Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
23 comentarii

* Gălăţenii au decis: oraşul este afectat grav de neregulile din instituţiile publice * Groapa eternă de la Elice, gaura neagră de la Parcul Industrial, dezastrul de pe strada Traian şi moartea clădirilor istorice sunt numai câteva dintre dovezile incompetenţei şefilor urbei noastre


Potrivit voturilor exprimate de gălăţeni într-un sondaj organizat şi demarat la începutului lunii februarie de "Viaţa liberă", nepotismul şi incompetenţa din instituţiile publice se situează pe locul 5 în clasamentul celor mai proaste lucruri întâmplate în Galaţi în ultimele decenii.
În cele ce urmează, vă vom prezenta câteva exemple de lucruri prost făcute în urbea noastră, care întăresc concluzia că oraşul a fost condus de incompetenţi, ajunşi pe funcţii din întâmplare sau ca efect al nepotismului şi pilelor politice.

O faleză ca mănăstirea lui Manole

Groapa de la Elice, o adevărată mănăstire a meşterului Manole, a înghiţit, de-a lungul timpului, peste două milioane de euro şi, cu toate acestea, orice investiţie de acolo pare să fie osândită prăbuşirii. În data de 14 februarie 2010, în carosabilul bulevardului Marii Uniri, de pe Faleza superioară, s-a căscat un hău cu adâncimea de şapte metri şi un diametru de peste 15 metri. Groapa a fost acoperită, dar în iunie 2011, a apărut o alta, cu adâncimea de 7,8 metri. A fost adus atunci un neamţ, Werner Michallek, şeful echipei de consultanţi a consorţiului germano-danez IGIP & Carl Bro, care a oferit asistenţă tehnică la lucrările ISPA. Groapa a fost din nou astupată şi tot din nou s-a surpat, în martie 2012. Fostul primar Dumitru Nicolae a comandat un studiu geotehnic, iar moştenitorul tronului şi al gropii, Marius Stan, a demarat începerea lucrărilor de astupare pe 18 iulie. În aprilie 2013, Falezogaura şi-a făcut din nou apariţia, deşi zona era închisă circulaţiei. Recepţia lucrărilor pare să se fi făcut numai pe ochi frumoşi, având în vedere repetabilitatea evenimentului. Nimeni nu a fost tras la răspundere, iar, la sfârşitul anului trecut, Primăria lui Marius Stan a scos la licitaţie un alt contract pentru expertiza tehnică şi studiu hidrogeotehnic în vederea identificării şi eliminării fenomenelor de instabilitate a terenului, cu o valoarea de 280.000 de lei.
De această dată, licitaţia pentru studiul privind Faleza Dunării din Galaţi a fost adjudecată de Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti. Durata de execuţie a studiului este de 50 de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Acum, oricâtă reclamă pozitivă a reuşit să îşi facă primarul Marius Stan cu terminarea unor proiecte, unul din testele de supravieţuire rămâne rezolvarea carosabilului de pe Faleză.

Un Parc Industrial mereu pe punctul de a se naşte

Dacă „Falezogaura” se iscă în pământul şi asfaltul Bulevardului Marii Uniri cu o uşurinţă dezarmantă, Parcul Industrial e exact pe dos: nu se dă finalizat. După zece ani de la înfiinţare, acesta nu este încă gata. Oficial, potrivit procesului verbal de recepţie la terminarea parţială a lucrărilor din 8 ianuarie 2013, valoarea investită se ridică la 16,3 milioane de lei, dar în februarie 2014 nu era terminat. În 2013, Parcul Industrial a avut buget, însă nu şi activitate, ceea ce a adus o gaură de peste 200.000 de lei. Societatea înregistrează, la venituri totale de 996 de lei, cheltuieli totale de 1.000 de lei şi are plăţi restante de 22.000 de lei. Astfel, afacerea nu a făcut, de-a lungul atâtor ani, decât să înghită sume enorme, fără să aducă Galaţiului niciun beneficiu. Nimeni nu a dat încă socoteală pentru imensa risipă de bani, iar povestea nu s-a încheiat.

