În sfârşit, Primăria funcţionează! Picu e în concediu şi a trimis înlocuitor | PAMFLET

În sfârşit, Primăria funcţionează! Picu e în concediu şi a trimis înlocuitor | PAMFLET
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Rubrica Pamflet îşi prezintă scuze cititorilor. Picu Apostol Roman a comis-o din nou şi noi nu am făcut mişto de el, pentru că am fost ocupaţi cu alte subiecte. Ne luăm astăzi revanşa şi îi dedicăm o serie de fake-news, cel puţin la fel de savuroase ca inepţiile lui Picu Apostol Roman pe tema Galaţi-Arad, Galaţi-Braşov.

Picu Apostol Roman a plecat în concediu, iar înlocuitorul său deja face treabă mai bună ca el

De aproape o săptămână, treburile merg şnur în Primăria Galaţi. Viceprimarul Picu Apostol Roman a plecat în concediu, iar înlocuitorul său (a cărui fotografie v-o prezentăm astăzi în exclusivitate) a pus deja la punct treburile în instituţie. „E un miracol! Au trecut doar câteva zile de când Picu şi-a trimis înlocuitor şi deja Primăria funcţionează la capacitate maximă. Nu ştiu cum a reuşit, ce a făcut, dar pot să vă spun că nimeni nu se mai plânge de activitatea noastră, că proiectele se desfăşoară fără bariere, pe scurt că totul merge brici”, a recunoscut primarul Ionuţ Pucheanu. Funcţionarii din Primărie susţin că înlocuitorul lui Picu Apostol Roman are un singur păcat. „Cam lasă păr în instituţie. Dar, până la urmă, e un aspect suportabil. Măcar, în perioada asta, viceprimarul nu mai urlă la noi că de ce nu am angajat-o pe soţia nu ştiu cui”, a declarat un funcţionar de la Resurse Umane.

Picu Roman îşi continuă delirul: Parisul e mai dezvoltat decât Galaţiul doar pentru că a fost construit lângă Turnul Eiffel

Picu Apostol Roman îşi continuă delirul, comparând Galaţiul şi cu alte oraşe mult mai dezvoltate. După ce a redus dezvoltarea Braşovului şi a Aradului la noroc geografic şi cumetrii politice, viceprimarul Galaţiului s-a legat şi de capitala Franţei, Paris. „Ia mai lăsaţi-mă cu Parisul ăsta, că nu suntem cu nimic mai prejos ca ei. Singurul lor bulan e că au făcut oraşul lângă Turnul Eiffel şi asta atrage turişti şi dezvoltare. În rest, e mai praf decât Galaţiul. De aia cred că noi, şefii administraţiei din Galaţi, ar trebui să fim mult mai apreciaţi. Aţi văzut la noi atâţia cerşetori câţi sunt în Paris? Vă daţi seama ce nivel de trai au ăia acolo...”, a spus Picu Apostol Roman în cadrul unei emisiuni televizate.

Ionuţ Pucheanu, cel mai mare susţinător al lui Picu Roman: „Pe lângă Picu, par un intelectual de rasă!”

Chiar dacă este o diferenţă vizibilă între primarul Ionuţ Pucheanu şi viceprimarul Picu Apostol Roman, şeful administraţiei gălăţene îl vrea în continuare pe Picu lângă el. „E o chestiune practică. Dacă stai la masă cu unul urât ai şanse mai mari să agăţi ceva, chiar dacă nu eşti chiar Brad Pitt. Aşa şi Pucheanu. Stă lângă Picu Roman, că pe lângă el pare un intelectual de rasă”, a explicat Marcel Ciubanu, analist politic.

Picu RawMan

Pamflet în versuri

Adunarea Nebunilor (situaţie de urgenţă)

Adunaţi nebunii de pe stradă

şi duceţi-i unde le este locul, timpul şi vremea lor,

adunaţi-i cu grebla, cu mătura şi cu făraşul –

nu vedeţi că sunt nişte substantive cu iz ucigător?

Adunaţi nebunii de sex normal şi de sex opus,

nebunii albi şi negri şi tehnicolori –

nu vedeţi că sunt nişte inutili contagioşi

şi periculoşi şi numeroşi şi repede reproducători?

Adunaţii nebunii de pe stradă,

cât nu transformă cetatea în focar de infecţie –

nu vedeţi că sănătoşii sunt din ce în ce mai puţini

şi lipsiţi de imunitate şi de protecţie?

Adunaţi nebunii de dinăuntru şi de dinafară

şi duceţi-i în separeul pentru reparaţii şi purificare –

altfel, candoarea se îndoaie şi se sfărâmă,

văzduhul se sufocă şi cade din picioare!

Submarin Cosorescu

Galaţiul în imagini

Vocea cetăţeanului, vocea politicianului

Alte ştiri din Galaţiul lui Picu Roman

* CLARIFICĂRI: Poliţistul care l-a amendat pe şoferul unei maşini aparţinând ANAF nu a dat sancţiuni rutiere, ci a intrevenit la un jaf în derulare: inspectorii ANAF erau în control la covrigărie.

* De 1 iunie, PSD Galaţi va oferi copiilor spectacole de păpuşi de mare amploare. Organizatorii promit că vor evolua în faţa copiilor cele mai importante marionete din România, inclusiv premierul Viorica Dăncilă.

* Poliţiştii chiar se ocupă doar de prostii: Ilie Năstase a fost dus la secţie de două ori în şase ore, în vreme ce Eugen Durbacă nu a fost deranjat niciodată în ultimii 60 de ani.

* Corpul de Control al Primarului a găsit deja primele nereguli la Transurb: doi dintre şoferi nu purtau cravată, iar al treilea a dat drumul la aerul condiţionat când erau doar 27 de grade afară.

* Gest de bun-simţ din partea lupilor tineri din PNL: un echipaj SMURD a fost chemat la sediul din Galaţi să-l descarcereze pe Victor Dobre din scaunul de preşedinte. „A fost o operaţiune complexă, politicianul şi scaunul deveniseră un tot unitar”, a explicat un salvator.

Victor SPAul Dobre

Au fost la sală pentru inaugurarea Lidl

Sălile de fitness din Galaţi au fost luate cu asalt după ce s-a aflat că Lidl va deschide un nou magazin, în Micro 20. Un pensionar trage deja la fiare de trei luni, în speranţa că de data asta va prinde tigăi şi hârtie igienică. „Data trecută am ratat de puţin un six-pack de hârtie igienică cu aromă de piersicuţă pentru că nu eram pregătit. Acum am tras de fiare şi sunt gata de inaugurare”, a explicat Moş Costel, din Micro 19.

Sală de Torţă

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2310 ori Ultima modificare Duminică, 27 Mai 2018 01:26

Mai multe din această categorie: