  Raportează
 • postat de scrisoare deschisa adresata galatenilor
  Miercuri, 09 Mai 2012 07:10
  Da este foarte corect ,sunt de acord sa-i sanctionam pe postacii lui ciumpalenco si prostan care de aproape doua luni se fac albie de porci pe toate ziarele din galati.Se vede de la distanta clasa ,pregatirea ,decenta si respectul pe care o are avocatul TELEGAN si staful sau .Da avem nevoie de oameni de calaitate la carma orasului Galati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de scrisoare deschisa adresata galatenilor
  Miercuri, 09 Mai 2012 07:10
  Da este foarte corect ,sunt de acord sa-i sanctionam pe postacii lui ciumpalenco si prostan care de aproape doua luni se fac albie de porci pe toate ziarele din galati.Se vede de la distanta clasa ,pregatirea ,decenta si respectul pe care o are avocatul TELEGAN si staful sau .Da avem nevoie de oameni de calaitate la carma orasului Galati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de scrisoare deschisa adresata galatenilor
  Miercuri, 09 Mai 2012 07:09
  Da este foarte corect ,sunt de acord sa-i sanctionam pe postacii lui ciumpalenco si prostan care de aproape doua luni se fac albie de porci pe toate ziarele din galati.Se vede de la distanta clasa ,pregatirea ,decenta si respectul pe care o are avocatul TELEGAN si staful sau .Da avem nevoie de oameni de calaitate la carma orasului Galati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Scrisoare deschisa adresata galatenilor!
  Marți, 08 Mai 2012 21:11
  Dragii mei concitadini,
  consider ca este de datoria mea sa va semnalez ca va aflati intr-un mare pericol si anume acela de A FI MINTITI! Toti cei care posteaza pe aici folosind un limbaj suburban sunt o specie care, in mod sigur, nu are nici o legatura cu adevaratii cetateni ai acestui oras, cu oamenii aceia cu bun simt, corecti si cinstiti! Eu ma simt jignit de modul lor de adresare, de faptul ca simt nevoia sa scrie de mai multe ori numele celui in slujba caruia s-au angajat in aceasta campanie. Pana la urma e si asta o slujba ca oricare alta dar unde e decenta? Unde e politetea cu care, macar o data la patru ani meritam sa fim tratati? Chiar atat de prosti parem noi, oamenii obisnuiti, incat sa ni se urle obsesiv in ureche numele unuia sau altuia sperand ca n-il vom aminti in cabina de vot cand vom fi singuri si derutati (cred ei)? Da, suntem in pericol de a fi mintiti de personaje imaculate si de galagioasele lor echipe de campanie. Suntem considerati a fi incapabili sa gandim si sa alegem dupa convingerile noastre. Cand ma gandesc ca nici macar nu a inceput campania si sunt pe aici zeci de comentarii pline de jigniri. Intotdeauna am fost convins ca tipa cel mai tare cel care nu are argumente temeinice ca sa-si convinga auditoriul.
  Astea fiind zise, dragii mei galateni adevarati, va propun sa-i amendam prin votul nostru pe toti cei care si-au indemnat echipele de campanie (partea invizibila a acestora) sa lanseze injuraturi si jigniri la adresa celorlalti candidati, oricare ar fi ei. Sunt convins ca va doriti, ca si mine, sa va reprezinte oameni educati, distinsi, manierati. Daca vrem sa ne reprezinte tot felul de persoane pentru care bunul simt si onoarea sunt notiuni total necunoscute, nu cred ca trebuie sa mai facem alegeri locale pentru ca ii gasim in orice birt unsuros si in orice cotlon dubios al acestui oras, pe acolo pe unde nu e bine sa umblam noaptea.
  Si daca ziarul nostru (atat de drag galatenilor!) faciliteaza asemenea atitudini, ma tem ca va trebui sa ne gandim bine daca-l mai mentinem in topul preferintelor noastre.
