Depuneri de jurământ | Consiliul Local Galaţi va avea doi membri noi

Depuneri de jurământ | Consiliul Local Galaţi va avea doi membri noi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

La şedinţa ordinară de joi, 26 ianuarie, doi politicieni vor depune jurământul de consilier local: liberalul Paul Găvănescu şi progresistul Ilie Gheţu.

În primul rând, aleşii în funcţie vor lua act de încetarea de drept a mandatului unuia dintre colegii lor. Este vorba de liberalul George Cătălin Stângă, care, în urma alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2014, a devenit senator, şi, ca atare, a renunţat la mandatul de ales local. Cel care va completa echipa PNL din Consiliul Local este Paul Ioan Găvănescu. Aflat la primul mandat de ales local, Paul Găvănescu, în vârstă de 40 de ani, este profesor, absolvent al Institutul de Educaţie Fizică şi Sport, şi, în prezent, este administrator de firmă.

Ilie Gheţu îi va lua locul în Consiliul Local fostului primar UNPR Marius Stan. După cum aţi putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, la finele anului trecut, aleşii locali au luat act de încetarea de drept a mandatului de consilier local câştigat de Marius Stan. Motivul? Stan a candidat pentru fotoliul de senator pe lista PMP, a cărui fuziune cu UNPR nu s-a finalizat. Potrivit legii, un consilier îşi pierde mandatul dacă părăseşte partidul pe lista căruia a candidat. Următorul supleant pe lista UNPR era Victor Malinovici, dar a fost preferat Ilie Gheţu, care fost consilier local în mandatul trecut. Gheţu are 62 de ani, este tehnician şi administrator de firmă. Viceprimarul UNPR Picu Roman este convins că revenirea lui Gheţu va fi un câştig pentru Consiliul Local.

Citit 2687 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Ianuarie 2017 13:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.