SCRISOARE DESCHISĂ/ ”De ce îţi faci campanie cu banii mei?”

SCRISOARE DESCHISĂ/ ”De ce îţi faci campanie cu banii mei?”
Evaluaţi acest articol
(36 voturi)

Domnule Primar Marius Stan,

Deşi, în teorie măcar, eşti angajatul meu şi ar trebui să te salut cu întrebarea "de ce îţi faci campanie cu banii mei?", nu pot. Pentru că, nu ştiu din ce motiv, politicienii români parcă sunt din altă specie, una nu foarte inteligentă sau populară, dar veşnic cu nasul pe sus, nu pot să îţi spun asta, aşa ca unui angajat prins că fură, pentru că obiceiul locului nu permite asemenea abordări.

Dar nu îmi place deloc să văd că te afli în plină campanie electorală pe banii mei, fără ca iniţial să îmi ceri acordul.

Nu are importanţă multitudinea de inepţii pe care ai trecut-o acolo, pentru că nu te votez, dar aş fi preferat să îţi faci campanie pe bugetul propriu, nu pe cel al contribuabilului gălăţean şi implicit al meu.

Acum, eu sunt de acord că oraşul în timpul cât l-ai păstorit a cunoscut o "dezvoltare, pe care nu o credeam posiblă'', dar dacă după toate ''marile investiţii făcute'' ţi-au rămas ceva bani, nu presupune că sunt ai tăi, pentru că nu sunt.

Ştii, eu nu mă duc la film şi nu îmi cumpăr ce îmi doresc cu banii altora, aşa că nici tu nu ar trebui să o faci.

Îţi mulţumesc pentru urările de ziua mea, deşi nu am nici o îndoială că sunt parte din imaginea pentru campania electorală, dar aşa am fost educată, din păcate.

Dar te anunţ prieteneşte, ştii acum suntem prieteni conform Fb, că nu e frumos ce faci şi ar trebui să îţi ceri scuze de la noi, cei care plătim taxe pentru campania ta electorală, fără să ne dorim acest lucru.


Invitaţie la atitudine


Cotidianul "Viaţa liberă" va găzdui, săptămânal, cele mai interesante opinii şi atitudini despre Galaţi. Vrem să realizăm o radiografie a societăţii civile, în care să se regăsească aspiraţiile fiecărui gălăţean care are ceva de spus. Drept urmare, toţi cei care vor să se implice şi consideră că pot ajuta cu idei şi propuneri concrete la schimbarea în bine a oraşului sunt aşteptaţi cu texte pe adresa de mail a ziarului, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Citit 8574 ori Ultima modificare Marți, 01 Martie 2016 20:21

17 comentarii

 • Vineri, 04 Martie 2016 08:38
  92.80.140.***
  Întreaga clasă politică şi-a arătat valoarea. Ar cam fi timpul să strângem rândurile şi să ne adunăm într-o Societate Civilă foarte activă şi implicată. În acest sens, AMIC - Asociaţia pentru Implicare Civică, se defineşte ca o formă organizată a celor care au protestat vreodată în stradă, precum şi a celor mulţi şi neştiuţi, care niciodată nu au fost ascultaţi. Lansarea oficială a AMIC, prin prezentarea primilor lideri din această asociaţie civică, se va face Joi, 17.03.2016, ora 18.15, la cafeneaua Ethos Cafe, str. Domnească, nr 52, lângă Prefectură. Vă aşteptăm alături de noi, să arătăm că existăm şi avem şi soluţii şi nu doar vegetăm, printr-un oraş aflat la discreţia clasei politice.
  0
  4
  Raportează
 • postat de stan
  Joi, 03 Martie 2016 20:25
  5.13.234.***
  Multe comentarii care nu au legatura cu articolul.Acesta nu dezbate activitatea primarului, ce a facut bine si ce rau.Se manifesta o nemultumire in legatura cu cheltuiala primariei ( a primarului) pentru un material (continutul chiar nu conteaza) care costa cam 10 lei(x nr familii = ????).Daca dl primar dorea sa stie tot Galatiul ,, raportul" lui putea sa gaseasca alta cale de transmitere( tv, ziar)
  1
  4
  Raportează
 • postat de vektor
  Joi, 03 Martie 2016 10:58
  89.122.124.***
  pentru vasile
  dacă dumneavoastră credeți ca în 8 ani de primărie este ok sa începi doar cateva proiecte cum a făcut Nicolae, atunci nu avem ce sa discutam.
  un lucru important în administrație: un proiect costa 10 lei, iar lucrarea in sine costa 100 de lei..
  dacă in mandatul următor o sa avem tunel la Dunăre al cui e meritul?
  un lucru este clar: nimeni nu a făcut nimik pentru orașul Galați.

