Susţinere pentru Radu de România

Susţinere pentru Radu de România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul interimar al PNŢCD Galaţi, Marian Popa (foto), îl susţine (declarativ) pe Principele Radu la preşedinţia României. De altfel, portretul Regelui Mihai este la loc de cinste în sediul PNŢCD. Tabloul Majestăţii Sale este pus chiar deasupra siglei partidului, în sala de conferinţe.

Popa consideră că PNŢCD nu ar trebui să aibă un candidat propriu la alegerile pentru preşedintele României, dar este conştient că decizia va fi luată la Congresul partidului din 12 septembrie. Marian Popa a vorbit în termeni elogioşi la adresa ginerelui Regelui. Chiar dacă Principele Radu de România nu doreşte sprijinul politic al niciunui partid, Popa crede că în turul I ţărăniştii ar trebui să-l voteze.

„Cu aşa un preşedinte la Cotroceni, chiar ar fi o schimbare şi ar salva din imaginea pe care a reuşit să o creeze actualul preşedinte instituţiei prezidenţiale. Băsescu nu mai are statut de preşedinte. Eu m-am săturat de mizerii. Nu cred că aşa ar trebui să se comporte un demnitar. Ce s-a făcut în cinci ani?”, s-a întrebat retoric Marian Popa.

Citit 586 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.