Noi notificări în Ancora şi Micro 19/ Garajiştii trebuie să-şi astupe beciurile!

Noi notificări în Ancora şi Micro 19/ Garajiştii trebuie să-şi astupe beciurile!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Garajele s-au demolat, au rămas, însă, beciurile, care îngreunează începerea lucrărilor de modernizare urbană în Micro 19 şi Complex Ancora. Potrivit Primăriei Galaţi, în cele două zone în care au fost demolate garaje se va trece la securizarea perimetrelor, curăţarea terenurilor şi aducerea acestora la stadiul iniţial.

"În urma evaluării făcute pe teren de inspectorii Direcţiei de Infrastructură şi Lucrări Publice, s-a constatat că majoritatea garajelor desfiinţate aveau beci, fapt care va creşte costurile de aducere a terenurilor la stadiul iniţial. Foştii deţinători de garaje vor fi notificaţi din nou de Primărie despre faptul că au obligaţia să predea terenul la stadiul la care l-au primit, în caz contrar urmând să suporte costurile de acoperire şi compactare”, ne-a comunicat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

În acelaşi timp, Primăria va trebui să urmeze procedurile legale pentru exproprierea, pentru cauză de utilitate publică, a gălăţenilor care sunt proprietari atât pe garajele din Ancora cât şi pe terenul pe care sunt construite acestea.

Citit 2528 ori Ultima modificare Luni, 07 Aprilie 2014 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.