Motocositoare pentru terenurile de sport

Motocositoare pentru terenurile de sport
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Prin votul aleşilor locali, SC Gospodărire Urbană a rămas fără o motocositoare cu greblare mecanică. Utilajul a fost transmis din concesiunea societăţii în administrarea Consiliului Local Galaţi. Mucaliţii ar spune că, oricum, la cum arată hăţişurile verzi din cartiere şi nu numai, Gospodărire Urbană nu prea a folosit motocositoarea! Şi având în vedere că a venit toamna, iarba şi buruienile se vor usca de la sine, deci nu va mai fi nevoie să fie tunse.
Poate vă întrebaţi, totuşi, ce vor face aleşii locali cu utilajul de tuns iarba. Ei bine, potrivit raportului de specialitate al hotărârii adoptate, utilajul va fi folosit de Fundaţia Sportul Gălăţean, care l-a solicitat pentru tunderea şi cosmetizarea gazonului de pe terenurile de sport aparţinând Stadionului "Dunărea" şi Stadionului "Gloria". "Stadionul "Dunărea" este cel mai mare din Galaţi, găzduind mai multe evenimente de anvergură, fiind necesară întreţinerea gazonului natural", se arată în expunerea de motive.        

Citit 2366 ori Ultima modificare Vineri, 08 Septembrie 2017 18:56

5 comentarii

 • postat de Chips
  Marți, 12 Septembrie 2017 12:25
  Achizitionate prin programul "Prima coasa"? :D
  0
  1
  Raportează
 • postat de Ady
  Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:11
  Aia e pentru tuns gazon in curti sau parcuri nici decum teren de fotbal .Ne rad si curcile daca tundem gazonul pe un teren ca cel de pe Nicolae Rainea cu asa ceva.
  0
  8
  Raportează
 • postat de george
  Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 12:09
  Punem pariu ca motocositoarea aia nu a facut treaba, dar a papat la benzinaaa ...
  1
  15
  Raportează
 • postat de Gogu
  Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 10:29
  Ha Ha Ha Alti bani spalati. De ce cei da la Fundaţia Sportul Gălăţean nu-si achizitioneaza ce le trebuie din banii incasati ca premii in urma performantelor ?????? De ce trebuie sa fie ""finantati"" (PLATITI) din fondurile primariei , adica din impozite si taxe ???? Ca sa fugareasca o minge sau cine mai stie ce sa faca ???? Adica miscare ? Mai toata lumea poate sa faca miscare (sport), ii plateste primaria ???? Adevaratii sportivi se autointretin din contravaloarea premiilor primite la competitiile la care participa si reclame.
  4
  27
  Raportează
 • Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 09:41
  Mai sunt multe în magazii.Luate de la TRITON.Dar,nu prea are cine să le muncească.Pentru că nu prea se îngrămădește nimeni să se angajeze la muncă.
  0
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.