Incredibil, dar adevărat! Florin Melinte se crede directorul Teatrului Muzical!

Incredibil, dar adevărat! Florin Melinte se crede directorul Teatrului Muzical!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şi îşi vrea scaunul înapoi! * Aleşii locali vor scoate postul de manager la concurs


Într-o atmosferă la graniţa dintre jenant şi penibil, fostul manager al Teatrului Muzical „Nae Leonard”, Florin Melinte, s-a adresat aleşilor la şedinţa de joi a Consiliului Local. Melinte a ţinut să prezinte un punct de vedere privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager la Muzical. Pe ordinea de zi se aflau trei proiecte care vizau condiţiile de participare, regulamentul de organizare a concursului, stabilirea comisiei de concurs şi a celei de soluţionare a contestaţiilor.

„Subsemnatul, având calitatea de manager al Teatrului Muzical «Nae Leonard» Galaţi, vă aduc la cunoştinţă faptul că am contestat în instanţă Hotărârea Consiliului local nr. 31 din 31 ianuarie 2012 (hotărârea prin care postul de director la Muzical a fost declarat vacant, fiind numit director interimar Teodor Niţă n.r.). Pentru faptul că la data emiterii hotărârii de mai sus postul nu era vacant, demersul făcut de Consiliul Local este astfel lovit de nulitate. Ca urmare, actele ce decurg din aplicarea acestei hotărâri sunt, pe cale de consecinţă, nule. Având în vedere intenţia manifestată de autoritate de a scoate la concurs postul de manager la Teatru, solicit oprirea acestui demers ca fiind nelegal şi abuziv”, a spus Melinte.

Consilierul local PDL Alin Mihai a ţinut să intervină şi să-i amintească lui Florin Melinte că a demisionat din funcţia pe care susţine că o ocupă. „Din câte îmi aduc eu aminte, dl Melinte şi-a prezentat demisia, aşa că noi organizăm acest concurs în urma demisiei dlui, nu vrem să rămână Teatrul Muzical fără conducere. Hotărârea de care vorbeşte dlui a asigurat un interimat, atât. Dar dumnealui are o demisie aprobată de fostul primar Dumitru Nicolae. Am văzut demisia la Primărie. Şi eu am rugămintea să aveţi o limită în ceea ce priveşte această atitudinea a dvs vizavi de Teatrul Muzical. Un pic de decenţă, că aţi fost un om de cultură! Respectaţi un pic cultura. Să ne ţinem de scaun, să ne dăm în judecată de o mie de ori şi să arătăm nişte ambiţii… nu faceţi ceea ce trebuie”, a replicat consilierul democrat-liberal.

Melinte a dispărut din sala de şedinţe, iar câteva minute mai târziu aleşii locali au votat în unanimitate cele trei proiecte de hotărâre care vizau organizarea concursului pentru postul de manager la Muzical. În sală era prezent şi directorul interimar al instituţiei de cultură, Teodor Niţă.

 

Citit 4144 ori Ultima modificare Vineri, 10 August 2012 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.