Atenţie, şoferi! Circulaţie închisă la ieşirea din oraş spre Tecuci
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Atenţie, şoferi! Circulaţie închisă la ieşirea din oraş spre Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Galaţi anunţă că, începând de vineri, 14 martie, până duminică, 16 martie, circulaţia autovehiculelor va fi închisă total la ieşirea din Galaţi spre Tecuci, la sensul giratoriu situat la intersecţia bulevardului Dunărea cu Drumul de Centură şi strada Brăilei. Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a dispus executarea în regim de urgenţă a lucrărilor de reparaţie a carosabilului din această zonă. Comisia de Siguranţă a Circulaţiei din cadrul Primăriei Galaţi a stabilit şi rutele pe care va fi deviat traficul rutier.

Trasee deviate

„Traficul de pe strada Brăilei va fi deviat pe strada Vrancei (către Lidl) cu ieşire în strada Oltului sau strada Oţelarilor. Traficul de pe bulevardul Dunărea va fi deviat pe strada Furnaliştilor, cu ieşire în strada Oţelarilor. Traficul de pe Drumul de Centură va fi deviat pe strada Oltului sau strada Brăilei, pe lângă IATSA. Traficul de la intrarea dinspre Tecuci va fi deviat pe Drumul de Centură”, informează Primăria. Conducătorii auto care locuiesc în zonele cu restricţii de circulaţie vor putea folosi aceleaşi rute ocolitoare.

Transportul în comun

„Autobuzele care asigură transportul în comun pe ruta Piaţa Micro 19 - Staţia CFR Barboşi (traseul 31) vor circula pe acelaşi sens, tur-retur. Mijloacele de transport în comun care fac legătura între Piaţa Micro 19 şi Gara Galaţi sau Parcul CFR (traseele 29 şi 105, precum şi microbuzele care circulă în regim de maxi-taxi) vor folosi ca rută ocolitoare strada Galaţi - bulevardul Dunărea - strada Furnaliştilor - strada Oţelarilor - strada Brăilei şi retur”, comunică Primăria.

Sesizări cu efect

Primăria le cere scuze şoferilor pentru neplăcerile care vor apărea în trafic, le mulţumeşte pentru înţelegere şi le recomandă să respecte întocmai indicatoarele rutiere şi semnalele agenţilor de circulaţie care vor acţiona pe durata restricţiilor de trafic. Edilul a dispus aceste reparaţii în regim de urgenţă după ce a primit numeroase sesizări cu privire la situaţia carosabilului din zona sensului giratoriu aflat la ieşirea din oraş spre Tecuci. „Am fost personal acolo şi am inspectat infrastructura. Sunt mari probleme, într-adevăr, însă până acum nu am putut interveni fiindcă nu ne-a permis vremea. Pentru că zilele acestea se anunţă vreme mai bună, ne putem apuca de reparaţii”, a declarat primarul Marius Stan.

   

Citit 4607 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Martie 2014 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.