Fostul viceprimar RADU COSCA revine în Consiliul Local

Fostul viceprimar RADU COSCA revine în Consiliul Local
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)


Fostul viceprimar ALDE al Galaţiului în mandatul trecut, Radu Cosca, va reveni în Consiliul Local (CL). Politicianul a fost validat, dar nu a depus încă jurământul, pentru că a lipsit de la ultima şedinţă a legislativului. Cosca îi va lua locul în CL şi în Comisia de Buget-Finanţe colegului său de partid, Cristian Dima. Acesta a demisionat pentru că, prin numirea în funcţia de secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a devenit incompatibil cu funcţia de ales.

De profesie economist, Cosca a avut un traseu politic şi administrativ controversat. În decembrie 2014, a demisionat din funcţia de viceprimar, pe motiv că "n-a putut să facă nimic", dar, ulterior, în 2015, s-a răzgândit şi a revenit în Primărie. În 2008, a fost ales consilier local PC (devenit ALDE), dar n-a apucat decât să depună jurământul, pentru că a fost exclus din PC şi şi-a pierdut şi mandatul, decizie pe care politicianul a contestat-o în instanţă. În septembrie 2008, a intrat în PDL unde a fost invitat să preia conducerea Organizaţiei Oamenilor de Afaceri. Cosca a avut şi un mandat de consilier judeţean PC, în perioada 2004-2008.

Citit 4172 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2017 19:21

3 comentarii

 • postat de Komus Tandru
  Vineri, 03 Martie 2017 10:54
  5.13.223.***
  Daca ar fi mai multi oameni ca Radu Cosca pe scena politica s-ar misca ceva in Galati. Va dau o veste proasta. Nu sunt foarte multi ca dansul, din pacate...
  0
  0
  Raportează
 • postat de In sfarsti a intrat pe scena o persoana suficient de puternica sa-l schimbe pe clovnul ajuns vice
  Miercuri, 01 Martie 2017 14:03
  194.126.220.***
  In sfarsit a intrat pe scena o persoana suficient de puternica sa-l inlocuiasca pe clovnul tradator care l-a injughiat pe la spate pe Marius Stan si ne face de rusine cu iesire sale de manelist, mare dusman al UE si promotor al dictaturii ca asa a auzit el ca da bine in PSD ... pe care il face praf prin asociere cu imaginea sa...... De Martisor avem un singur dor : dl. Radu Cosca sa-l inlocuiasca pe clovnul de Roman Picu Polonicu in functia de viceprimar, sa nu iti mai fie rusine ca esti galatean.
  0
  5
  Raportează
 • postat de Teutonul
  Marți, 28 Februarie 2017 10:18
  5.13.237.***
  Facem pariu că ajunge repede vice, în locul lui Picu?
  1
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.