SCRISOARE DESCHISĂ/ ”De ce îţi faci campanie cu banii mei?”

SCRISOARE DESCHISĂ/ ”De ce îţi faci campanie cu banii mei?”
Evaluaţi acest articol
(36 voturi)

Domnule Primar Marius Stan,

Deşi, în teorie măcar, eşti angajatul meu şi ar trebui să te salut cu întrebarea "de ce îţi faci campanie cu banii mei?", nu pot. Pentru că, nu ştiu din ce motiv, politicienii români parcă sunt din altă specie, una nu foarte inteligentă sau populară, dar veşnic cu nasul pe sus, nu pot să îţi spun asta, aşa ca unui angajat prins că fură, pentru că obiceiul locului nu permite asemenea abordări.

Dar nu îmi place deloc să văd că te afli în plină campanie electorală pe banii mei, fără ca iniţial să îmi ceri acordul.

Nu are importanţă multitudinea de inepţii pe care ai trecut-o acolo, pentru că nu te votez, dar aş fi preferat să îţi faci campanie pe bugetul propriu, nu pe cel al contribuabilului gălăţean şi implicit al meu.

Acum, eu sunt de acord că oraşul în timpul cât l-ai păstorit a cunoscut o "dezvoltare, pe care nu o credeam posiblă'', dar dacă după toate ''marile investiţii făcute'' ţi-au rămas ceva bani, nu presupune că sunt ai tăi, pentru că nu sunt.

Ştii, eu nu mă duc la film şi nu îmi cumpăr ce îmi doresc cu banii altora, aşa că nici tu nu ar trebui să o faci.

Îţi mulţumesc pentru urările de ziua mea, deşi nu am nici o îndoială că sunt parte din imaginea pentru campania electorală, dar aşa am fost educată, din păcate.

Dar te anunţ prieteneşte, ştii acum suntem prieteni conform Fb, că nu e frumos ce faci şi ar trebui să îţi ceri scuze de la noi, cei care plătim taxe pentru campania ta electorală, fără să ne dorim acest lucru.


Invitaţie la atitudine

Cotidianul "Viaţa liberă" va găzdui, săptămânal, cele mai interesante opinii şi atitudini despre Galaţi. Vrem să realizăm o radiografie a societăţii civile, în care să se regăsească aspiraţiile fiecărui gălăţean care are ceva de spus. Drept urmare, toţi cei care vor să se implice şi consideră că pot ajuta cu idei şi propuneri concrete la schimbarea în bine a oraşului sunt aşteptaţi cu texte pe adresa de mail a ziarului, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Citit 8860 ori Ultima modificare Marți, 01 Martie 2016 20:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.