Panaitescu se întoarce la prima dragoste

Panaitescu se întoarce la prima dragoste
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul prefect al Galaţiului, Gabriel Panaitescu, a devenit inspector guvernamental pe 21 februarie, dar nici acum, deşi au trecut mai bine de două luni, nu a primit atribuţii. Ceea ce ştie însă cu certitudine, după două luni de zvonuri şi aşteptare, este că revine la prima dragoste, adică la Mediu.

Vă reamintim că Gabriel Panaitescu a urcat în postul de prefect după ce a ocupat anterior fotoliul de comisar-şef al Gărzii de Mediu. Dacă Ministerul Agriculturii a decis la finele lunii aprilie ce sarcini le va da inspectorilor guvernamentali, Ministerul Mediului, în cadrul căruia va activa Panaitescu, nu a comunicat încă lista de responsabilităţi pentru inspectorii care intră în sfera lui de competenţă.

Panaitescu nu-şi face însă griji: „Am o pregătire de inginer, am absolvit Chimie Alimentară secţia de Piscicultură. Am lucrat din 1985 şi până în 1999 în relaţie cu agricultura. Sunt repartizat la Ministerul Mediului, dar deocamdată încă nu am primit ordinul ministrului. Va veni în zilele următoare. Pe mediu  sunt foarte multe programe care trebuie urmărite şi cred că pot să spun că mă pricep”, ne-a declarat el.

Potrivit legii, inspectorii guvernamentali sunt angajaţi ai Secretariatului General al Guvernului şi au rolul de a coordona – la nivel judeţean – activităţi, proiecte sau programe complexe în legătură cu statutul României de stat membru al Uniunii Europene, precum şi cu priorităţile strategice de dezvoltare a capacităţii administrative şi instituţionale.

Citit 961 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.