  depinde cum dorim sa fie o sărbătoare a orașului: eu personal nu agreez manifestările cu mici, vin fiert si manele pe străzile orașului (si sa ma bucur de zilele Galațiului)

  proiect început de la zero: locuințele sociale
  4
  3
  Raportează
 • postat de Anakin
  Joi, 03 Martie 2016 07:36
  194.105.20.***
  pentru "postat de Pentru Anakin" - esti penibil! sa dea Dzeu sa castigi tu luna de luna exact bani pe care ii plateste Stan pentru mine!
  sunteti indoctrinati si nu vedeti padurea din cauza copacilor, oameni fara suflet si otraviti de ciuda! Locuiesc in acest oras, M Stan este singurul primar care are viziune si a miscat lucrurile, lupta cu un sistem corupt si bolnav ( pe care cu cinste il reprezentati) il intareste si sper sa obtina un nou mandat iar DNA sa-si faca treaba si sa va salte unul cate unul din acoliti.
  11
  5
  Raportează
 • postat de Mhca89
  Miercuri, 02 Martie 2016 22:53
  109.166.129.***
  Nu te votez!
  4
  12
  Raportează
 • postat de Pentru Anakin
  Miercuri, 02 Martie 2016 22:03
  5.13.232.***
  Probabil traiesti in alt oras sau intr-o realitate paralela. Ori te plateste Stan sa ii faci campanie?
  6
  16
  Raportează
 • postat de Anakin
  Miercuri, 02 Martie 2016 20:48
  194.105.20.***
  aiurea...un articol tendentios si fara substanta!
  Eu sun de acord ca primaria sa transmita an de an ce s-a facut si ce urmeaza in acest oras.
  Primarul M Stan este un gospodar destoinic si va castiga lejer un nou mandat!
  Sunt foarte multi cei care il sustinem pe actualul Primar.
  32
  9
  Raportează
 • postat de Bucifal
  Miercuri, 02 Martie 2016 20:02
  5.13.174.***
  Vine Puchianu si ne va face pe toti fericiti ! :)
  18
  3
  Raportează
 • postat de C.Stan
  Miercuri, 02 Martie 2016 20:02
  5.13.249.***
  Asa este au inceput capania ca niste hoti. Puheanu si Stan Marius au agresat usile noastre si cutiile postale cu scrisori nesimtite in care se lauda ca vor face si desface tot. Pucheanu uita ca are ca sarcina de serviciu sa adune cainii fara stapan acum cat este director Ecosal. Promite ca va face acest lucru doar daca este Primar. Marius o tine cu tunelul pe sub dunare si cheltuie milioane de euro cu studii de fezabilitate care vor zace in sertare. Toate aceste studii, sunt niste metode da furat bani legal. Rusine tuturor.
  4
  29
  Raportează
 • postat de popa vasile
  Miercuri, 02 Martie 2016 18:15
  5.13.248.***
  d-nule"vector" gresesti profund in apreciereile la adresa d-lui "primar Stan. Va amintesc ca domnia sa doar a taiat pamblicile de inaugura la unele obiective, proiectele si banii fiind adusi de catre Nicolae( str Stadionului,str Frunzei, parcul Viva. etc Doresc sa stiu care sunt proiectele cistigate de d-l Stan in legislatura dinsului?(4 ani de mandat gol).In 4 ani se puteau atrage fonduri, demara si finaliza proiecte de urbanism, demara si finaliza lucrari edilitare importante pentru oras, se puteau atrage investitori.Nimic din toate acestea nu s-a intimplat in cei patru ani de "domnie" ai lui Stan.Lipsa de interes a culminat cu iluminatul orasului de sarbatori. Galatiul a aratat sinistru de craciun. Totul in acest mandat a fost facut in batae de joc pentru cetateni.Zilele galatiului, o mascarada infundata intr-o vagauna unde cu greu avea aces orasanul. Si mai vrea un mandat. Si ar mai fi un aspect actualul edil nu are bani de efecte postale si face campanie trimitind la casele galatenilor plicuri din gestiunea primariei.Saracul don primar sa faca cheta ca sa-i sustinem campania.