  Nu uitati ca dupa aceste alegeri, vom avea ce meritam. Nu uitati ca dupa aceea, inutil ne vom revolta in urmatorii patru ani. Explicatia este simpla, dupa data de 10 iunie NOI NU MAI CONTAM PENTRU EI!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Corfu
  Marți, 08 Mai 2012 19:12
  PDL-ul a inceput campania de convingere a cetatenilor din Galati prin reprezentantii sai in institutii. . Dna inspector Stancu a cerut directorilor de scoli email-urile tuturor cadrelor didactice.De ce ii trebuie oare?. Nu a motivat. Este ceva suspect, doar candideaza pentru CL.
  Nu va lasati intimidati dragi colegi. Nu merita.Suntem mai presus de jocurile parvenitilor si opertunistilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ionel
  Marți, 08 Mai 2012 18:51
  nume noi...unde-s ma oamenii de 30-35 de ani, cu studii, care sa schimbe ceva? votam tot jeguri?ori babaciuni, ori hoti...lupta surda intre partide pt ochii fraierilor...cand de fapt unu din gasca va castiga...

  probabil voi vota din nou cand voi vedea pe liste niste tineri care n-au fost manageri nush unde, sau administratori peste piete, niste oameni care au muncit, studiat, si in care sa am incredere ca macar vor incerca...

  o lista pe care dac-o manjesti cu rahat o dezinfectezi putin...

  sa speram ca peste 4 ani....
  0
  0
  Raportează
 • postat de ionel
  Marți, 08 Mai 2012 18:50
  nume noi...unde-s ma oamenii de 30-35 de ani, cu studii, care sa schimbe ceva? votam tot jeguri?ori babaciuni, ori hoti...lupta surda intre partide pt ochii fraierilor...cand de fapt unu din gasca va castiga...

  probabil voi vota din nou cand voi vedea pe liste niste tineri care n-au fost manageri nush unde, sau administratori peste piete, niste oameni care au muncit, studiat, si in care sa am incredere ca macar vor incerca...

  o lista pe care dac-o manjesti cu rahat o dezinfectezi putin...

  sa speram ca peste 4 ani....
  0
  0
  Raportează
 • postat de BOX
  Marți, 08 Mai 2012 17:15
  @Bond, voteaza MARIUS STAN FACE ORDINE in oras demoleaza garajele cu muraturi si buticurile
  0
  0
  Raportează
 • postat de teardescu mihai
  Marți, 08 Mai 2012 16:53
  Sa-ti fie rusine aca melinte jurnalist de c....t ce esti plina de obedienta fata de psd,pnl,pc,
  Unde sunt c.v-rile acestor candidati??ce cumva nu aveti poze cu avocatul Telegan !?sa va fie rusine ca cenzurati principalul favorit la functia de primar al orasului Galati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de teardescu mihai
  Marți, 08 Mai 2012 16:52
  Sa-ti fie rusine aca melinte jurnalist de c....t ce esti plina de obedienta fata de psd,pnl,pc,
  Unde sunt c.v-rile acestor candidati??ce cumva nu aveti poze cu avocatul Telegan !?sa va fie rusine ca cenzurati principalul favorit la functia de primar al orasului Galati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de teardescu mihai
  Marți, 08 Mai 2012 16:51
  Sa-ti fie rusine aca melinte jurnalist de c....t ce esti plina de obedienta fata de psd,pnl,pc,
  Unde sunt c.v-rile acestor candidati??ce cumva nu aveti poze cu avocatul Telegan !?sa va fie rusine ca cenzurati principalul favorit la functia de primar al orasului Galati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de James Bond
  Marți, 08 Mai 2012 15:39
  Eu am sa-l votez ca primar pe Cristian Mirza din partea partidului PAS=Partidul Alianta Socialista,il cunosc foarte bine si stiu ce-i poate capul,mai ales ca a terminat Administratia Publica si a facut si masterul ca Manager in Adm.Publica. Stiu ca a lucrat ca merceolog la S.C.SEROMGAL S.A. Galati si gestionar la S.C.TREFO S.A. Galati...
