Galațiul a depăşit pragul de 30.000 de infectări cu COVID-19

Galațiul a depăşit pragul de 30.000 de infectări cu COVID-19
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Jumătate dintre gălățenii testați în ultimele 24 de ore au fost declaraţi purtători ai virusului. La Galați nu a mai fost raportat niciun deces, în schimb aproape o sută de pacienți au fost declarați vindecați.
Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 443 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 178 au fost declaraţi purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi a ajuns astfel la 30.114. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 11 persoane au fost reconfirmate.
Din fericire, ziua de luni nu a adus niciun deces în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, numărul victimelor COVID-19 din Galați rămânând astfel la 1.004.
Luni, 27 septembrie, 91 de pacienți internați au fost declarați oficial vindecați, ceea ce face ca totalul persoanelor depistate pozitiv și tratate să crească la 27.727.
În carantină instituționalizată se afla, luni, 27 septembrie, o persoană, conform aceleiași raportări. În izolare la domiciliu erau 1.114 gălăţeni confirmaţi, iar numărul gălățenilor aflați în carantină la domiciliu a ajuns la 803. În izolare instituționalizată se aflau 268 de bolnavi de COVID-19.
De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 211.926 de teste.

Citit 2811 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Septembrie 2021 00:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro