NUMIRI noi/ Cine va conduce Parcul de Soft

NUMIRI noi/ Cine va conduce Parcul de Soft
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Numirea de către aleşii locali a unui reprezentat al municipiului Galaţi în Adunarea Generală a Asociaţilor (AGA) la SC Cons Management Parc de Soft SRL a stârnit controverse la recenta şedinţă a Consiliului Local.

Potrivit consilierului local PNL Mihail Bucatanschi, proiectul de hotărâre a apărut cu doar trei ore înainte de şedinţă, contrar regulamentului de funcţionare a CL, şi, mai mult, în documente nu era trecut nici măcar numele celui propus, cu atât mai puţin CV-ul.

Ca să nu rămână nimeni cu dileme, viceprimarul PSD Florin Popa a explicat că propus este "Costel Vieru, de specialitate inginer, şi este în managementul Societăţii Naţionale de Poştă, filiala Galaţi. Alături de reprezentantul AGA al CJ Galaţi, Cristian Ochiu, va proceda conform legii la nominalizarea persoanei care să conducă societatea de administrare a Parcului de Soft, având în vedere că după decizia Curţii de Conturi Galaţi, ca urmare a controlului efectuat, fostul director şi-a prezentat demisia şi în prezent societatea nu are conducător", a spus Popa.

Primarul Marius Stan a ţinut să-l contrazică, precizând că fostul director, liberalul Constantin Tacea, "şi-a prezentat demisia pur şi simplu, nu în urma raportului Curţii de Conturi. Acolo sunt, într-adevăr nişte probleme de management greu de gestionat în situaţia dată şi a preferat să renunţe, dar nu împins de Curtea de Conturi, nici de teama Curţii de Conturi".

Cu cinci abţineri, numirea a fost aprobată prin vot deschis, deşi Bucatanschi a susţinut că, fiind vorba de numirea unei persoane, era bine ca votul să fie secret.

Citeşte şi: Zona Liberă a funcţionat UN AN FĂRĂ Consiliu de Administraţie/ Numirea ad-hoc a stârnit DISPUTE

Citit 2172 ori Ultima modificare Joi, 11 Septembrie 2014 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.