Atenţie, gălăţeni! Marţi, ultima zi de plată a TAXELOR fără PENALITĂŢI

Atenţie, gălăţeni! Marţi, ultima zi de plată a TAXELOR fără PENALITĂŢI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit Primăriei Galaţi, marţi, 30 septembrie 2014, este ultima zi în care contribuabilii mai pot plăti, fără penalităţi, taxele şi impozitele datorate bugetului local pentru semestrul al II-lea al anului. După această dată, persoanele care nu şi-au achitat obligaţiile fiscale locale vor plăti penalităţi.

Pentru plata contribuţiilor la bugetul local, gălăţenii pot merge direct la sediul Serviciului de Taxe şi Impozite Locale din strada Domnească (fosta Romarta Veche), unde programul cu publicul este luni, marţi, joi şi vineri, între orele 8.30 şi 16.30, şi miercuri, între orele 8.30 şi 18.30. După acelaşi program lucrează şi celelalte puncte de colectare a taxelor şi impozitelor locale, din Micro 18 şi Micro 39, precum şi cel destinat persoanelor juridice, situat pe strada Basarabiei.

Contribuabilii îşi pot plăti obligaţiile fiscale către bugetul local şi online, pe platforma ghiseul.ro, utilizând ID-ul şi parola pe care le pot ridica tot de la sediile Serviciului de Taxe şi Impozite Locale.

Citeşte şi: Toate solicitările din 2014 pentru Prima Casă vor fi APROBATE

Citit 1340 ori Ultima modificare Duminică, 28 Septembrie 2014 14:42

1 comentariu

 • postat de fraier desteptat
  Luni, 29 Septembrie 2014 12:40
  83.103.186.***
  pentru ce platim impozite si taxe locale, pentru incompetenta si coruptia de la nivelul autoritatilor locale? oare cand se vor satura acesti anarhisti sa ne mai dea cu tifla si sa se ducaaaa nene, sa ne lase in pace sa ne autogospodarim? bine ca aducem firme din bucuresti sa ne asigure lucrarile din ograda noastra, mai avem putin si ii vom chema sa aiba grija si de neveste!!!! mai mare rusinea, suntem un oras resedinta de judet deplorabil, pe ultimele locuri in ierarhia resedintelor de judet!!!! imi este lehamite de atata mizerie si dispret cat primim din partea autoritatilor!!!! Faleza Dunarii se prabuseste, blocurile din multe zone ale orasului sunt tasate si stau sa cada, santiere in lucru in PUZ-urile dlui Stan, totul este praf, praf, praf!!!!!!!!!!!!!
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.