LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI | Angajări la Primăria Galaţi

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI | Angajări la Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă pe portalul propriu că organizează, în luna decembrie, concursuri de recrutare pentru ocuparea a trei funcţii publice de execuţie vacante.

Primăria are nevoie de un consilier clasa I, grad asistent, la Serviciul Stare Civilă. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, juridice. De asemenea, li se cere vechime în specialitatea studiilor superioare juridice, de minimum un an. Proba scrisă va avea loc pe 19 decembrie 2016, iar ulterior se va desfăşura interviul.

Primăria mai caută şi un inspector, clasa I, grad asistent la Serviciul Urmărire şi Executare Silită Amenzi. Şi în acest caz se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, economice, dar şi vechime în specialitatea acestor studii de minimum un an. Proba scrisă va avea loc tot pe 19 decembrie, şi va fi urmată de interviu.

Cel de-al treilea post vacant este de inspector, clasa I, grad asistent la Compartimentul Încasări şi Plăţi. Din nou, candidaţilor li se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, economice. Este obligatoriu să aibă şi vechime în specialitatea studiilor superioare economice de minimum un an. Proba scrisă va avea loc pe 20 decembrie, şi va fi urmată de interviu.

Pentru fiecare dintre cele trei posturi dosarele de concurs se depun la Primărie, strada Domnească nr. 38, unde se pot obţine şi relaţii suplimentare.

Citit 2649 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2016 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.