Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Consilierul local PP-DD Victor Malinovici şi-a cerut, la recenta şedinţă a legislativului, dreptul de a bea măcar o cană de apă de la robinet. Politicianul a pus la zid SC Apă Canal, solicitând să prezinte documentele justificative pentru care-i obligă pe cetăţeni să plătească apa care ajunge la canalizare în aceeaşi cantitate cu apa facturată la consum. „De ce nu avem dreptul să bem o cană de apă? De ce nu avem dreptul să dăm apă unui animal, să ne facem mâncare sau să udăm o floare?! Trebuie să existe imperios o diferenţă între ceea ce se consumă şi se plăteşte pentru apă şi ceea ce se plăteşte pentru canalizare. Dă-mi posibilitatea să beau o cană de apă!”, a cerut Malinovici. Politicianul era revoltat şi pe facturarea apei pluviale: „Nu e posibil să fiu pus să plătesc ceva ce nu consum, mă refer la acea apă pluvială. În glumă fie spus, fac o cerere ca deasupra casei mele să nu mai plouă, ca să nu plătesc apa pluvială! Mâine, poimâine vom plăti şi zăpada! Pentru un om care abia trăieşte de pe o zi pe alta, aceste sume cântăresc mult!”, a spus consilierul. Din păcate, nimeni din partea societăţii Apă Canal nu a fost prezent la şedinţă, motiv pentru care alesul a rămas, deocamdată, fără răspunsuri.

 

Citit 1898 ori Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2014 19:44

5 comentarii

 • postat de gurgui Luni, 03 Februarie 2014 13:14 5.13.228.*** Link la comentariu
  1
  1

  D-na Melinte ....nu te lasa sa bei apa ...d-le consilier

  Raportează
 • postat de vasile Luni, 03 Februarie 2014 08:41 81.30.35.*** Link la comentariu
  5
  3

  Pai dle Otv-ist după ce bei apa și mananci unde îți faci nevoile?Probabil ca in camp si nu la WC ca voi astia de la PDD sunteti saraci cu duhul.Apa meteorica este cea aferenta din ploi care cade pe cladirea unde locuiesti si care evident se scurge in canalizare asa ca iar vorbesti în necunostiinta de cauza...În legătură cu animalele acestea pot fi la tara unde nu se percepe serviciul de canalizare.
  În privința udatului gradinii exista în contract posibilitatea sa ți se monteze contor separat care sa deducă din consumul total....

  Raportează
 • postat de Felicitări consiliere, un nume ce trebuie reținut pentru obiectivitate și caracter, Malinovici Victor. V-am reținut numele, Felicitări !!! Duminică, 02 Februarie 2014 18:03 80.97.242.*** Link la comentariu
  0
  24

  Bravo domnul consilier PP-DD....uitr că-i bun PP-DD, a rămas ceva bun după Dan Diaconescu, măcar la Galați.....deci bravo domnul consilier Malinovici Victor, logic, la obiect și cu bun simț.

  Raportează
 • postat de Ci Duminică, 02 Februarie 2014 17:29 79.116.101.*** Link la comentariu
  0
  25

  Bine punctat si de mine completat : de ce nu se poate bea un pahar cu apa din cauza gustului de mal si /sau de clor.. O statistica a cantitatilor de apa cumparata de galateni in ultimii ani ,galateni care nu mai pot bea apa de la canal.,ar spune totul.......Cum este posibil si pe ce buzunare face profit Apa Canal ,ce salarii si cheltuieli se ascund dincolo de acest profit ? Profitul realizat si inca pe atata in anul in curs, ar trebui sa reduca corespunzator tarifele practicate.Ne spune cineva cat costa pomparea inutila apelor uzate la Statia de epurare amplasata contra naturii....Braila cum a putut-o amplasa in aval de oras si la noi nu ? Sa fie de vina padurea manarita din Badalan ,manarie ingropata prin fisete ?

  Raportează
 • postat de aquator Duminică, 02 Februarie 2014 16:04 5.13.232.*** Link la comentariu
  1
  32

  Tot respectul domnule Malinovici! Bine punctat!
  Raspunsul ar trebui sa fie: ,,pentru ca apa e nepotabila'', altfel n-au nicio justificare. Iar daca e nepotabila, pentru ce sa platim pretul unei ape potabile domnilor dinozauri de pe Brancoveanu? Sa va platim nepotii si amantele pe care le tineti pe statele de plata? Dajdiile catre partidul la putere? Incompetenta voastra? Pentru ce?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.