Dumitru Nicolae, reales preşedintele Organizaţiei Municipale PSD

Dumitru Nicolae, reales preşedintele Organizaţiei Municipale PSD
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu 309 voturi pentru şi doar două nule, primarul Dumitru Nicolae a fost ales, pentru treia a oară consecutiv, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Galaţi.

Conferinţa Municipală de dare de seamă şi alegeri a Consiliului Municipal al PSD Galaţi s-a desfăşurat vineri, la Teatrul Muzical într-o atmosferă de unanimitate absolută. Nicolae nu a avut contracandidat la funcţia supremă.

Sute de social-democraţi au umplut vineri după-amiază Teatrul Muzical. Liderul organizaţiei judeţene, vicepremierul Dan Nica, a deschis lucrările mulţumind pentru rezultatul obţinut la alegerile parlamentare.

Vicepremierul a spus că trebuie schimbată legea electorală pentru că nu e drept ca politicienii cu cel mai mare număr de voturi să nu fie în Parlament, intrând în locul lor candidaţii de pe locurile doi şi trei. Liderul Dan Nica a explicat de ce a fost important ca PSD să intre la guvernare mai ales în această perioadă de criză.

Alături de social-democraţii gălăţeni a fost şi eurodeputata Adriana Ţicău. Nica a subliniat că, fiind a patra pe lista candidaţilor PSD la europarlamentare, Adriana Ţicău este singurul gălăţean cu şanse reale să intre în Parlamentul European, dar PSD Galaţi va trebui să obţină un scor foarte bun la europarlamentare. 

Dan Nica l-a propus pe Dumitru Nicolae la funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale. Nicolae a fost  reales cu 309 voturi pentru, niciunul împotrivă şi două voturi nule. Unul dintre voturile anulate a fost chiar al primarului Dumitru Nicolae.

„Încă nu mi-am terminat treburile pe care le aveam de făcut în cele două mandate şi de aceea trebuie să mai fac ce mi-a mai rămas în acest al treilea mandat. După asta o să mă retrag, pentru că vârsta îşi spune cuvântul”, ne-a declarat preşedintele reales.

Citit 1240 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.