Galaţiul va avea, în sfârşit, ANGIOGRAF? CJ anunţă DOTĂRI NOI la Spitalul Judeţean

Galaţiul va avea, în sfârşit, ANGIOGRAF? CJ anunţă DOTĂRI NOI la Spitalul Judeţean
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, a anunţat, în şedinţa de ieri a aleşilor judeţeni, că Spitalul Judeţean va fi dotat cu un angiograf. „Deocamdată, noi am reuşit să aducem la Galaţi un angiograf, de peste un milion de euro. Sunt patru asemenea angiografe în ţară. Sigur că a fost o luptă crâncenă ca să smulgem din cadrul repartiţiilor acest instrument de investigaţii. Sigur că au căutat foarte mulţi să ne pună piedici, ca să ajungă la ei. Cum am reuşit, este problema noastră. Practic, a fost o luptă de zi cu zi. Acest angiograf este o sculă de tratat şi investigat. Cele patru de care vorbesc permit investigaţii în chirurgia oncologică şi în cardiologie. Pentru asta a trebuit să amenajăm un spaţiu în condiţii speciale (…) Încă sunt uluit că am reuşit”, a afirmat Nicolae Bacalbaşa.

În acest sens, deşi nu fusese iniţial cuprins în ordinea de zi a şedinţei, aleşii judeţeni au dat undă verde unui proiect de hotărâre, introdus pe ordinea de zi la începutul întrunirii, privind o rectificare bugetară cu scopul alocării unor fonduri pentru pregătirea amplasamentului pentru un angiograf monoplan cu braţ pe tavan.

Citit 2155 ori Ultima modificare Joi, 24 Septembrie 2015 18:23

4 comentarii

 • postat de frankie
  Vineri, 25 Septembrie 2015 22:44
  5.13.180.***
  dar de haita de caini din curtea spitalului oare cand scapam...pana la urma e spitalul JUDETEAN...!!!!din cate stiu BACALBASA a dat ordin asistentelor sa i hraneasca...asa ca...!!!!
  2
  3
  Raportează
 • postat de @ela
  Vineri, 25 Septembrie 2015 12:16
  79.116.100.***
  ela , nu te duce capul ala deloc ! nici nu ma mira ,pentru ca urmaresc presa si ti-am vazut si alte comentarii ! cel care a scris de Stan , a facut o ironie la adresa contestatarilor lui .acum ai inteles ?
  4
  9
  Raportează
 • postat de ela
  Vineri, 25 Septembrie 2015 12:08
  109.166.243.***
  Ce treaba are Primarul Marius Stan aici ?
  Se vorbeste despre dr. Bacalbasa - Presedintele Consiliului Judetean, despre Spitalul judetean din subordinea CJG.
  Dar pentru unii Primaria, Prefectura sau Consiliul Judetean tot aia e.
  Mass-media poate ar fi bine sa informeze cetatenii care sunt atributiile fiecarei institutii. Asa nu s-ar mai face confuzii si ar comenta unii pe alaturi.
  9
  5
  Raportează
 • postat de Felicitari
  Vineri, 25 Septembrie 2015 11:34
  5.13.215.***
  Marius Stan e vinovat pentru ca s-a adus angiograful . Hai postacilor ! Nici un comentariu ?
  8
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.