Coşmarul de pe strada Traian

Strada Traian face şi ea parte dintre acele proiecte care par să nu se mai termine. De mai bine de trei ani, autorităţile se chinuiesc să o reabiliteze, dar par să se scarpine pe partea dreaptă a capului cu mâna stângă. Lucrarea a avut parte, în 2010, de investiţii prin Programul ISPA, însă - surpriză! - investiţia la partea de canalizare nu a prins decât câteva segmente, iar reţeaua de apă a rămas neatinsă. Mai pe scurt, ţevăraia a blocat proiectul de modernizare a străzii, între Brăilei şi Metro, care ar fi trebuit să fie demarat la începutul anului trecut.
Între timp, strada e plină de cratere, iar cetăţenii din zonă aşteaptă în continuare ca reţelele de apă şi canalizare să fie schimbate, pentru că nu mai prezintă siguranţă în exploatare şi au durata de serviciu expirată. Investiţia pe Traian este finanţată în mare parte (25,9 milioane de lei) din creditul contractat la BRD, în 2011, de fostul primar Dumitru Nicolae. Primăria risca să piardă împrumutul, pentru că acesta expira la finele anului trecut, însă a obţinut o prelungire a liniei de credit pentru 2014.

Case de patrimoniu de aruncat

O altă chestiune arzătoare pentru capetele luminate ale municipiului au fost, până acum, şi distrugerea cu sârg a caselor de patrimoniu. Primăria a închiriat, la începutul anilor ‘90, sute de imobile, aflate în patrimoniu sau nu, iar cei cărora li s-au dat pe mână casele le-au adus, sub ochii nepăsători ai instituţiei, în pragul prăbuşirii. Unele dintre imobile au fost retrocedate şi au ajuns în mâna proprietarilor de drept, altele au ajuns pe mâna vânătorilor de tunuri imobiliare, iar altele încă se mai luptă cu ignoranţa chiriaşilor.
În 2012, "Viaţa liberă" a prezentat, pe rând, povestea mai multor imobile care stau să cadă. Aproape ruine. Este de notorietate cazul clădirii din Domnească nr. 24, devenită acum o fantomă, în plin centru al oraşului. Imobilul este dărâmat cărămidă cu cărămidă, însă, fiind revendicat în instanţă, aproape toţi cei abilitaţi să ia măsuri s-au dat deoparte. Probabil că în curând va avea soarta clădirilor de pe strada Eroilor, care anul trecut au fost demolate complet de către hoţi.

Nepotism şi cumetrii

În instituţiile publice gălăţene, nepotismul este o modă, după cum arătam recent în "Viaţa liberă", în campania de presă "Familia Bugetărescu". Foarte mulţi şefi şi şefuleţi de instituţii nu se ruşinează să îşi aducă fiii, nepoţii, surorile sau fraţii pe poziţii călduţe, plătite cu bani publici. În mare, se manifestă două forme controversate de angajare, pe pile politice şi pe pile personale.
Un exemplu la îndemână este cel al deputatului PSD Florin Pâslaru. Acesta l-a angajat pe fiul său, Florin Alexandru Ioan Pâslaru, la propriul cabinet parlamentar, respectiv în cadrul Biroului Parlamentar - Circumscripţia electorală nr. 18 Galaţi, încălcând, astfel, prevederile Legii nr. 161/2003. Beneficiul patrimonial obţinut, începând cu anul 2009 - prezent, de către Florin Alexandru Ioan Pâslaru, a fost de 21.662 de lei (aproximativ 5.158 de euro).
Situaţia nu este nici pe departe singulară, pentru că, după cum ne amintim, sub mandatul său, directoarea Direcţiei pentru Protecţia Copilului, Marinela Dobrea, şi-a angajat fiica în instituţie, fapt consemnat într-un dosar penal în care fosta directoare este acuzată de abuz în serviciu.
De asemenea, aşa cum arăta "Viaţa liberă" în 2012, „Primăria şi unele dintre unităţile subordonate acesteia au plătit chiar şi cinci membri ai aceleiaşi familii!”. Această practică a fost făcută de către fostul director general al Apaterm, social-democratul George Cubasa, care şi-a adus în societate fiul, pe Cosmin Andrei Cubasa, în 2008, dar şi de către consilierul judeţean Tinca Podaru, care este şi director economic la Gospodărire Urbană. Directorul economic a reuşit să îşi angajeze trei rude în cadrul SRL-ului municipalităţii: sora, nepoata şi soţul nepoatei. Exemplele pot continua cu faptul că politicianul Ion Ştefan administrează parcul natural "Lunca Joasă a Prutului" împreună cu cele două fiice ale sale, plus încă multele altele, asupra cărora vom reveni pe larg.
În faţa acestui noian de argumente, poate cineva să spună că gălăţenii nu au tot dreptul să fie nemulţumiţi de modul cum şi-au desfăşurat activitatea şefii instituţiilor locale?