  0
  0
  Raportează
 • postat de James Bond
  Marți, 08 Mai 2012 15:37
  Eu am sa-l votez ca primar pe Cristian Mirza din partea partidului PAS=Partidul Alianta Socialista,il cunosc foarte bine si stiu ce-i poate capul,mai ales ca a terminat Administratia Publica si a facut si masterul ca Manager in Adm.Publica. Stiu ca a lucrat ca merceolog la S.C.SEROMGAL S.A. Galati si gestionar la S.C.TREFO S.A. Galati...
  0
  0
  Raportează
 • postat de James Bond
  Marți, 08 Mai 2012 15:36
  Eu am sa-l votez ca primar pe Cristian Mirza din partea partidului PAS=Partidul Alianta Socialista,il cunosc foarte bine si stiu ce-i poate capul,mai ales ca a terminat Administratia Publica si a facut si masterul ca Manager in Adm.Publica. Stiu ca a lucrat ca merceolog la S.C.SEROMGAL S.A. Galati si gestionar la S.C.TREFO S.A. Galati...
  0
  0
  Raportează
 • postat de James Bond
  Marți, 08 Mai 2012 15:35
  Eu am sa-l votez ca primar pe Cristian Mirza din partea partidului PAS=Partidul Alianta Socialista,il cunosc foarte bine si stiu ce-i poate capul,mai ales ca a terminat Administratia Publica si a facut si masterul ca Manager in Adm.Publica. Stiu ca a lucrat ca merceolog la S.C.SEROMGAL S.A. Galati si gestionar la S.C.TREFO S.A. Galati...
  0
  0
  Raportează
 • postat de James Bond
  Marți, 08 Mai 2012 15:33
  Eu am sa-l votez ca primar pe Cristian Mirza din partea partidului PAS=Partidul Alianta Socialista,il cunosc foarte bine si stiu ce-i poate capul,mai ales ca a terminat Administratia Publica si a facut si masterul ca Manager in Adm.Publica. Stiu ca a lucrat ca merceolog la S.C.SEROMGAL S.A. Galati si gestionar la S.C.TREFO S.A. Galati...
  0
  0
  Raportează
 • postat de James Bond
  Marți, 08 Mai 2012 15:32
  Eu am sa-l votez ca primar pe Cristian Mirza din partea partidului PAS=Partidul Alianta Socialista,il cunosc foarte bine si stiu ce-i poate capul,mai ales ca a terminat Administratia Publica si a facut si masterul ca Manager in Adm.Publica. Stiu ca a lucrat ca merceolog la S.C.SEROMGAL S.A. Galati si gestionar la S.C.TREFO S.A. Galati...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pacalici
  Marți, 08 Mai 2012 12:44
  SUCCES tuturor ! Linia de start este aceeasi pentru toti !
  0
  0
  Raportează
 • postat de P.G
  Marți, 08 Mai 2012 10:39
  Eu va propun sa-i alegem pe Herescu si Boldea , astia au furat totul , nu mai sunt tentati sa mai fure.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fane Milosu
  Marți, 08 Mai 2012 10:24
  Pentru fane nemilosul..esti complet pe dinafara problemei. Nu ia nimeni niciun ban, esti gresit informat. Spre deosebire de alti nenorociti care se duc unde le pica niste bani de bautura si nu ajuta cu nimic.
  Cine crezi tu ca ar putea ajuta orasul asta? Stan cu golanii lui care darama corturile lui Ciumi? Ciumi care e o frunza batuta de vant? Astia n-ar putea de cat sa ruineze orasul de tot...si atat.
  Va e frica de Telegan, nebunaticilor :)) de aia va agitati precum mustele prinse in borcan:)))))))
  Aura nu te mai agita tata cu Durbi al tau. Du-te mai bine si vinde-ti ouale la piata si lasa-l pe nemernicul asta care si-a parasit toti oamenii pentru a primi o functie. Nu e decat un Iuda, pe care toti ar trebui sa-l lase balta si sa se alieze cu cineva care poate sa le ofere un viitor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fane Milosu
  Marți, 08 Mai 2012 10:11
  Pentru fane nemilosul...habar n-ai ce vorbesti, esti departe de adevar. Nu-i ia nimeni niciun ban, spre deosebire de altii care se duc precum vulturii la candidati, dornici sa-i jumulesca de bani, pentru nimic.
