APEL către autorităţi: Îmi reparaţi şi mie trotuarul? Îmi vine ginerele din Italia!
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

APEL către autorităţi: Îmi reparaţi şi mie trotuarul? Îmi vine ginerele din Italia!
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

"De Paşte, avem musafiri din Italia: ginerele, fiica şi cuscrii. Îmi crapă obrazul de ruşine când o să vadă în ce hal arată trotuarele", ni s-a plâns gălăţeanul Gheorghe Lupaşc, care locuieşte pe strada Ştiinţei nr. 29.

Pe 16 martie, omul a depus la registratura Primăriei municipiului Galaţi o petiţie în care cere administraţiei locale "repararea şi asfaltarea trotuarelor de la blocurile B1 şi B2, şi a celui dintre străzile Grădina Veche şi Ştiinţei, între blocurile A1 şi A6". Şi ca să înţeleagă municipalitatea că problema este presantă, a adăugat precizarea cu privire la vizita italiană faţă de care nu se cade să te prezinţi cu asemenea trotuare.

Dincolo de umorul mai mult sau mai puţin negru al situaţiei, e greu de crezut că problema sesizată se va rezolva până la Paşte. Şi asta pentru că, după cum ne-a comunicat Biroul de Presă al Primăriei, mai întâi trebuie aprobat bugetul oraşului pe 2017, apoi stabilite fondurile pentru reparaţii şi asfaltări şi abia apoi lista de priorităţi a intervenţiilor, în funcţie de gravitatea situaţiilor de la faţa locului. Pentru că de trotuare degradate nu ducem lipsă!

Citit 3433 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.