Semnalaţi abuzurile!

Dorim să vă mulţumim, dumneavoastră, cititorilor noştri, pentru că aţi fost alături de noi în această campanie. În acelaşi timp, îndrăznim să vă rugăm să ne semnalaţi, dacă aveţi cunoştinţă, şi alte cazuri de incompetenţă şi de nepotism. Promitem să le investigăm şi să le publicăm.
În perioada următoare vom continua analiza rezultatelor campaniei noastre. Săptămâna viitoare veţi putea citi o analiză despre locul 5 în preferinţele gălăţenilor în privinţa lucrurilor bune întâmplate în oraş.

 

 

Citit 4888 ori Ultima modificare Marți, 11 Martie 2014 16:17

23 comentarii

 • postat de ION Joi, 13 Martie 2014 22:53 5.13.167.*** Link la comentariu
  2
  3

  Stimati PSD-isti cum puteti sustine familia de incompetenti AGACHE CATALIN, SI MARIA, de altfel divortati de ochii lumii pentru a nu pierde casele luate ilegal de CJ Galati la pret decutie de chibrit?
  El CATALIN prostul satului, nu stie sa numere decat pana la 10 nota cu care se lauda ca a luat examenele la facultate luate cu minciuni, bani si multa, multa prostie. El este DIRECTOR pus de Durbaca la gunoierii Padurii Garboavele, dar ce conteaza director sa fie.
  D-na MARIA AGACHE protejata lui Mihalcea este nulitatea absoluta in materie de contabilitate, noroc de colectivul ei care o scoate din rahat. De altfel Curtea de Conturi a constatat o multime de prostii facute de netoata asta de taranca din Draganesti, din fundul satului. Dar de este DIRECTOARE pusa pe criterii PSD-iste, ca de competenta nu se pune problema. Fura de o viata de CJG si nu o vede nimeni dar asteptati vremea voastra va fi sa vina.
  De cand doamna PROASTA este mare directoare o viziteaza sotul mai des la serviciu, ba chiar o si plimba cu masina de la institutie, ca doar nu-s banii lor, sunt ai statului, asa se invata la PSD.

  PROSTIILOR!!!!!!!, ANALFABETILOR!!!!!

  Raportează
 • postat de gigi contra Joi, 13 Martie 2014 01:24 82.145.218.*** Link la comentariu
  0
  4

  Anchetati si publicati va rog felul dubios prin care o maimutza colerica si cu ceva dosare penale a ajuns director la politia locala, desi nu are nimic in comun cu specificul acelei structuri, trecand apoi pe lista si pe domnul Cadinoiu Mihai care recent a fost investit "sef birou" la aceeasi institutie dupa ce taticul sau Satan Marius nu a reusit sa-l bage pe gat celor de la Ecosal. Ce legatura are popicareala cu politia, fie ea si locala, poate ne explica tovarasu' primar ce datorie de campanie electorala a platit... !!

  Raportează
 • postat de STERGATORUL .......DE CENTRU STANGA !!!!!!! Miercuri, 12 Martie 2014 20:36 78.96.254.*** Link la comentariu
  0
  5

  STERGEREA UNEI POSTARI CE NU VA CONVINE, ESTE O DOVADA DE LIPSA DE BUN SIMT SI PROFESIONALISM.

  SA VA FIE DE BINE SI SA VA CREASCA MARE ..........NESIMTIREA.!

  Raportează
 • postat de un idiot obligat sa plateasca taxe Miercuri, 12 Martie 2014 20:28 185.26.182.*** Link la comentariu
  1
  2

  Domnule postac @Groapa de la elice apare odată cu apariția cartierului Mazepa Doi, căminul colector fiind subdimensionat. la volumul de apă pluvială și menajeră.

  Selectia din rezumatul dvs. pe tema Gropzilei sufera de "insuficiente cunostinte tehnice".

  @IC & diversi postaci care doresc sa se afle in treaba: macar sa fi retinut din ce am mai postat pe aceeasi tema, NU EXISTA LOESS pe traseele colectoarelor principale vechi ale Galatiului : Domneasca, Balcescu, Traian, Columb, Abatorului, Tiglina fiind vechile vai de drenaj ale dealurilor cu loess. Ca sa cureti la "solul" propriu, inseamna sa sapi la peste 35m de la cota actuala. Colectoarele au stat bine merci 130 de ani. Sunt dimensionate corect iar realizarea este de exceptie.

  Recititi postarile pe aceeasi tema, daca aveti timp sa invatati vreo 300 cursuri de canalizare vi le pot indica, dupa ce dati un examen, puteti posta o parere. Despre solutii, lasati cei cativa specialisti care mai traiesc sa-si faca treaba daca actuala gasca de la primarie se crede absolventa de colocvii fara notare!

  Raportează
 • postat de VLAD TEPES Miercuri, 12 Martie 2014 20:02 194.239.195.*** Link la comentariu
  1
  2

  1-;Universitatile; private
  2-Combinatul siderurgic
  3-MAS-MEDIA Galateana
  4-Nivelul scazut de educatie civica
  5-Viitor sumbru

  Raportează
 • postat de Niculae Gutanu Miercuri, 12 Martie 2014 18:43 5.13.165.*** Link la comentariu
  3
  7

  ce parere aveti stimate autoritati despre complexul de la"FRANCEZI",cindva o bijuterie a orasului prin stil arhitectonic,amplasare su utilitate publica???????Suntem de plins. Dar orasul are si foarte putini galateni adevarati,oamni de atitudine cu dragoste de urbea natala.Pacat de oras mare pacat ca privim neputinciosi la degradarea accentuata a acestuia. Din 4 in 4 ani ne lasam PACALITI de gogosile unor "politicieni"refulati.Stam si asteptam. Ce?????????.

  Raportează
 • postat de ella Miercuri, 12 Martie 2014 17:43 95.77.107.*** Link la comentariu
  3
  9

  aVEM DE 24 DE ANI CEI MAI HOTI PRIMARI DIN ACEASTA TARA.NU CRED CA E IN TOATA ACEASTA TARA UN ORAS MAI MIZERABIL DECIT GALATIUL . ASAA LOCUITORI,ASA CONDUCATORI.

  Raportează
 • postat de PENTRU=un galatean indignat ==)) Miercuri, 12 Martie 2014 16:38 5.13.130.*** Link la comentariu
  3
  2

  PARANOIA?

