Incredibil, dar adevărat! Florin Melinte se crede directorul Teatrului Muzical!

Incredibil, dar adevărat! Florin Melinte se crede directorul Teatrului Muzical!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şi îşi vrea scaunul înapoi! * Aleşii locali vor scoate postul de manager la concurs


Într-o atmosferă la graniţa dintre jenant şi penibil, fostul manager al Teatrului Muzical „Nae Leonard”, Florin Melinte, s-a adresat aleşilor la şedinţa de joi a Consiliului Local. Melinte a ţinut să prezinte un punct de vedere privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager la Muzical. Pe ordinea de zi se aflau trei proiecte care vizau condiţiile de participare, regulamentul de organizare a concursului, stabilirea comisiei de concurs şi a celei de soluţionare a contestaţiilor.
„Subsemnatul, având calitatea de manager al Teatrului Muzical «Nae Leonard» Galaţi, vă aduc la cunoştinţă faptul că am contestat în instanţă Hotărârea Consiliului local nr. 31 din 31 ianuarie 2012 (hotărârea prin care postul de director la Muzical a fost declarat vacant, fiind numit director interimar Teodor Niţă n.r.). Pentru faptul că la data emiterii hotărârii de mai sus postul nu era vacant, demersul făcut de Consiliul Local este astfel lovit de nulitate. Ca urmare, actele ce decurg din aplicarea acestei hotărâri sunt, pe cale de consecinţă, nule. Având în vedere intenţia manifestată de autoritate de a scoate la concurs postul de manager la Teatru, solicit oprirea acestui demers ca fiind nelegal şi abuziv”, a spus Melinte.
Consilierul local PDL Alin Mihai a ţinut să intervină şi să-i amintească lui Florin Melinte că a demisionat din funcţia pe care susţine că o ocupă. „Din câte îmi aduc eu aminte, dl Melinte şi-a prezentat demisia, aşa că noi organizăm acest concurs în urma demisiei dlui, nu vrem să rămână Teatrul Muzical fără conducere. Hotărârea de care vorbeşte dlui a asigurat un interimat, atât. Dar dumnealui are o demisie aprobată de fostul primar Dumitru Nicolae. Am văzut demisia la Primărie. Şi eu am rugămintea să aveţi o limită în ceea ce priveşte această atitudinea a dvs vizavi de Teatrul Muzical. Un pic de decenţă, că aţi fost un om de cultură! Respectaţi un pic cultura. Să ne ţinem de scaun, să ne dăm în judecată de o mie de ori şi să arătăm nişte ambiţii… nu faceţi ceea ce trebuie”, a replicat consilierul democrat-liberal.
Melinte a dispărut din sala de şedinţe, iar câteva minute mai târziu aleşii locali au votat în unanimitate cele trei proiecte de hotărâre care vizau organizarea concursului pentru postul de manager la Muzical. În sală era prezent şi directorul interimar al instituţiei de cultură, Teodor Niţă.

 

