POLITICĂ DE WEEKEND/ Care este „ghinionul” lui Stan

POLITICĂ DE WEEKEND/ Care este „ghinionul” lui Stan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi liderii cu state vechi în PNL nu susţin demersul PMP privind strângerea de semnături cu scopul organizării unui referendum pentru demiterea lui Marius Stan, proaspătul liberal Nicuşor Ciumacenco este gata să semneze pentru demiterea edilului-şef. Cu toate acestea, fostul viceprimar a recunoscut că „actuala administraţie nu înseamnă numai Stan”, însă, în opinia sa, asta „nu îl face mai puţin vinovat”.

„Actuala administraţie înseamnă city manager, viceprimari, înseamnă un întreg aparat de specialişti aduşi de la Bucureşti pentru a pune în practică Noul Galaţi. Deci, administraţia locală înseamnă mult mai mult decât Stan şi primarul. Numai că ghinionul lui este că el şi-a făcut această echipă. Nimeni nu i-a băgat pe gât oamenii cu care s-a înconjurat pentru a conduce Primăria. Mi se pare firesc ca oamenii să poată demara un astfel de procedeu. La referendum gălăţenii vor spune dacă sunt mulţumiţi de activitatea primarului sau nu sunt mulţumiţi de activitatea acestuia. Cred că asta înseamnă democraţia şi cred că aşa trebuie să se procedeze”, a afirmat Nicuşor Ciumacenco.

Potrivit unor surse din rândul liberalilor, discursul fostului viceprimar a generat nemulţumiri în anumite cercuri din partid.

La sfârşitul săptămânii trecute, deputatul Victor Paul Dobre, co-preşedintele PNL Galaţi, declara: „E dreptul societăţii civile să se exprime, dar daţi-mi voie să am o limită a bunului simţ pe care am avut-o mereu în politică. Cred că nu sunt eu personajul care să iasă acuma cu panoul în faţa Primăriei şi să strig “Jos Marius Stan”… nu ar fi corect din partea mea… personal n-aş fi corect cu cetăţenii, cu dumneavoastră şi nici cu mine”.


CITEŞTE ŞI: CRIZA CĂLDURII/ Preîncălzire electorală: Sistemul centralizat este ieftin, dar Galaţiul îl scumpeşte

Citit 2163 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Martie 2015 01:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.