Ruinele şi GARAJELE rămân pe poziţii/ Proiectul PARCĂRII din Complexul Ancora trebuie MODIFICAT

Ruinele şi GARAJELE rămân pe poziţii/ Proiectul PARCĂRII din Complexul Ancora trebuie MODIFICAT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Garajele şi ruinele vor mai rămâne o bună bucată de vreme în Complexul Ancora, pe terenul pe care Primăria vrea să construiască o parcare. La aproape patru luni de la votarea investiţiei, autorităţile modifică proiectul iniţial, pentru a realiza o cale rutieră de acces între strada Roşiori şi strada Alexandru Lăpuşneanu, pentru fluidizarea traficului auto şi creşterea siguranţei pietonale.
Cum proiectul îmbunătăţit nu a fost pe ordinea de zi a şedinţei trecute, pentru că nu era gata, el va trebui să aştepte cel puţin până la finele acestei luni, pentru a intra la votul aleşilor. "Nu ne place nici nouă cum se desfăşoară lucrurile acolo, sunt ruinele acelea inestetice, dar în contrapartidă o să urmăriţi cum se desfăşoară proiectul în Micro 19. Nu pot să dau un termen pentru Complexul Ancora, pentru că suntem legaţi de finalizarea proiectului de hotărâre. Zona de garaje va fi declarată de utilitate publică după ce vom aproba noii indicatori tehnico-economici ai acestui proiect, care va cuprinde tot: parcare, drum, zonă de socializare. E bine că ne-am dat seama că trebuie modificat acum şi nu după ce făceam proiectul şi vedeam că e mai puţin practic”, a spus primarul Marius Stan.

CITEŞTE ŞI: Negocieri fără rezultat, la Ancora/ Primăria nu s-a înţeles cu proprietarii garajelor

Citit 1705 ori Ultima modificare Duminică, 01 Iunie 2014 16:41

2 comentarii

 • postat de Viorel
  Luni, 09 Iunie 2014 23:24
  5.13.211.***
  Acest primar nu a infiintat nici un loc de munca in Galati, in schimb a demolat chioscuri in care munceau oameni ai caror familii depindeau de salariul lor.
  Marius Stan le ia oamenilor din mana si ultima bucata de paine, JOS CU EL !!
  0
  3
  Raportează
 • postat de hai bafta
  Luni, 02 Iunie 2014 09:22
  5.13.130.***
  Ramaneti in mizerie acolo la ancora ca in mic19 am facut curat pt curiosi st. vina sa vada ce fel arata dupa demolarea cotetelor diferenta este ENORMA
  7
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.