  2
  28
  Raportează
 • postat de Dr. Alban
  Miercuri, 02 Martie 2016 17:53
  109.102.89.***
  @Samy: daca tu crezi ca VL-ul e chiar libera, te inseli amarnic! O dovada ca gresesc ar fi publicarea acestei afirmatii. Se posteaza numai mesajele care convin !!!
  3
  20
  Raportează
 • postat de Robert
  Miercuri, 02 Martie 2016 17:16
  5.254.65.***
  Ce sa spun. Mare campanie. Parca il voteaza cineva pe Stan sau pe primarul unui oras ca a facut un gest de politete.
  Si de unde si pana unde chestia asta ca si-a facut campanie pe banii contribuabililor? Scoateti niste afirmatii precum magicienii scot iepuri si porumbei din joben la circ.
  Manipulati poporul cu televizorul.
  24
  7
  Raportează
 • postat de dinosaurus
  Miercuri, 02 Martie 2016 15:49
  92.82.217.***
  Semne de disperare, d-le Stan. Un articol pertinent, vă rugăm să justificați cu ce bani vă faceți campanie electorală?
  7
  33
  Raportează
 • postat de vecor
  Miercuri, 02 Martie 2016 15:34
  89.122.124.***
  despre ce campanie e vorba? nu înțeleg sin articolul prezentat...?
  dacă încă mai ești copil poate crezi în poveștile din campaniile electorale, fie de la centrale sau locale.
  e simplu.
  avem 3-4 persoane candidate la primărie si un istoric recent de care trebuie sa ținem seama.
  1. Durbaca= 3 piete, un parc de copii, str. 6 martie, mai multe schimburi de borduri vezi faleza Dunării si str. Brăilei
  2. Nicolae= schimbat conducte 1/4 din str. Traian, 1/4 valea orașului (ma refer la canalizare), ANL-uri
  3. Stan=7 parcuri pentru copii, str. frunzei, stadionului si oțelarilor (proiect semnat din timpul lui Nicolae), sala Rep.Cap. Sala sporturilor, park Viva, parc Copii zona faleza superioara , cartier locuințe sociale
  aparent nu e nici o diferența semnificativa, dpdv al costurilor.
  totuși exista o mare diferența.... o vede cineva?
  acum cine candidează
  1. stan
  2. pucheanu
  3. ciumacenco.
  unul din ăștia 3 va ieși primar
  degeaba încercați sa mai vârați un nou candidat, cu șanse reale, ca nu o sa reușiți si nu o sa reușească
  discreditarea asta "inteligenta" pe care o induceți, nu tine.
  simpatica poza
  33
  9
  Raportează
 • postat de Catalin
  Miercuri, 02 Martie 2016 14:35
  109.166.135.***
  Acesta scrisoare deschisa suplineste o injuratura de mahala . Indraznesc sa cred ca cei care l-au instalat primar pe Marius Stan il vor plecat. Sa pui primar un om din fotbal.... ...trebuie sa fii cel putin de rea credinta.
  6
  27
  Raportează
 • postat de Samy
  Miercuri, 02 Martie 2016 13:10
  92.87.95.***
  Felicitari pentru articol! In sfarsit Viata Libera e chiar libera si poate spune lucrurilor pe nume.
  18
  22
  Raportează
 • postat de Catavencu
  Miercuri, 02 Martie 2016 12:33
  5.13.154.***
  Stiti ce e interesant, ca desi de mai bine de 25 ani alesii nostri locali efectiv is bat joc de noi, ne fura sistematic zi de zi, nu avem lumina in oras (pe plan local), nu avem drumuri, nu avem spitale, etc, etc, practic ne omoara zi de zi, si noi ii votam constiincios din 4 in 4 ani? Are cineva vreo explicatie logica?
  2
  28
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.