Europarlamentarul Monica Macovei, la Galaţi/ Seminar pentru studenţii din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice

Europarlamentarul Monica Macovei, la Galaţi/ Seminar pentru studenţii din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Monica Macovei a fost prezentă, la finele săptămânii trecute, la Facultatea de Ştiinţe Juridice, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi, unde a susţinut un seminar cu tema „Instituţii judiciare europene”. Potrivit dr. George Schin, lector universitar, europarlamentarul a răspuns invitaţiei Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi s-a întâlnit cu aproximativ 150 de tineri, studenţi la Drept, Administraţie Publică, ASE, precum şi cu o serie de cadre didactice şi, timp de două ore, eurodeputatul a vorbit despre instituţii precum Parlamentul European, Comisia Europeană sau Curtea Europeană a Drepturilor Omului, precum şi despre relaţia UE - Republica Moldova.

Dr. George Schin a precizat, însă, că prezenţa Monicăi Macovei la malul Dunării nu a fost promovată întrucât nu s-a dorit ca evenimentul să capete conotaţii politice.

Monica Macovei este unul dintre cei mai activi şi apreciaţi europarlamentari români. Eurodeputata este cea care a promovat proiectul legislativ privind confiscarea extinsă a averilor, adoptat cu o largă majoritate de voturi în Parlamentul European ( 631 „pentru”) şi care urmează a fi implementat în toată Europa.

Citit 1505 ori Ultima modificare Luni, 17 Martie 2014 11:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.