Decizia aleşilor: Fostul atelier-şcoală de la „Radu Negru”, preluat de Primărie

Decizia aleşilor: Fostul atelier-şcoală de la „Radu Negru”, preluat de Primărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă şi Ministerul Educaţiei îşi va da acordul, fostul atelier şcoală al Colegiului Tehnic „Radu Negru” va fi preluat de către Consiliul Local al municipiului Galaţi şi valorificat. De altfel, chiar Colegiul a anunţat Primăria că nu mai utilizează imobilul respectiv, situat în strada Ştiinţei nr. 26 şi a solicitat predarea lui. Oricum, gradul de deteriorare al construcţiei nu mai făcea posibilă desfăşurarea de activităţi didactice şi de instruire acolo. Municipalitatea este convinsă că prin transformarea fostului atelier în spaţiu cu altă destinaţie imobilul ar putea fi valorificat, ceea ce ar duce la atragerea de noi venituri la bugetul local.

Citit 1356 ori Ultima modificare Duminică, 02 Decembrie 2012 15:14

7 comentarii

 • postat de admin
  Vineri, 07 Decembrie 2012 01:42
  pentru poza folosita in ziar si luata de pe site-ul liceului nu s-au acordat drepturi de folosire. ce ne facem, ce ne facem???
  0
  0
  Raportează
 • postat de cedez scoli si ateliere scolare, astept investitori cu pedigree
  Marți, 04 Decembrie 2012 16:22
  incepe privatizarea patrimoniului invatamantului...
  deci.... si asadar...constructia e naspa...marin n/are nevoie nici de asta...ea are alte nevoi...
  primaria(?) zice ca se sacrifica sa reabiliteze, sa rentabilizeze atelierul si sa scoata bani pentru propriul bugetul ...si pentru mai cine? ..un "jmecher", probabil fost fotbaliator?
  de ce nu se reface atelierul pentru liceele şi gimnaziile galatene?...ar putea aduce bani si pentru invatamant si pentru primarie si tot economie la buget s-ar chema...
  pentru ca profesorii si inginerii din invatamant sunt cam tampiti si nu se pricep sa-l puna pe roate....atelierul adica....
  sa urmariti ce se va intampla cu locatia din Stiintei 26, va fi foarte interesant... cat despre atelierul din imgine, Stiintei 119, este si el pe lista lui marin, urmeaza... si vor urma si altele daca nu scapam de generaleasa cat mai repede....
  0
  0
  Raportează
 • postat de cetatean european
  Marți, 04 Decembrie 2012 13:55
  Neprofesionalism se numeste aceasta stire. Locatia expusa de fotografie este o locatie in care zilnic isi desfasoara orele 8 cadre didactice cu nenumarati elevi. Aceasta cladire atelier zugravita in albastru apartine locatiei din strada stiintei 119 care a fost dintotdeauna atelierul lui liceului Radu Negru. Locatia de care se vorbeste in aceasta stire este o locatie ce apartinea fostului C.T Traian care este de multa vreme in paragina si care din 2011, 1 septembrie a intrat in patrimoniul lui C.T R. Negru.
  Ca de obicei stiri scrise pe jumatate!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gigaflops
  Luni, 03 Decembrie 2012 22:19
  Acum atelierele scoala; la anul un corp din cladirea principala; peste 2 ani inca un corp; peste vreo 3-4 ani se va instraina si ultimul corp de cladire; "Radu Negru" se va muta la "Traian" si se va numi "Traian" si uite asa, Gogoncea si Onisor vor reface 'Traian"-ul si va disparea "Radu Negru". Politica puiului de cuc! Frumos scenariu, nu-i asa? Felicitari Gogoncea, Onisor, Laura Marin!
  0
  0
  Raportează
 • postat de mircea
  Luni, 03 Decembrie 2012 16:14
  "jmecherii" au pus geana pe spaţiile învăţământului...mai sunt, mai sunt ....cereţi la isj
  0
  0
  Raportează
 • postat de mircea
  Luni, 03 Decembrie 2012 16:13
  "jmecherii" au pus geana pe spaţiile învăţământului...mai sunt, mai sunt ....cereţi la isj
  0
  0
  Raportează
 • postat de antonel
  Luni, 03 Decembrie 2012 15:50
  RUSINE acelor conducatori (ministri) care au hotarat sa nu se mai invete o meserie in licee.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.