Oraşul şi-a sărbătorit performanţa! Vezi aici gestul impresionant făcut de un gălăţean

Oraşul şi-a sărbătorit performanţa! Vezi aici gestul impresionant făcut de un gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Într-un oraş sufocat de mafia imobiliară, un cetăţean a găsit de cuviinţă să dăruiască din proprietatea sa, pentru urbanizarea zonei în care locuieşte: Cristian Lungu a primit Premiul municipiului Galaţi


Olimpici, premianţi, elevi şi studenţi cu zece pe linie, sportivi campioni, tineri de excepţie adică PERFORMANŢĂ. Acesta a fost cuvântul de ordine ieri, pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard”, la decernarea Premiilor municipiului Galaţi. Numele premianţilor lor le-aţi putut citi în ediţia de ieri a ziarului nostru, cu o excepţie. Noul Galaţi a premiat pe lângă performanţă, un cetăţean adevărat al oraşului.

Un om care a făcut faţă de un oraş aflat de ani buni la cheremul mafiei imobiliare, plin de fabricanţi de titluri de proprietate şi de revendicatori, un gest extraordinar. Povestea lui am aflat-o de la primarul municipiului Galaţi, Marius Stan: „La Primărie, de când am început mandatul, au venit zeci, sute de oameni care au avut ceva de cerut, unii îndreptăţi – 95 la sută, alţii mai puţin îndreptăţiţi. Iată o poveste care pare ireală pentru un Galaţi obişnuit cu un altfel de mers spre înapoi, sau pe loc. Am întâlnit un om în faţa căruia ţin simbolic să fac o plecăciune, un om care a venit din proprie iniţiativă şi a dăruit din proprietatea sa o bucată de teren pentru urbanizarea zonei în care era, fără ceară absolut nimic, fără să aibă niciun fel de problemă la Primărie! Îl felicit din suflet pe acest cetăţean, pe care l-aş face, dacă ar depinde numai de mine, Cetăţean de Onoare al Galaţiului: dl Cristian Lungu. Chiar dacă nu este prezent aici, am ţinut să-l aplaudăm pentru că merită cu prisosinţă! Asta îmi demonstrează că în Galaţi trăiesc oameni, oameni adevăraţi!”.

În foto: Raul Faliboga şi Loredana Buţea, unii dintre premianţii de aseară

 

Citit 3028 ori Ultima modificare Vineri, 30 Noiembrie 2012 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.