  Repet, esti total pe dinafara. Cine poate schimba ceva? Stan cu golanii lui, care darama corturile lui Ciumi, cel care cere voturi? Sa fim seriosi, astia nu pot schimba decat ruina asta de oras intr-o groapa de mizerie. Atat si nimic mai mult.
  0
  0
  Raportează
 • postat de MUUUUUUUUUU
  Marți, 08 Mai 2012 09:24
  imi place ca evidentiati tot mafiotii orasului si le faceti portrete metaforice ,ce oameni buni ,cum nu fura ei ,cum ajuta orasul sa se dezvolte ........... elogiati toti nemernicii care au stricat totsi care si -au umplut buzunarele pozand in OAMENI BUNI SI POPULARI .RUSINE VIATA LIBERA !
  0
  0
  Raportează
 • postat de denis
  Marți, 08 Mai 2012 09:18
  Locul lui Marius Stan e la fotbal, nu la primaria Galatiului. Daca va ajune primar, nu va cheltui banii decat pentru nevoile sale si , cu siguranta nu se va mai gandi si la noi, insa, Ciumacenco, a facut destule pentru noi si merita sa fie ales.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marian
  Marți, 08 Mai 2012 09:14
  Marina, vreau sa te contrazic, domnul Chebac nu a furat atat cat spun gurile rele si nici nu a facut rau orasului nostru. Merita sa fie in continuare reales pentru ca are multe proiecte finalizate si in curs.
  0
  0
  Raportează
 • postat de daria
  Marți, 08 Mai 2012 09:11
  Candidatii astia, ultimii care s-au gandit, cred ca sunt mai mult de umplutura. Nici nu stiu pentru ce se mai chinuie sa participe. oricum nu au nici o sansa!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Marți, 08 Mai 2012 09:08
  Ca ne dorim sau nu, daca e sa calculam la rece procentele ce vor fi adunate de fiecare pretendent la functia de Primar, functie de sustinerea politica a fiecaruia, d-nul Marius Stan are cele mai mari sanse de a ajunge Primar.
  Cum domnia sa e sustinut de alianta USL, e cam greu de crezut ca simpatizantii si membrii de partid ai PNL, PSD, UNPR vor vota cu alt candidat. Iar la Galati, PSD inca mai are un cuvant greu de spus.
  Daca e sa privim lucrurile din alta perspectiva, si anume din aceea a aportului fiecaruia dintre candidati la dezvoltarea acestui oras, nu prea avem de unde alege.
  0
  0
  Raportează
 • postat de PT.AURA GAIU de la un pecist aripa franta
  Marți, 08 Mai 2012 09:03
  OAMENI NOI?LA VREMURI NOI ,TOT NOI.CEI MAI NOI SUNT AIA DE LA P.C. SPRE DISPERAREA CONSILIERILOR CONSACRATI!CEL MAI BUN PRIMAR ,E DURBACA !SA.L VOTAM CU TOTII SI DACA NU.L GASITI PE BULETINUL DE VOT ,ANULATI VOTUL!ANULATI.L!URA URA URA!DURBACA PRIMAR!
  DURBACA LA PRIMARIE ,
  E O MARE .....BUCURIE
  NOI PENSIONARII TRISTI,IL VOTAM!
