Subprefectul Florea şi-a postat averea pe site-ul Prefecturii

Subprefectul Florea şi-a postat averea pe site-ul Prefecturii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conform declaraţiei, el plăteşte rate la trei bănci *

Articolul publicat de „Viaţa liberă” în care semnalam că subprefectul Paul Florea nu şi-a făcut publică declaraţia de avere pe site-ul Prefecturii Galaţi, cu toate că a intrat în pâine din luna martie, nu a trecut neobservat. La o zi după apariţia materialului, declaraţiile de avere şi de interese ale lui Paul Florea au fost „desecretizate”, în sensul că, deşi poartă data de 2 aprilie, abia acum au fost făcute publice.

Potrivit documentelor, Florea deţine două terenuri agricole, în suprafaţă totală de trei hectare, în judeţul Tulcea, dobândite prin moştenire, o casă de locuit de 259 de metri pătraţi cumpărată în 1994 şi un autoturism Cielo fabricat în 1998.

La capitolul plasamente, subprefectul menţionează că a împrumutat o persoană cu 1.200.000 de ceva, nu se ştie ce, probabil lei. Trebuie spus că subprefectul nu a precizat nicăieri unde a fost vorba de bani, moneda, lei sau euro, dar deducem că e vorba de lei.

Subprefectul plăteşte rate la trei bănci. Creditele, în valoare totală de de 1.215.000, au fost contractate în anii 2006, 2008 şi 2009. Cel mai lung credit, încheiat pentru suma de 1.200.000 de lei, expiră peste 25 de ani.

Paul Florea declară un venit anual din pensie de 14.000 de lei. Din activităţi agricole, exploatarea terenului în proprietate, mai câştigă anual 10.000.

În declaraţia de interese, Paul Florea scrie că este administrator la SC Dygit Company, societate fără activitate, în curs de lichidare. O fi din cauza impozitului forfetar?

Precizăm că CV-ul său tot nu este accesibil publicului.

Citit 875 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.