Relaţii bilaterale şi fonduri europene. PRIMARII din Galaţi şi Cahul îşi dau mâna

Relaţii bilaterale şi fonduri europene. PRIMARII din Galaţi şi Cahul îşi dau mâna
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Primarul Marius Stan a avut o întrevedere, ieri, cu primarul oraşului Cahul din Republica Moldova, Nicolae Dandiş (independent), aflat în vizită de curtoazie la Galaţi, pentru prima dată după alegerea sa în fruntea administraţiei, în luna iunie a acestui an, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei de Primăria Galaţi.

Marius Stan şi Nicolae Dandiş au stabilit ca, la următoarea întâlnire bilaterală, discuţiile să se poarte între delegaţii extinse ale celor două oraşe, din care să facă parte reprezentanţii administraţiei publice locale la vârf din Galaţi şi Cahul (primari, viceprimari, consilieri locali), reprezentanţi ai mediului academic şi de afaceri. Cei doi primari au fost de acord că Galaţiul şi Cahulul pot implementa împreună proiecte transfrontaliere cu fonduri europene, motiv pentru care este necesară crearea unui grup de lucru comun care să identifice axele prioritare.

În momentul de faţă, oraşele Galaţi şi Cahul sunt partenere în proiectul transfrontalier ”Eficienţă energetică în bazinul Mării Negre”.

Citit 2157 ori Ultima modificare Marți, 10 Noiembrie 2015 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.