Vox populi: "Au promis locuri de muncă, iar acum le desfiinţează"

Vox populi: "Au promis locuri de muncă, iar acum le desfiinţează"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ciuda faptului că nu cunosc activitatea deputaţilor şi senatorilor, locuitorii Galaţiului resimt, încă, efectele crizei:

„Nu sunt mulţumit de activitatea parlamentarilor. Aştept îmbunătăţirea vieţii tuturor, să nu mai crească preţurile, să nu mai fie vândută ţara pe nimic. Nu simt nicio îmbunătăţire, de la alegeri şi până acum. La pensie s-a adăugat ceva, dar în comparaţie cu preţurile şi cheltuielile, care au crescut, nu prea se simte. Aştept să facă ceva pentru a ne fi mai bine” - Nicolae Matei, 62 de ani, pensionar (foto1)

„Nu sunt mulţumită. Nu văd nicio schimbare. Cunosc parlamentarii din Galaţi. Pe unii i-am şi votat, dar nu şi-au respectat promisiunile, până acum. Dacă va fi tot aşa, nu voi mai merge la vot. Pentru tineri poate va fi mai bine, dar pentru noi, cei trecuţi de 50 de ani, nu cred. Aştept să se ţină de cuvânt şi să fie corecţi. Doar atunci va fi bine” - Gilda Gorduz, 53 de ani, statistician (foto 2)

„Nu îşi fac datoria. Am mers la vot şi la alegerile locale, dar şi la cele parlamentare. Nu au făcut nimic. Din contră, au făcut mai rău. Am fost internat în spital, iar după ce am ieşit am rămas şi fără loc de muncă. Mie îmi merge din ce în ce mai greu” - Gheorghe Nedelcu, 63 de ani, îngrijitor clădiri (foto 3)

„Nu le cunosc nici activitatea şi nici nu îi ştiu. Suntem sătui de ei. Am fost la vot, dar nu mai am încredere. În primul rând, ne desfiinţează locurile de muncă. În campanie au promis locuri de muncă, iar acum le desfiinţează. Cum să trăim fără locuri de muncă? Din ce să ne căştigăm traiul?” - Daniela Nedelcu, 40 de ani, lucrător comercial

Citit 1512 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2013 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.