Citit 3810 ori Ultima modificare Vineri, 10 August 2012 18:42

14 comentarii

 • postat de profetul
  Duminică, 12 August 2012 20:06
  1 ii sugerez domnului melinte sa mearga urgent la doctor ,sa-si faca un control , are probleme grave cu hardu.... 2 trebuie sa mearga urgent la prea sfintia sa , sa-si marturiseasca pacatele, inca mai are timp este postul sf marii....3 sar putea pe viitor sa aibe foarte multi abonati pe la papadie , cred ca va curge multe procese penale,comise de domnia sa , abuzuri, delapidari,deturnari de fonduri,,,s.a.m.d......domnule melinte o sa ai parte de surprize! surprize !!!!! lasa-ne!!!!! lasa-ne!!!!! top top top : rusinicaaa!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ALCATRAZ pentru ALFAR
  Duminică, 12 August 2012 10:36
  In medicina romaneasca nu s-a ajuns la stadiul necesar satisfacerii gradului de tratament de care are nevoie Melinte. Maladia de care sufera personajul, este determinata de un conglomerat de paranoia,tulburari schizo-nacisiste cu suprapotentarea eu-lui, habaucism delictual, manglism cronic, violenta paroxistica cu tendinte acute de despotism, puternice atitudini de nesimtire vulgara cu consecinta penetrarii subalternelor si ficelor acestora etc.
  Nu stiu daca in Austria, la " doctorul" Toma Popescu, se mai poate trata, dar am inteles ca, la spitalul penis- tenciar Rahova, sunt cateva somitati care sunt dispuse sa-i rezolve problema, cu sedinte asidue de intromisiuni nelubrifiate, cu schimbarea frecventa a gustului si consistentei salivei.
  P.S. Din partea celor pe care te-ai straduit sa-i nenorocesti, celui care minte: MARELUI(mic) FLORIN MELINTE!
  0
  0
  Raportează
 • postat de dorulet
  Duminică, 12 August 2012 00:17
  Stiti de ce alearga unii dupa functia de sef?! E o functie unde se da doar cu subsemnatul si e buna pentru cei carora nu le place munca. Ei au o alfel de "munca". Da, ii munceste pe oameni. Acum le-a venit randul sa mai fie si ei munciti!! Roata vietii se intoarce.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Cristi
  Sâmbătă, 11 August 2012 21:42
  sa se mute la PNL si sa-i ia locul lui Cacarau (cacarici) la presedentie, ii seamana leit si ale toate calitatile necesare!
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Sâmbătă, 11 August 2012 17:23
  eu nu inteleg de ce nimeni nu-l ajuta pe acest om. daca este angajat la primarie poate un sef de-al lui sa-l sfatuiasca sa urmeze un tratament sau sa se interneze intr-o institutie care il poate ajuta. daca nu mai e angajat familia trebuie sa-l indrume pe aceeasi directie. pina la urma sint si oameni ce clacheaza, exista o politica europeana si nationala de solitaritate sociala. nimeni nu poate patrunde in mintea cuiva dar exista si mijloace de ajutor nu numai de executie. executia e cea mai usoara forma de suprimare, ajutorulul corect e o forma de a accepta si ajuta la insanatosirea celor cu care vrind-nevrind convietuiesti. nici macar nu e un pamflet, sint multi oameni in romania ce au nevoie de ajutorul si sprijinul societatii. nu ar fi cel mai bun exemplu dl. melinte,el impreuna cu altii ar trebui sa aiba sansa de a se integra in societate. doar ca romania e tara in care toate sint cu fundul in sus, inclusiv spiritul crestin, afisat doar de parada la biserica sau evenimente cu public nu mai zic de alte trairi ce ar trebui sa ne ajute sa traim mai bine. ah, saracia si blestem celor ce ne-au dus in ea si ne-au distrus sufletul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de la vot cu corpul de balet, ultima frontiera.
  Sâmbătă, 11 August 2012 16:20
  In politica modelul lui din anii 2000 era adrian nastase,il imita in fiecare dimineata ,in fata subalternilor ,umfladu-si gusa juvenila . Dupa ce a cazut Roman umbla pe malul Dunarii dupa Basescu ,doar, doar, o pica ceva. Dat afara din PD se dadea liberal si a nimerit ca un nevertebrat in psd cu Blagoslovenie . Restul povestii il stiti icalecand pe o sa si urmand relatarile cronologige din VL . Ramane un Doctor plin de fineturi .
  0
  0
  Raportează
 • postat de anonimul galatean
  Sâmbătă, 11 August 2012 14:02
  Eu nu am sa inteleg , cum in Romania, parca este o regula ca oamenii dezaxati sa ocupe functii importante , iar cei cu studii, echilibrati, umani, sa nu ajunga acolo unde le este locul.Sunt sigura ca , cititorii acestui forum , au identificat si ei cel putin 2 cazuri de paranoici, care ori le-au fost sefi,ori i-au vazut la televizor.Va propun sa scrie fiecare un exemplu de acesta sa vedem cati dintre noi am fost victimele lor......................
  0
  0
  Raportează
 • postat de adrian
  Sâmbătă, 11 August 2012 13:44
  nu am treaba cu cazul prezentat , dar am auzit ca Melinte e un betiv,dezaxat,afemeiat.....etc....!beat l-am vazut si eu in incinta teatrului (in gradina de vara era beat mort si tipa la microfon la angajati!)se mai spune ca trage si pe nas!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Florin Melinte,un interpret al prostiei duse spre paroxism !!!
  Sâmbătă, 11 August 2012 13:24
  Măscăriciul nu este măscărici până la capăt dacă nu cântă pe ultima scenă în prezența unor spectatori nevoiți să asculte prostiile debitate pe gușă după o aprofundată analiză filtrată prin mintea lui Florin Melinte,în care prostia și nesimțirea este dusă spre paroxism. Frumoasă retragere de pe scena locală gălățenă.Cortina s-a așezat pe mintea lui, sper că definitiv.
  0
  0
  Raportează
 • postat de lara fabian
  Sâmbătă, 11 August 2012 12:16
  ...măi nea"claranet",de ce nu te apuci de creşterea animalelor mari şi mijlocii.?!!...aşa ca tine!!!...ai trecut pe la dezalcolizare?!!....trebuie să te duci neapărat să-ţi iei certificat de OM....ca să poţi umbla pe stradă,nu de altceva!!!...după aia,te duci frumos şi de sinucizi prin împuşcare,îţi spun eu cum şi n-ai să dai greş:capul să fie lângă zid ca să ricoşeze,să te împuşti de mai multe ori!!!....vei muri cu sentimentul datoriei împlinite:tu că "ai scăpat" chiar de tine şi noi c-am scăpat şi de tine!!!!!!!!!!!
  Pomenile ţi le facem noi,să nu ai grijă!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Balerina
  Sâmbătă, 11 August 2012 09:38
  Mai este mason?
  0
  1
  Raportează
 • postat de marius
  Sâmbătă, 11 August 2012 08:27
  Jigodia asta de suflator in trombon si fost turnator la secu nu poate fi data afara definitiv din teatru? Nici macar nu trebuia primit in sala de sedinta sa isi citeasca aberatiile de paranoic betiv.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Melinte Florin ar fi bun în rolul bețivului în,, Oscrisoare pierdută
  Sâmbătă, 11 August 2012 08:24
  Născut pe ale noastre plaiuri mioritice și gălățene Florin Melinte vrea să reprezinte prostia și insuficiența intelectuală prin metode și mijloace le scenă deschisă cu o ultimă reprezentație a prostului gust. Florin este bun într-o ,,Scrisoare pierdută''' a lui Caragiale ,normal în rolul bețivului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de lori
  Sâmbătă, 11 August 2012 00:30
  asta si-a luat teatru
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.