Cadou de la Luxten: Galaţiul, împodobit de Paşti

Cadou de la Luxten: Galaţiul, împodobit de Paşti

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

Un uriaş ou decorativ de Paşti şi alte câteva mai mici au „răsărit”, marţi seara, pe spaţiul verde de la Rondou. Decoraţiunile luminoase specifice sărbătorilor pascale nu se vor opri, însă, aici. După cum am aflat de la purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Galaţi, Emanuela Turcu, zona din jurul Catedralei Arhiepiscopale va fi împodobită cu ghirlande de lumini, şi în plus, vor fi împodobite cu ornamente luminoase Grădina Publică, Parcul Viva şi Parcul Eminescu. Potrivit Emanuelei Turcu, până acum s-au făcut doar probe, iar iluminatul festiv de Paşti se va aprinde oficial astăzi, în Joia Mare şi va funcţiona, seară de seară, până marţi, în a treia zi de Paşti. Luminile din jurul Catedralei se vor stinge, după tradiţie, cu un sfert de oră înainte de miezul nopţii sâmbătă şi se vor reaprinde vestind Învierea. Emanuela Turcu ne-a declarat că ornamentele pascale reprezintă un cadou de la Luxten, firma care a iluminat festiv Galaţiul pe timpul sărbătorilor de iarnă.
   

Citit 2169 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Aprilie 2014 17:32

4 comentarii

 • postat de FRUMOS Joi, 17 Aprilie 2014 20:20 5.13.140.*** Link la comentariu
  0
  2

  In sfarsit ne alaturam si noi oraselor care infrumuseteaza peisajul de Paste de ani de zile!
  Mai bine mai tarziu decat niciodata!

  Raportează
 • postat de Tralala Joi, 17 Aprilie 2014 14:50 5.13.230.*** Link la comentariu
  0
  7

  @Ioan Botezatorul in primul rand invata sa scrii, iar in al doilea rand incearca sa nu mai scrii atatea rautati acum de Paste. Daca aceste oua ti-au intunecat sarbatorile e grav.

  Raportează
 • postat de Ioan Botezatorul Joi, 17 Aprilie 2014 13:47 5.13.173.*** Link la comentariu
  11
  1

  "Neam de naparci" ar spune Isus daca ar veni sa vada kitch-ul pus la cale de catre nemerciniciii care conduc orasul. Lumina Invierii trebuie cautata in sufletele noastre si in natura lasata de Dumnezeu Creatorul, nu in monstruozitatile care au fost postate in parcuri si locuri publice. Cat despre asa zisul cadou, de la niste mafioti nu poti astepa la daruri. Tot noi platim aceste monstruozitati cu care este intunecata Lumina Invierii.

  Raportează
 • postat de Sunt frumoase, mulțumim frumos. Joi, 17 Aprilie 2014 10:06 92.86.42.*** Link la comentariu
  0
  15

  Sunt frumoase, mai ales noaptea iluminate. Mulțumim frumos pentru gest, le admir când le văd și sunt frumoase...o idee excelentă.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.