  0
  0
  Raportează
 • postat de verde
  Marți, 08 Mai 2012 08:44
  eu o votez pe violeta lacramioara stavire, ca-mi place numele ei
  0
  0
  Raportează
 • postat de fane nemilosul
  Marți, 08 Mai 2012 08:37
  ptr fane milosul....inteleg sa te bati in postari cand teleganul tau conteaza...tu stii cate voturi a scos acum patru ani ? iti spun eu ceva peste 400.....ii luati banii omului degeaba..poateva scoate acum 1000 sau poate si mai putin....btalia cu sistemul poate fi dusa de oameni care intradevar pot schimba ceva......stafful dl telegan ???!!!!!! buna gluma
  0
  0
  Raportează
 • postat de nae
  Marți, 08 Mai 2012 08:29
  primul primar al galatiului MARIUS STAN ce va face orasul curat prin demolarea garajelor si buticurilor
  0
  0
  Raportează
 • postat de trecator
  Marți, 08 Mai 2012 08:24
  PRIMUL PRIMAR MARIUS STAN ce va avea curajul sa demoleze buticurile si garajele in sfarsit orasul va deveni curat
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fane Milosu
  Marți, 08 Mai 2012 08:16
  Mai copii nu va grabiti sa alegeti pe unul sau altul. Deja mare parte dintre cei enumerati aici lucreaza prin spate cu USL sau Ciumacenco. Degeaba credeti ca USL spre exemplu e curat, va face treaba cat altii in 100 de ani...vax, deja e plin de pdl-isti, care ne-au mancat sufletul de ceva vreme incoace. Poate nu stiati, dar APP(adica PDL+UNPR) va sustine USL in alegeri. Deci ce facem ii votam tot pe aia din PDL? S-avem pardon...nu ma mai frig anul asta.
  Imi face impresia ca singurul care nu s-a manjit cu mizerabilii astia e Telegan. Observ ca niciun ziar nu ii acorda spatiu. Televiziunile nu il agreeaza. Cred ca multora le este frica de el pentru ca nu poate fi cumparat. Nimeni nu il are la mana cu ceva ca sa il santajeze.
  Mai mult chiar, au inceput jocurile murdare. Tragerea la sorti pentru delegati la Biroul Electoral Municipal, s-a efectuat ieri, desi abia azi era prevazut sa aiba loc, iar staful lui Telegan nici macar nu a fost anuntat sa participe. Culmea este ca ca din 8 participanti, au fost alesi 7 din urna, mai putin, bineinteles... Partidul Forta Civica, a lui Telegan. Ordinea extragerii biletelor din urna a fost, cum se putea altfel, USL, APP etc, adica biletele au fost aranjate in ordine. Bineinteles reprezentanii acestor partide nici nu au fost prezenti, pentru ca stiau ca vor iesi bine.
  Pai e frumos asa doamna judecator Arhip Rodica? Rusine sa va fie, pentru ca sunteti un reprezentat al legii, dar in care nu putem avea incredere. Cat v-au dat USL si ceilalti ca sa il eliminati pe Telegan. Asta e mizeria pe care ne pregatim sa o votam?
  0
  0
  Raportează
 • postat de GARAJE
  Marți, 08 Mai 2012 08:11
  MARIUS STAN ESTE PRIMARUL CARE VA DEMOLA GARAJELE CU MURATURI DIN ACEST ORAS, ASA CUM A DEMOLAT GARAJELE DE LANGA STADIONUL OTELUL
  0
  0
  Raportează
 • postat de NICUSOR CIUMACENCO
  Marți, 08 Mai 2012 08:07
  Eu incepand de astazi ,declar oficial ca ;
  Doresc ca domnul avocat TELEGAN SA FIE NOUL PRIMAR AL GALATIULUI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de NICUSOR CIUMACENCO
  Marți, 08 Mai 2012 08:07
  Eu incepand de astazi ,declar oficial ca ;
  Doresc ca domnul avocat TELEGAN SA FIE NOUL PRIMAR AL GALATIULUI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de nistor
  Marți, 08 Mai 2012 08:07
  Este OK daca galatenii se gindesc la o schimbare,este bine sa analizam toate ofertela,dar in mod deosebit oamenii.Eu merg pe mina PARTIDULUI ROMINIA MARE,a lui COSTEL MARIN si MUNTEANU DORIAN LAURENTIU cu propunerile lor de cosilieri.Despre ei nu cunosc scandaluri patrimoniale,financiare sau oportuniste,stiu insa ca acolo unde au fost si-au facut treaba cu onestitate si responsabilitate.IMPORTANT MERGETI SI VOTATI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de NICUSOR CIUMACENCO
  Marți, 08 Mai 2012 08:06
  Eu incepand de astazi ,declar oficial ca ;
  Doresc ca domnul avocat TELEGAN SA FIE NOUL PRIMAR AL GALATIULUI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de dan
  Marți, 08 Mai 2012 08:02
  Viata Libera, pentru ca omul mai este inzestrat si cu uitare, vrem un clasament al tuturor traseistilor inscrisi acum la locale, sa ne mai reamintim prin ce partide au trecut si ce au bifat la capitolul realizari in folosul cetateanului de rand.
