„Dezafectare” în stil ţărănist

„Dezafectare” în stil ţărănist
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ţărăniştii au „dezafectat” ieri sediile partidelor de guvernământ, Primăriei, Prefecturii şi Consiliului Judeţului, stropindu-le cu vermorel amestecat cu „Soluţie deparazitară – Vanghelion”, „Praf de opoziţie pentru PSD” şi „Insecticid pentru şobolanul rozaliu”.

Acţiunea de „dezafectare” a fost anunţată de însuşi liderul PNŢCD Marian Popa: „Îi vom dezintoxica pe ei, vom dezafecta sediile partidelor lor. Nu credem că suntem imaculaţi, începem dezafectarea cu noi! Facem un gest simbolic, o atitudine”, a declarat Popa arătând trei sticle cu substanţe de culori diferite.

„Dezafectarea” a început cu sediul PNŢCD care a fost învăluit în vaporii cu miros greu şi înţepător. Înarmaţi cu tunul cu vermorel, ţărăniştii au plecat apoi la sediile administraţiei publice. Ciudat, şefii instituţiilor cu pricina nu au aflat de acţiunea a PNŢCD.

Vermorelul a fost mai degrabă o răzbunare pentru că nu au fost lăsaţi să văruiască arborii oraşului. În fond, imagine pentru un partid se poate face şi cu var şi cu vermorel! Ciudat însă că gardienii instituţiilor publice nu au reacţionat în niciun fel. Poate, data viitoare, li se pune o bombă. 

Cuvântul DEX-ului

Cum limba română nu e tocmai punctul forte al lui Marian Popa, vrem să le dezvăluim înţelesul cuvântului „dezafectare” - conform DEX -  „schimbarea destinaţiei unui bun, imobil, utilaj etc”.

Deci dezafectarea nu-i totuna cu deratizarea, iar dezintoxicarea nu se face cu vermorel.

Sâmbătă, de la ora 14.00, ţărăniştii organizează la sediu un parastas pentru victimele comunismului.

Citit 1573 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.