Consilierii sancţionaţi de PDL contestă deciziile conducerii partidului

Consilierii sancţionaţi de PDL contestă deciziile conducerii partidului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierul local Cătălin Cristache, propus pentru excludere din PDL, iar colegul său, Alin Mihai, suspendat, pentru trei luni, din funcţiile deţinute în partid contestă vehement deciziile de sancţionare luate de Biroul Permanent Local al partidului.

Cătălin Cristache susţine că decizia de excludere este nulă de drept, nu respectă statutul partidului şi a fost luată la comanda lui Cezar Preda. „Nu am cerut decât să se organizeze alegeri corecte în partid, fără să se mai vină cu candidaţi în plic de la Bucureşti. PDL nu e SRL-ul dlui Preda”, ne-a declarat Cristache.  Mihai Alin a fost singurul care a votat împotriva excluderii lui Cristache, decizie care va trebui validată în Biroul Permanent Judeţean al PDL, unde greu de crezut că fostul consilier va scăpa basma curată.

„Personal, eu am contestat activitatea conducerii şi absenţa ei de la alegerile locale şi referendum. Voi contesta decizia în Biroul Permanent Judeţean şi la comisia de etică de la Bucureşti”, ne-a declarat Mihai Alin. Şi Cristache va contesta decizia şi, mai mult, afirmă că va strânge semnături de susţinere şi că va declanşa un adevărat război împotriva conducerii interimare a PDL Galaţi.

Pe lista viitorilor excluşi ar urma să fie şi Relu Rugină, caz în care mandatul de consilier pe care l-ar pierde Cristache ar urma să-i revină unui apropiat PSD, UNPR-istului Vergiliu Vals.

Citit 1465 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Februarie 2013 20:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.