PNŢCD cu preşedinte liberal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filiala PNŢCD Galaţi, aripa Miluţ, este în plină reorganizare. Pe 6 septembrie, va avea loc Conferinţa judeţeană a partidului, singurul candidat la funcţia supremă fiind actualul lider interimar, Marian Popa.

Politicianul speră ca moţiunea pe care o va depune să fie cea câştigătoare. Politicianul a ţinut să spună că a salvat sediul partidului PNŢCD, care  risca să fie evacuat din cauza datoriilor. Mai mult, liderul ţărănist plănuieşte să pună la intrarea în clădirea PNŢCD o listă cu cei declaraţi „persona non grata”, în frunte cu Constantin Telegan.

Deocamdată au avut loc alegeri în celelalte structuri ale partidului: organizaţiile de tineret, femei şi filiala municipală. Coordonator pe judeţ a fost ales un jurist din Smârdan, Cristian Prună.

Dumitru Popa, zis „Popel”, a fost ales preşedintele organizaţiei municipale a PNŢCD Galaţi şi a primit de la şeful mai mare libertatea de a face tot ce crede de cuviinţă spre binele partidului, evident, cu respectarea statutului.

„Popel” a făcut un stadiu de pregătire la PC, după care a trecut la PNL, unde a fost chiar consilierul senatorului liberal Paul Ichim. Proaspătul preşedinte a declarat că a plecat de la PNL pentru că nu a vrut să participe la spargerea „găştii” actuale, precizând însă că a lucrat foarte bine cu senatorul Ichim. „Vreau ceva în 2012”, a punctat „Popel”, anunţându-şi de pe acum intenţia de a candida.

Schimbări au avut loc şi în judeţ. Nu mai puţin de 18 filiale PNŢCD din mediul rural au fost reorganizate pentru că au avut rezultate slabe în alegerile europarlamentare. Organizaţiile ţărăniste de la Lieşti, Iveşti, Matca şi Cavadineşti şi-au păstrat conducerea.

Pe 12 septembrie va avea loc Congresul naţional al PNŢCD.

Citit 885 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.