  0
  0
  Raportează
 • postat de N.BACALBASA
  Marți, 08 Mai 2012 08:01
  PENTRU VIATA LIBERA ..... DACA NU AVETI POZE CU AVOCATUL TELEGAN,PUTETI FOLOSI PLIANTUL,SI OBTINETI O CONSULTANTA GRATUITA DE SPECIALITATE DOMNILOR JURNALISTI LIBERI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de N.BACALBASA
  Marți, 08 Mai 2012 07:57
  multumim ziarului extraordinar viata libera pentru impartialitate,corectitudine,egalitate,cemai domnule nu mai avem cuvinte....bravooooooooo.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ION ILIESCU
  Marți, 08 Mai 2012 07:52
  Stimati concetateni,jurnalisti liberi(ha,ha,ha,)postaci platiti,mai draga .......,LA GALATI ANUL ACESTA SE VA PRODUCE SCHIMBAREA IAR PARTIDUL FORTA CIVICA (in acest moment are 20%in sondaje)NE VA DA PRIMARUL PE O PERIOADA DE 12 ANI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ION ILIESCU
  Marți, 08 Mai 2012 07:52
  Stimati concetateni,jurnalisti liberi(ha,ha,ha,)postaci platiti,mai draga .......,LA GALATI ANUL ACESTA SE VA PRODUCE SCHIMBAREA IAR PARTIDUL FORTA CIVICA (in acest moment are 20%in sondaje)NE VA DA PRIMARUL PE O PERIOADA DE 12 ANI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ION ILIESCU
  Marți, 08 Mai 2012 07:51
  Stimati concetateni,jurnalisti liberi(ha,ha,ha,)postaci platiti,mai draga .......,LA GALATI ANUL ACESTA SE VA PRODUCE SCHIMBAREA IAR PARTIDUL FORTA CIVICA (in acest moment are 20%in sondaje)NE VA DA PRIMARUL PE O PERIOADA DE 12 ANI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ION ILIESCU
  Marți, 08 Mai 2012 07:50
  Stimati concetateni,jurnalisti liberi(ha,ha,ha,)postaci platiti,mai draga .......,LA GALATI ANUL ACESTA SE VA PRODUCE SCHIMBAREA IAR PARTIDUL FORTA CIVICA (in acest moment are 20%in sondaje)NE VA DA PRIMARUL PE O PERIOADA DE 12 ANI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marina
  Marți, 08 Mai 2012 07:28
  ce sa faca ma Chebac, sa fure in continuare ca pana acum, tot psd-ul asta nenorocit. gata, m-am saturat! de peste 10 ani ne conduc aceleAsi fete ponosite la Galati, corupti, adormiti si disperati cu coatele pana la genunchi sa si umple buzunarele......ajunge galateni, votati om bun, Marius Necula, un om gospodar, un om cu caracter si un om care poate face multe in acest oras imbatranit, ceea ce altii nu au facut......