  Raportează
 • postat de cetatean platitor de salarii inclusuv celor care dorm Miercuri, 12 Martie 2014 13:37 193.230.156.*** Link la comentariu
  2
  5

  Pentru galatean. Sunt in aceeasi situatie si mai sunt o multime ca noi.Cat nu o sa facem nimic , Primaria nu va aloca nici un ban ptr. locuintelel inchiriate , chiar daca toate aceste locuinte pun in pericol viata noastra atat sunt de degradate. NU VREAU SA MA GANDESC LA UN CUTREMUR, CE URMARI VA AVEA ASUPRA ACESTOR LOCUINTE SI NU VREAU SA MA GANDESC LA CE MERITA ACESTI NESIMTITI CARE NU FAC NIMIC PENTRU A PROTEJA VIATA CETATENILOR DESI AU ACEASTA OBLIGATIE PRIN LEGE. CA SA SCHIMBAM CEVA NU ESTE SUFICIENT DOAR SA COMENTAM , ASADAR , AVETI LA INDEMANA- ADRESA CATRE PRIMARIE PRIN CARE SOLICITATI REPARATIILE CLADIRII. PRIMARIA NU SE VA DERANJA CU NIMIC IN SITUATIA ASTA, DAR PRIN DISPOZITIILE CODULUI CIVIL ART.1786 CODUL CIVIL, PUTETI EFECTUA REPARATII IAR PRIMARIA ESTE OBLIGATA SA VI LE ACHITE. NU O SA SE DERANJEZE NICI DE ACEASTA DATA, numai ca,PRIN FORMULAREA UNEI CERERI DE CHEMAR IN JUDECATA VA FI OBLIGATA SA O FACA. O SA FAC REPARATII SI LE SOLICIT C/VALOAREA ACESTOR REPARATII IN INSTANTA. ORICUM VA TREBUIE UN AVOCAT . TOTI CEI IN ASTFEL DE SITUATII CARE ATI FACUT REPARATII LA CLADIRILE INCHIRIATE DE LA PRIMARIE TREBUIE SA FACETI ACTIUNE DE RECUPERARE A BANILOR PTR. CA VE-TI PIERDE ACESTI BANI. SI PENTRU CA IATA ALESII LOCALI LIPSITI DE BUN SIMT, LIPSITI DE ORICE SCRUPULE, LIPSITI DE ORICE RESPONSABILITATE, ISI VOR FACE PENTRU EI LA NESFARSIT BUNURI MATERIALE CARE II DEZUMANIZEAZA SI NU II LASA O SECUNDA SA GANDEASCA INTRADEVAR LA PRIORITATILE CETATENILOR SUCCES.

  Raportează
 • postat de costi Miercuri, 12 Martie 2014 11:24 95.77.96.*** Link la comentariu
  2
  15

  Lasati groapa de la Elice in pace. Mai bine multmumim divinitatii ca tunelul pe sub Dunare se sapa singur.

  Raportează
 • postat de un galatean Miercuri, 12 Martie 2014 10:51 109.102.62.*** Link la comentariu
  2
  11

  Eu am primit in urma solicitarii o locuinta in chirie. E o portiune dintr-o casa veche, boiereasca. Din pacate peretii au niste fisuri destul de mari. Eu nu am voie sa fac niciun fel de reparatii deoarece e cladire de patrimoniu si proprietarul e primaria. Primaria nu face niciun fel de reparatii din lipsa de bani. Iar casa se degradeaza cu fiecare an.
  No comment.

  Raportează
 • postat de un galatean indignat Miercuri, 12 Martie 2014 10:20 193.231.148.*** Link la comentariu
  9
  18

  Unul din cele mai rele lucruri din oras este transportul cu maxi-taxi, total inadecvat pt. transportul urban.
  Ceea ce se intampla cu cladirile vechi este o crima.

  Raportează
 • postat de Birlic sfadindu-se cu prostii Galatiului Miercuri, 12 Martie 2014 09:14 78.96.254.*** Link la comentariu
  1
  12

  Apropo de groapa de la elice.De cateva zile traversal pe carosabil spre postamentul elicei, carosabilul s-a lasat existand pericolul largirii gropii si scufundarii elicei.ieri, 11MARTIE AM TRECUT PRIN ZONA SI AM VAZUT INCOMPETENTA SI DELASAREA AUTORITATILOR LOCALE IN FRUNTE CU PRIMARUL SI CONSILIUL LOCAL.

