Adriana Ţicău - locul patru pe lista PSD pentru Parlamentul European

Adriana Ţicău - locul patru pe lista PSD pentru Parlamentul European
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eurodeputatul Adriana Ţicău se află pe locul al patrulea pe lista PSD pentru Parlamentul European. În comparaţie cu alegerile europarlamentare din 2007, gălăţeanca Adriana Ţicău a mai urcat două locuri, de pe şase, pe patru.

Vestea că ocupă un loc atât de important - după trei nume grele ale PSD, Adrian Severin, Rovana Plumb şi Mircea Paşcu - nu constituie o surpriză. Ordinea pe lista PSD a fost decisă joi dimineaţă, iar la Bruxelles, informaţia despre eurolista PSD a fost deconspirată chiar înainte să înceapă votul din cadrul minisesiunii plenare a PE.

Adriana Ţicău ne-a declarat la finalul reuniunii din capitala Europei: "Candidatura mea înseamnă că toţi gălăţenii sunt în Parlamentul European. Vreau să continui ceea ce am început”.

„Îmi place să cred că modul în care am acţionat, faptul că am încercat să mă implic, să fac cât mai multe lucruri pentru cetăţenii României, a contat. Mă bucur că munca depusă îmi este recunoscută şi cred că experienţa dobândită îmi va permite să fiu mai eficientă, pe viitor”.

„Vreau să le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi sper să mă susţină în continuare. Am muncit foarte mult, cred în ceea ce fac, cred în vocaţia României şi mai ales cred că e nevoie de competenţă, de seriozitate şi de foarte multă muncă”.

„România are de recuperat 50 de ani. Trebuie să fim foarte serioşi şi mai ales trebuie să ne implicăm. Iar dacă vom fi mai fermi, mai serioşi şi mai hotărâţi, îi vom putea determina şi pe alţii să ne trateze aşa cum merităm”.

Adriana Ţicău îşi doreşte să continue activitatea în cele două comisii în care a activat şi până acum, Comisia de Transporturi şi Comisia de Industrii, două domenii cu activitate vastă, care afectează viaţa fiecărui cetăţean.

Citit 1683 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.