  de ce nu s-a facut aeroport in Galati, domnule vice si mumie de primar ce avem, ne meritam soarta imbecila si ponosita a orasului! toate contractele se vand ba lui tancrad, ba lui vega si fura de rup, macar de ar face ceva bun cu acest oras, unde ne mai fura si apatermul asta de cacao, care schimba preturile pe zi ce trece, dar calitatea apei este aceeasi
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marina
  Marți, 08 Mai 2012 07:27
  ce sa faca ma Chebac, sa fure in continuare ca pana acum, tot psd-ul asta nenorocit. gata, m-am saturat! de peste 10 ani ne conduc aceleAsi fete ponosite la Galati, corupti, adormiti si disperati cu coatele pana la genunchi sa si umple buzunarele......ajunge galateni, votati om bun, Marius Necula, un om gospodar, un om cu caracter si un om care poate face multe in acest oras imbatranit, ceea ce altii nu au facut......
  de ce nu s-a facut aeroport in Galati, domnule vice si mumie de primar ce avem, ne meritam soarta imbecila si ponosita a orasului! toate contractele se vand ba lui tancrad, ba lui vega si fura de rup, macar de ar face ceva bun cu acest oras, unde ne mai fura si apatermul asta de cacao, care schimba preturile pe zi ce trece, dar calitatea apei este aceeasi
  0
  0
  Raportează
 • postat de Anca Meirosu
  Marți, 08 Mai 2012 07:05
  Merg pe mana verzilor,adica cu avocata Stavire la Primarie si cu incomodul ziarist -pentru unii- Comsa la CJ.Sa stiti ca nu sunt singura in aceasta optiune.Avem nevoie de schimbarea atitudinii pentru un aer curat,pentru un mediu sanatos,pentru ecologizarea politica.
  0
  0
  Raportează
 • postat de AURA GAIU
  Marți, 08 Mai 2012 05:21
  ce este interesant,este faptul ca,pe liste se afla nume noi,iar acest lucru imi da incredere intr-un viitor mai transparent,privind consiliu local si cel judetean.Ma rog la DZEU,ca si primarul si presedintele consiliului judetean,sa fie oameni noi,oameni care sa nu aiba pata aceea,ca nu au fost capabili sa ne reprezinte,pe noi,cetatenii,la nivelul la care ni s-a promis acum 4 ani.SUCCES celor cu coloana vertebrala!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Prefectul
  Marți, 08 Mai 2012 03:06
  De ce nu acorda aceleasi drepturi fiecarui candidat ? sa fie oare plicul vinovat ? Sa aibe oare criterii de clasificare a candidatilor impuse de sus ? Cine are interesul sa ascunda acesti candidati sortiti sa nu aiba nici o sansa ? Nu vreau sa zic ca unii dintre ei merita sau nu insa daca in fata legii ar trebui sa fim egali iar unii sunt mai legali decat altii, atunci sper sa castige MARIUS GERALD NECULA si sa deschida ziarul lui ca prea va meritati soarta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Radu de Galati
  Marți, 08 Mai 2012 02:57
  Aici se vede clar cine are bani pentru ziare si cine nu. Exact in acest artiol cotidiabul Viata Libera isi da arama pe fata.
  Pentu prezentarea lui Marius Stan si a lui Marius Necula au avut loc in ziar cat a dedicat tuturor celorlalte partide fara plicuri pe sub masa. Asa da democratie , nu ? Sa tot avem oameni cinstiti in administratia locala, nu-i asa?
  Oare cine-i Malinovici de la PPDD? dar Viorica Gump ? Pensionara ? poate o fi fost judecatoare sau centurista. Cum sa ajunga astfel de oameni sa fie cunoscuti de electorat cand cei care ar fi trebuit sa ne informeze corect sunt ei insusi asa cum sunt ? Popularitatea excrocilor este facuta cu bunastiinta si premeditata, asa ceva ar trebui cercetat chiar si de DNA daca nu ar fi si aia corupti.
  Cum sa nu-si ia galatenii traista-n batz si sa nu se duca unde vad cu ochii ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cetatenii
  Marți, 08 Mai 2012 00:51
  La presedentia CJ Galati in vom realege pe Eugen Chebac, a modernizat drumurile din nordul judetului : Beresti , Plesa , ..., speram sa repare in aceasta primavara gropile aparute dupa acesta iarna grea.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.