În atenţia agenţilor economici/ Avize şi acorduri pentru activităţi comerciale şi recreative
Foto: Foto-arhivă "Viaţa liberă" (Bogdan Codrescu)

În atenţia agenţilor economici/ Avize şi acorduri pentru activităţi comerciale şi recreative
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Printr-un anunţ postat pe propriul portal, Primăria îi invită pe toţi agenţii economici care desfăşoară activităţi de comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii în municipiul Galaţi (inclusiv pe cei care au deţinut aviz cu orar de funcţionare) să se prezinte la compartimentul Autorizaţii, Licenţe, din strada Fraternităţii nr. 1, în vederea obţinerii acordului pentru exercitarea activităţilor comerciale în zone publice, valabil în anul 2016.

De asemenea, toţi comercianţii a căror activitate se desfăşoară în grupele 561 - Restaurante, 563 - Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor şi 932 - Alte activităţi recreative şi distractive, potrivit Clasificării Activităţilor din Economia Naţională (CAEN), să depună documentaţia necesară în vederea obţinerii autorizaţiei privind desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică/recreative.

Documentaţiile pentru obţinerea acordului, respectiv, a autorizaţiei pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei.

Programul compartimentului pentru depunerea documentaţiilor este: luni şi marţi, de la ora 9,00 la 12,00, iar miercuri, între orele 9,00 - 12,00 şi 13,00 - 15,30.

Citit 5650 ori Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2016 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.