  O alta lucrare lasata de izbeliste o gasiti pe strada Saturn, chiar in coltul fabricii de paine cand sa ajungi la Petrom. DE ANUL TRECUT, s-a sapat in trotuar, langa niste conducte, s-a zidit un camin de protectie la o vana,de rasul curcii ca executie, lasnadu-se treaba neterminata, adica trotuarul blocat, cu pamant si gaura respectiva, cetateanul fiind nevoit sa intre periculos pe carosabilul intens circulat de masini pentru a trece mai departe spre benzinarie.Interesant este aici ca in afara de firma, care a lasat lucrarea de izbeliste, de onor primarie, politia locala, politia de la circulatie, si chiar proprietarul fabricii de paine, daca nu cumva el este autorul gropii, nu a sesizat nergula din trotuar, iar prostul de roman, in special cei din zona, trece ca boul ocolind groapa fara sa zica nimic.Tipic romnesc!

  Aceeasi treaba lasata neterminata pe strada democratiei de lucratorii de la Electrica.Au scobit strada,iar pamantul a ramas neridicat blocand trotuarul iar proprietarul locuintei de care este sprijinita gramada cu pamant tace tot ca boul.

  Primar, cap de minge, mai vrei si alte exemple de felul cum stii tu sa conduci acest oras?!

  Raportează
 • postat de Groapa de la elice apare odată cu apariția cartierului Mazepa Doi, căminul colector fiind subdimensionat. la volumul de apă pluvială și menajeră. Miercuri, 12 Martie 2014 09:10 92.86.44.*** Link la comentariu
  3
  13

  Groapa de la elice ce apare permanent este o greșeală de proiect de pe timpul lui Ceaușescu odată cu apariția Cartierului Mazepa Doi, căminul colector de sub stradă fiind suprasolicitat. Inițial căminul colector a apei pluviale și menajere era proiectat pentru evacuarea apei pluviale și menajere din cartierele vechi, ''clasice-istorice'' tocmai de pe Str. Traian, Str. Domnească, cartiere formate din case. Odată cu apariția cartierelor ''ceaușiste'' Mazepa Doi, blocurilor din zona Pieței Centrale și alte blocuri, capacitatea de colectare a apei pluviale și a apei menajere a fost depășită. Mai este o problemă....evacuarea apei menajere și a apei pluviale se face din căminul colector pe sub restaurantul de pe digul inferioare și când Dunărea crește, apa din Dunăre urcă pe conducta de evacuare spre căminul colector ce este supus la presiuni enorme, mai ales dacă se suprapune cu o ploaie abundentă, căminul fiind umplut, inundat cu apă din Dunăre și din apa pluvială ce sparge până la urmă căminul colector. Mazepa Doi trebuia să aibă evacuare separată a apei pluviale și a apei menajere, dar din economie s-a cuplat la căminul colector subdimensionat de la elice, ce este depășit când Dunărea este crescută și plouă din abundență.

  Raportează
 • postat de Ripper Miercuri, 12 Martie 2014 09:10 86.127.211.*** Link la comentariu
  3
  13

  Nu uitati de groapa de langa parcarea primariei, care este astupata de vreo 2-3 ani cu o tabla...

  Raportează
 • postat de Noul Galati o teapa Miercuri, 12 Martie 2014 09:05 84.150.221.*** Link la comentariu
  2
  25

  Primarul care si -a adus cumnatul la ADP de ce nu este mentionat ? Primarul si-a extins restaurantul pe domeniul public in Parcul Eminescu,despre astea nu scrieti ?

  Raportează
 • postat de Prostu de la oras Miercuri, 12 Martie 2014 08:58 92.80.135.*** Link la comentariu
  1
  21

  Exista undeva un loc unde se pot reclama toate aceste nereguli? Sunt convins ca doar simplul vot la alegeri nu rezolva mai nimic caci tovarasii se rotesc intre ei, iar orasul ramane la fel de ponosit si prost administrat!!!!!

