Oțelul ar putea specula pașii greșiți ai adversarelor

Oțelul ar putea specula pașii greșiți ai adversarelor
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Etapa de astăzi din seria a doua al celui de-al treilea eșalon poate produce modificări importante în situația la zi a echipelor

Finalul turului de campionat se apropie cu pași repezi la liga a treia, iar Oțelul se află momentan pe locul patru, cu zece puncte acumulate după cinci etape disputate. Gruparea gălățeană pare să aibă în față o etapă favorabilă, având meci acasă cu CSM Bacău, în vreme ce contracandidatele sale la promovare joacă între ele. Liderul CSM Rm. Sărat (13 puncte) o întâlnește pe teren propriu pe CSM Focșani, în vreme ce Dacia Unirea Brăila (locul 2, cu 12 puncte) joacă pe terenul celor de la Sporting Liești (locul 3, cu 10 puncte).  Astfel, în cazul unui succes, Oțelul ar putea profita de pașii greșiți ai echipelor din jurul său și este un bun prilej de a avansa în clasamentul la zi. Toate meciurile se dispută astăzi, de la 15:00.

Cristian Munteanu, managerul general al Oțelului, a declarat că este important ca echipa sa să ajungă cât mai repede între primele două clasate, în cazul în care se îngheață campionatul să fie pe loc de baraj. Totodată, Munteanu a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii săi că meciul cu CSM Bacău nu e dinainte câștigat.

”Am reușit să legăm câteva rezultate bune, se vede și în joc o schimbare în bine, iar acum trebuie să ajungem pe primele două locuri, cele care duc la baraj. Dacă, Domane ferește!, se întâmplă iar vreo nenorocire și se oprește fotbalul pentru moment, noi trebuie să fim pe primele două locuri ca să putem să jucăm barajul de promovare pentru orice eventualitate. Cine crede că meciul cu CSM Bacău va fi ușor se înșală. Este o echipă tânără care n-are nimic de pierdut. I-au încurcat pe Focșani și chiar dacă au pierdut cu Brăila și cu Liești au jucat bine în fiecare meci și puteau scoate mai mult. Sigur că am încredere în băieții noștri, dar îmi doresc să văd la ei atitudine în primul rând, să nu creadă că meciul e câștigat dinainte doar cu numele”, a spus Munteanu.

Derbiul etapei se joacă la Liești

Meci cu miză la Liești, unde echipa locală Sporting – locul 3, cu 10 puncte în Seria a II-a – întâlnește Dacia Unirea Brăila – locul II cu 12 puncte. ”În condițiile în care Sporting încheie victorioasă, coroborat cu succesul Focșaniului la Râmnic, atunci echipa noastră va urca în fotoliul de lider. Se înțelege că vom juca totul pe cartea victoriei. Știm că brăilenii se prezintă cu o echipă bună, dar și noi avem forța de a obține victoria”, ne-a spus antrenorul secund Dorinel Matei. Cu excepția unui jucător testat pozitiv, întregul lot este valid și hotărât să facă o figură frumoasă.

Tot acasă va juca și Avântul Valea Mărului, în compania celor de la Viitorul Ianca. Fără niciun punct în acest sezon, antrenorul Gheorghiță Popa speră în primul succes în meciul de astăzi, de la ora 15,00. În această săptămână, nu a fost nevoie de testul Covid-19, s-a reușit încă două transferuri ce ar putea aduce o îmbunătățire a jocului, astfel că sunt create condițiile unui rezultat favorabil. Cele două noutăți sunt Constantin Spânache și Iulian Năpârlică, aceștia, în schimb, având nevoie de testul obligatoriu, dacă vor intra în joc.

Celelalte meciuri din seria a II-a sunt:  Sportul Chiscani – CS Făurei şi CSM Rm. Sărat – CSM Focșani.

Citit 4089 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Noiembrie 2020 00:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.