UPDATE | Director nou la SC Gospodărire Urbană SRL
Foto: Numit de primarul Ionuţ Pucheanu, Bogdan Ardean, noul director interimar al SC Gospodărire Urbană | Foto ”Viața liberă”, Anca Melinte

UPDATE | Director nou la SC Gospodărire Urbană SRL
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

UPDATE | Începând de astăzi, 15 martie, pentru următoarele şase luni, SC Gospodărire Urbană are un nou director interimar, pe Bogdan Ionuţ Ardean, consilier local PSD. Acesta a fost numit primarul Ionuţ Pucheanu, care este convins că va face performanţă.

„Cred că directori se găsesc mai greu, consilieri, o idee mai uşor!”, a mărturisit edilul, explicând de ce a ales să văduvească grupul PSD de un ales local. Ardean are 15 zile la dispoziţie pentru a renunţa la mandatul de consilier, care nu este compatibil cu noua sa funcţie de director.

„Am deschis un mic front, deocamdată, pe ceea ce înseamnă Gospodărire Urbană. Acolo lucrurile trebuie schimbate din temelii. Sper ca noul director să fie la fel de bărbat pe cât l-am cunoscut şi să reuşească, într-un timp extrem de rapid, să se impună ca lider. Pentru mine spaţiu verde nu înseamnă musai pământ reavăn, gata săpat. Odată ce vom reuşi să aducem spaţiile verzi la standardele pe care ni le dorim, imaginea oraşului se va schimba în totalitate”, a spus primarul.

Acesta îşi doreşte ca societatea să ajungă minim la nivelul Ecosal ca viteză de reacţie la solicitări şi ca rezultate financiare. Deocamdată va primi de la Ecosal trei activităţi: cositul şi îngrijirea tuturor zonelor verzi, fântânile arteziene şi cişmelele, plus reparaţia mobilierului urban. În plus, va avea o organigramă mai mare - 420 de salariaţi - dar şi un nou Consiliu de Administraţie.

Ce spune noul manager

„Am 35 de ani şi îmi place să cred că sunt la vârsta la care încă mai am nebunia tinereţii pentru că, sincer vă spun, nu simt această numire ca pe o povară. Sper să nu devină. Am o experienţă de aproximativ 17 ani în câmpul muncii, am trecut prin multe domenii de activitate şi am multe cunoştinţe, pentru unii s-ar putea chiar surprinzătoare: mă pricep la lucruri la care ei nu se aşteaptă. Nu mă duc acolo cu gândul de a executa pe nimeni, mă duc cu gândul de a face o echipă cu cei de-acolo. Aşa cum le-am transmis deja, nimeni nu este bătut în cuie pe locul lui, poate sunt unii care se pricep mai bine la altceva, şi atunci vor fi mişcări", a declarat Ardean, de profesie inginer.

Noul director a recunoscut deschis că nu-i place cum arată spaţiul verde şi că s-a confruntat cu problema haosului din cimitire. Tocmai de aceea crede că trebuie implementat un sistem informatic de gestiune, pentru a avea o imagine clară a locurilor de veci.

Tinca Podaru, membră PSD, care a ocupat până acum funcţia de director interimar, se va întoarce pe poziţia de director economic la SC Gospodărire Urbană.


Consilierul local PSD Bogdan Ionuţ Ardean, în vârstă de 35 de ani, de profesie inginer, este noul director interimar al SC Gospodărire Urbană SRL, numit astăzi de primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Noul manager are la dispoziţie 15 zile pentru a renunţa la mandatul de ales local, pentru că poziţia de consilier nu este compatibilă cu funcţia de director.

Tinca Podaru, care a ocupat până acum funcţia de director interimar la SC Gospodărire Urbană, se va întoarce în poziţia din care a plecat, cea de director economic al societăţii.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 14912 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Martie 2017 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.