Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
3 comentarii

UPDATE, ora 19,45. Gabriela Angheloiu va prelua de miercuri, 5 mai 2021, șefia Direcției de Sănătate Publică (DSP) Galați. Noul director executiv a fost numit de Ministerul Sănătății, prin detașare, pentru o perioadă de jumătate de an. Presa centrală a scris că Angheloiu a ocupat unele funcții importante în minister, unde a ajuns cu susținerea PSD.

Până astăzi, Gabriela Angheloiu a condus Serviciul de Perfecționare în Sănătate Publică și Recunoaștere Profesională în Domeniul Sanitar din cadrul Direcției Generale Resurse Umane a Ministerului Sănătății.

Detașarea la Galați pare a fi una impusă de conducerea ministerului, iar situația este asemănătoare cu cea petrecută în luna mai a anului trecut. Atunci, după ce DSP Galați a rămas fără director, la conducerea instituției a fost numită, tot prin detașare, o doctoriță de la DSP Argeș, care a refuzat însă să vină la Galați.

Până astăzi, medicul Liliana Moise a fost directorul executiv al DSP Galați.


Şef-surpriză la Direcția de Sănătate Publică Galați. Medicul Liliana Moise a fost schimbat de la șefia Direcției de Sănătate Publică (DSP) Galați, printr-o adresă trimisă marți de Ministerul Sănătății. Decizia intră în vigoare de miercuri, 5 mai 2021. Până în momentul de față, autoritățile de la București nu au anunțat și cine este persoana care va prelua conducerea DSP Galați. De asemenea, nu se știe încă ce a stat la baza acestei demiteri.

Dr. Liliana Moise ocupa funcția de director executiv interimar al DSP Galați din aprilie 2014. Anul trecut, pe 20 mai, atunci când interimatul i-a expirat, dr. Moise a decis să nu mai continue în această funcție de conducere. Ulterior, pe 9 iulie, ea a fost din nou numită director executiv al DSP Galați.

Acum, după ce conducerea instituției va fi preluată de o altă persoană desemnată de Ministerul Sănătății, dr. Moise își va relua funcția pe care a deținut-o până în 2014, cea de șef serviciu Control în sănătate publică din cadrul DSP Galați.

Citit 5389 ori Ultima modificare Vineri, 07 Mai 2021 11:12

3 comentarii

 • postat de Aad Marți, 04 Mai 2021 18:24 70.25.40.*** Link la comentariu
  4
  29

  "dr. Moise își va relua funcția pe care a deținut-o până în 2014, cea de șef serviciu Control în sănătate publică din cadrul DSP Galați."
  Dar din 2014 si pana astazi acea functie nu a fost ocupata de altcineva? Sau nu era nevoie de cineva pe acel post? Asta ar insemna ca nu e nevoie nici acum, dar deh!...
  Proasta atitudine, proaste obiceiuri: eu ma duc sa ocup o functie dar locul meu aici ramane liber, daca ma intorc? Adica, daca ma da afara ca se schimba partidul? La fel a procedat si Iohannis, si un pitifelnic de la primaria Galati (city manager sau ceva la fel de pompos) parca ar fi pe mosia lor, post ocupat din neam-in-neam.... Posturi care fie sunt sinecuri (fara o nevoie reala, fara atributii specifice, aaaltfel ar fi scoase la concurs imediat!) fie ceilalti din schema ii impart atributiile si muncesc peste norma sa-i salveze fundul proptitului pilos. Of, of, of!!!

  Raportează
 • postat de DESPERADO Marți, 04 Mai 2021 16:20 81.12.149.*** Link la comentariu
  5
  31

  Ce bine e să fii bugetar!
  Pleci dintr-o funcţie în alta, cu un grad mai mare, avansezi bine dacă lingi un partid unde trebuie şi apoi "în vremuri grele" revii la funcţia de bază păstrată călduţ, căci nimeni nu te dă afară!
  Cam aşa "a păţit" şi doamna "obosită puţin", din imagine.
  Oare când se vor scoate frate toate posturile la CONCURS în ţara asta?
  Observ că USR-PLUS vrea asta. Suntem curioşi să vedem cine le pune piedici acum..

  Raportează
 • postat de Obiectiv Marți, 04 Mai 2021 15:12 84.117.41.*** Link la comentariu
  2
  24

  Sugativele bugetului Romaniei!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro