Investiţie de 515.701 lei - Monumentul Eroilor Revoluţiei va fi consolidat

Investiţie de 515.701 lei - Monumentul Eroilor Revoluţiei va fi consolidat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Arestat, aşa arată în prezent Monumentul Eroilor Revoluţiei de pe strada Domnească, aflat în administrarea Primăriei municipiului Galaţi şi inclus pe lista monumentelor de for public. Soluţia baricadării lui în spatele unor gratii de puşcărie a fost aplicată de autorităţi pentru a evita producerea unor probleme mai mari care să distrugă monumentul. Potrivit expertizei tehnice făcute de municipalitate, „se constată dislocări ale placajelor de pe arcul stilizat, precum şi tasări diferenţiate ale platformei soclu, fapt care a dus la degradarea acesteia”. Aleşii locali au aprobat documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii propuse pentru anul 2012, pentru consolidarea Monumentului Eroilor Revoluţiei. Prin proiect sunt prevăzute, printre altele, desfacerea şi repararea la nivel a dalelor de marmură, inclusiv înlocuirea conductei de gaze naturale ce alimentează troiţa. Valoarea investiţiei este estimată la 515.701 lei, de la bugetul local, durata de realizare fiind estimată la şase luni.

Citit 1338 ori Ultima modificare Vineri, 19 Octombrie 2012 22:45

2 comentarii

 • postat de cccc
  Luni, 22 Octombrie 2012 13:00
  da chiar asa 5 miliarde vechi pentru un morman de chietre????????????????????????????......da il imbraca in aur?.....pentru ce atatia bani??????????????
  fratilor trezitivaaaaaaaaaaaa
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vali
  Duminică, 21 Octombrie 2012 11:15
  La noi la scoala sufla vantul prin toate incheieturile ca de, nu sunt bani sa schimbe o usa si cateva geamuri iar primaria arunca cu miliardele in aer cu maxim dispret pentru banul public si pentru cetateni! Niste golani asta avem in administratie! Galani care nu gandesc sau gandesc doar la buzunarul si voturile lor!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.