  Raportează
 • postat de cetatean Miercuri, 12 Martie 2014 08:18 193.230.156.*** Link la comentariu
  1
  23

  Cat va mai trebuie sa intelegeti ca cei ce sunt la putere de 20 de ani au furat statul adica pe noi ,continuu. ca nu s-au facut lucrarile este una dar unde sunt banii platiti pentru aceste lucrari???in buzunarele celor care au incheiat contractelel respective,SI A CELOR CARE AU APROBAT. Mai grav este ca DN Galati doarme sau se face dupa ce cerceteaza aceste persoane ca nu este nimic. CHIAR NU AM AFLAT NIMIC NOU, STIAM ASTA, CUM CREDETI CA TOTI CARE TREC PE LA PRIMARIE SI CONSILII AU AVERI COLOSALE??? ASA SE JUSTIFICA LUPTA FARA SCRUPULE A ACESTORA, DIN CEI MAI BUNI PRIETENI DEVIN CEI MAI APRIGI DUSMANI, si nu isi dau seama cat de nenorociti sunt. . CAT DESPRE BARURILE SOTIEI PRIMARULUI, ESTE CLAR CA INCALCA REGULILE SI LEGILE. IN LOC SA VITALIZEZE CINEMATOGRAFUL IN FATA CARUIA A CRESCUT BARUL SOTIEI ACESTUIA, A FOST LASAT IN PARAGINA. si nu este singura sotie de politician care beneficiaza de firme infiintate rapid fara sa intarzie cu aprobari. CEEA CE DOVEDESTE CULTURA ACESTOR PERSOANE. MARLANIA ESTE LA EA ACASA.

  Raportează
 • postat de Dan Miercuri, 12 Martie 2014 08:07 5.13.148.*** Link la comentariu
  25
  7

  Chiar ma intrebam daca mai traieste domnul "satul de javre" si cu vesnica lui plangere vizavi de caini.................indiferent de articol fie ca este de sport, politica, can-can dansul abereaza despre acelasi lucru.

  Oare la subiect cand o sa scrieti?

  Raportează
 • postat de Unom Miercuri, 12 Martie 2014 07:54 5.13.219.*** Link la comentariu
  3
  31

  Asaeste! Acest oras comunist este sufocat de nepotism, relatii si pile, cumetrii de tot felul. Aici parca n-ar exista justitie sau lege.. coruptia efectiv te ingrtoseaza! Unde este DNA-ul? De ce nu reactioneaza?

  Raportează
 • postat de IC Miercuri, 12 Martie 2014 06:56 5.13.171.*** Link la comentariu
  1
  24

  Groapa de la elice iarasi se arata,cine nu crede poate sa se duca sa vada . Cu banii bagati in groapa respectiva faceau un "pod" peste zona de surpare .Am mai comentat si la alte articole pe aceiasi tema iar in comentarii am scris ca zona trebuie chiuretata pana la roca stabila abia dupa aceia realizate umpluturi compactate . O data cu indepartatea loessului afectat de umezeala trebuie cautata si eliminata sursa umezelei ,canalizare ,subsolui blocuri P sau chiar infiltratii dinspre zonele mai inalte.In legatura cu groapa respectiva se pare ca se aplica obiceiul vanatorilor ,nu starpesc total vanatul ,chiar rapitor ,dintr-o zona , pentru a mai avea si in anul urmator ce vana.....Ar fi intersanta publicare unui tabel care sa cuprinda fiecare incasator (experti,proiectanti ,constructori ) cu sumele incasate de la Primarie in contul groapii.

  Raportează
 • postat de nepot Miercuri, 12 Martie 2014 06:41 151.18.164.*** Link la comentariu
  3
  32

  Scrieti si despre barul sotiei lui marius stan. A mancat din trotuar fara sa fie deranjata tocmai de sotul ei. Fratele sotiei aceluiasi marius stan a fost numit director la agrement si asa avem un cumnat pentru agrementul nostru.

  Raportează
 • postat de satul de javre Miercuri, 12 Martie 2014 01:53 82.137.12.*** Link la comentariu
  4
  37

  Cred ca in top 5 trebuia sa fie pe primul loc zecile de mii de javre din acest oras mizer...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.