Echipament aniversar pentru Oțelul, la zece ani de la câștigarea campionatului

Echipament aniversar pentru Oțelul, la zece ani de la câștigarea campionatului

Antonia Munteanu, fiica managerului general de la SC Oțelul
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
7 comentarii

Gruparea gălățeană a pregătit mai multe surprize pentru perioada următoare, la un deceniu de la sezonul în care a câștigat titlul de campioană

Cu zece ani în urmă, Oțelul se pregătea să înceapă cel mai important sezon din istoria sa, în care reușea să câștige titlul de campioană a României. O premieră pentru fotbalul din Galați, dar și pentru regiunea Moldovei. Astfel, la ceas aniversar, cei de la SC Oțelul au început un plan de marketing pentru a marca așa cum se cuvine momentul.

Primul lucru de care se pot bucura fanii este noul echipament de joc, pus la vânzare și pentru suporteri la magazinul oficial al clubului, amplasat chiar la stadionul "Oțelul". Tricourile sunt similare cu cele din returul 2011, albe cu dungi roșu și albastre, echipament cu care Oțelul s-a consacrat. Ca elemente de noutate, sunt trecute numele tuturor campionilor, pe fundal, pe părțile colorate, plus un logo aniversar cu emblema trofeului. Un tricou costă 140 de lei și au fost comandate și mărimi mici pentru copii, începând de la vârsta de un an. Cel care a creat designul echipamentelor este Marian Brăilescu, brand manager al clubului.

”Ne-am dorit să le oferim ceva special suporterilor, la aniversarea a zece ani de la cel mai frumos moment din istoria clubului - câștigarea campionatului. Feedbackul primit este unul extrem de pozitiv, după doar câteva zile de la lansarea echipamentului. Am trecut pe tricou numele campionilor premiați de către Liga Profesionistă de Fotbal. Nu va fi doar atât, sunt mai multe proiecte la care lucrăm și pe care le vom implementa cât de curând, astfel încât fanii Oțelului să poată retrăi cu mândrie momentul 2011”, a spus Brăilescu.

Apel către fani din partea clubului

Totodată, gruparea gălățeană speră ca în acest sezon aniversar să strângă un număr record de membri socios. Cardurile de contribuții ale suporterilor au fost lansate la 1 iulie. Acestea sunt împărțite în mai multe categorii: VIP (1.000 lei/an), Premium (500 lei/an), Standard (100 lei/an), Junior, pentru copii (50 lei/an). Acestea pot fi făcute la magazinul clubului sau online.

Primul membru socios Junior este chiar Antonia Munteanu, fiica actualului manager general. ”Este foarte important să strângem iubitorii de fotbal gălățeni alături de noi, pentru că așa putem să ne clădim drumul spre performanță. Ca entitate sportivă, întotdeauna forța ți-o dă numărul de suporteri. Am toată încrederea că gălățenii vor veni alături de noi și ne vor sprijini pentru că la Galați este un spirit aparte pentru Oțelul”, a spus Cristian Munteanu, managerul clubului.

Altfel, reunirea lotului este încă sub semnul incertitudinii, până la relaxarea măsurilor împotriva coronavirus.

Citit 2324 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Iulie 2020 02:16

7 comentarii

 • postat de Rodica Miercuri, 08 Iulie 2020 08:22 194.105.20.*** Link la comentariu
  2
  1

  Cand o sa vii tu sa bagi bani probabil vor trece numele tau. Pentru fraierul MX si toti ceilalti bolovani care mor de grija Otelului - otelul este al galatenilor asa cum si Primaria este a orasului Galati.

  Raportează
 • postat de comunismul Miercuri, 08 Iulie 2020 02:53 5.13.175.*** Link la comentariu
  1
  0

  da dar campionatul l-a luat echipa veche! nu asta noua! cat despre echipament e ok! foarte frumos!

  Raportează
 • postat de Mihai V. Duminică, 05 Iulie 2020 19:11 109.166.133.*** Link la comentariu
  1
  1

  Bai Fratia care Otelul e al nostru ca vad ca scrie primaria Galati ? Otelul va fi al nostru atunci cand va fi condusa de un investitor serios nu de bani de la primarie (PSD)!

  Raportează
 • postat de Mx Duminică, 05 Iulie 2020 07:04 5.13.160.*** Link la comentariu
  2
  2

  Pt. Fratia Ortodoxa- Te supara adevarul fraiere ?! Numai un retardat ca tine putea sa dea o asemenea replica. E plina tara de specimene ca tine care gindesc asa. Tara e plina....

  Raportează
 • postat de Rtv Duminică, 05 Iulie 2020 06:21 109.166.135.*** Link la comentariu
  2
  2

  E echipamentul Primăriei Galați sau echipamentul lui Otelul?

  Raportează
 • postat de Frăția Ortodoxa Sâmbătă, 04 Iulie 2020 17:19 5.13.132.*** Link la comentariu
  4
  1

  Pt Mx, mai da_te în aia a noastră. SC Otelul este al nostru.
  Fuck you... Dezertorule

  Raportează
 • postat de MX Sâmbătă, 04 Iulie 2020 15:20 5.13.160.*** Link la comentariu
  5
  6

  Cel mai frumos moment din istoria clubului a dus apoi la falimentul clubului. Cineva si-a atins scopul iar altii si-au rotunjit averile. Acum am ramas fara fotbal si ne uitam oftind la altii . Hai sa o lasam mai usor cu laudele pt. ca totul a fost premeditat iar noi suporterii am avut cel mai mult de suferit....

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.