Liberalii au PREMIAT perfomanţa, la cea de-a XXII-a Gală a PNL. Cine sunt gălăţenii care au primit distincţii
Foto: Foto Corina Dobre

Liberalii au PREMIAT perfomanţa, la cea de-a XXII-a Gală a PNL. Cine sunt gălăţenii care au primit distincţii
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Mai mulţi gălăţeni cu rezultate remarcabile în domenii precum învăţământ, cultură, sport, afaceri şi nu numai au fost premiaţi, ieri, de liberalii gălăţeni, la cea de-a XXII-a ediţie a Galei Premiilor PNL, eveniment care a precedat lansarea candidaţilor partidului pentru Primărie. "Liberalii încurajează munca şi performanţa. Am să plec de la un mesaj al unui fost prim-ministru al Marii Britanii, Margaret Thatcher, care spunea la bătrâneţe: Mult timp oamenii au încercat să facă ceva, de o vreme doresc direct să devină cineva. Noi încurajăm oamenii să dovedească că fac ceva şi fiţi siguri că oamenii care dovedesc că fac ceva vor deveni cineva. Premiile sunt pentru cei care au făcut ceva”, a spus senatorul Paul Ichim.

Premiul pentru performanţe şcolare i-a fost acordat lui Cătălin Vasile Munteanu, elev la CNVA, în clasa a XII-a, a cărui mare pasiune este Biologia şi care a obţinut numeroase premii la concursuri de matematică, fizică, biologie şi informatică.

Premiul pentru „tineret de performanţă” i-a revenit lui Virgil Tăbuş, „un tânăr care şi-a început cariera artistică la vârsta de 17 ani, în Ansamblul Folcloric Rapsodia Dunării şi a obţinut multiple premii naţionale şi internaţionale. A înfiinţat prima şi singura Şcoală de Dans Popular din judeţul Galaţi, iar începând cu 2012 organizează flashmoburi de dans popular”. Pentru performanţă în sport premiul i-a revenit campioanei României la hochei pe gheaţă, Dunărea Galaţi, pe scenă aflându-se portarul echipei, Viorel Radu, în timp ce premiul pentru performanţă în mediul de afaceri i-a revenit societăţii Selir. Nu în ultimul rând, premiul pentru artă şi cultură i-a fost acordat gălăţeanului Dragoş Neamu, care a coordonat şi implementat numeroase proiecte în mai multe oraşe ale ţării. Trofeul de excelenţă i-a revenit deputatei Alina Gorghiu, copreşedintele PNL la nivel naţional.

Pentru a AFLA mai multe despre lansarea CANDIDAŢILOR PNL pentru PRIMĂRIE, CLICK AICI

Citit 4059 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016 14:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.