Gălățenii, fruntași ai câştigurilor la loto, cu premii de peste 40 milioane de euro

Gălățenii, fruntași ai câştigurilor la loto, cu premii de peste 40 milioane de euro
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Gălăţenii sunt printre cei mai norocoși oameni din țară, dacă ar fi să luăm în calcul frecvența cu care la noi se ghicesc numerele norocoase la Loto 6/49. Multe mari premii ale Loteriei Române au ajuns la Galați în ultimii zece ani, cea mai recentă lovitură fiind a unui jucător care a câștigat cu o variantă simplă, la extragerea de pe 21 octombrie 2021, marele premiu în valoare de circa 1,5 milioane de euro.

Agenția loto cu numărul 17-012 din Galați, cea de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 2, este ultima pe lista norocoaselor unde a fost jucată combinația care i-a adus unei persoane (nu știm încă dacă este un domn sau o doamnă) marele câștig la 6 din 49. 25, 21, 24, 4, 8 şi 2 au fost numerele extrase joi, 21 octombrie, și care adaugă un nou milionar pe harta deja bogată a băftoșilor din Galați care au luat marele pot la Loteria Română. Fericitul câștigător care a mizat pe o variantă simplă, pentru care a plătit un bilet de numai 5,5 lei, are la dispoziție 90 de zile să își revendice premiul, în valoare de 7.646.117,84 de lei, aproape 1,55 milioane de euro.

Succesul de joi face ca numărul marilor premii obținute de gălățenii norocoși să ajungă la 11, iar valoarea câştigurilor să depăşească 40 de milioane de euro. La Galați, un mare premiu la 6/49 nu se mai câștigase din primăvara lui 2019, din luna mai, când un gălățean a câștigat echivalentul a 4,7 milioane de euro, după ce a jucat la agenția de la General, una cu tradiţie în ceea ce priveşte marile câştiguri ajunse la Galaţi.

Gălăţenii au luat cele mai mari premii ale loteriei

Gălăţenii câştigători nu doar că sunt mulţi, dar au avut şi şansa de a pune mâna pe cele mai mari premii. Trei jucători gălățeni au intrat în istoria Loteriei Române, după ce au pus mâna pe sume uriaşe, care le-au schimbat viaţa. Primul a fost un tecucean, care în 2001 a câștigat cel mai mare premiu la acea vreme pus la bătaie de Loteria Română. Peste 560.000 de euro, o Skoda Felicia şi un apartament în Bucureşti au constituit câștigul tânărului din Tecuci. În anii care au urmat, câştiguri înzecite au ajuns la jucători de pe malul Dunării, printre aceștia aflându-se un judecător şi un pompier. Se întâmpla în 2009, când un maistru militar de la ISU Galaţi şi-a adjudecat un premiu de 11 milioane de euro, şi în iulie 2013, când un magistrat de la Curtea de Apel Galaţi îşi adăuga în conturi suma de 8,2 milioane de euro. De altfel, 2013 a fost anul în care, la Galaţi, au ajuns cele mai multe câștiguri. În decurs de numai şase luni, trei gălăţeni au luat Marele Premiu la extragerile 6/49 organizate de Loteria Română.

Citit 3967 ori Ultima modificare Luni, 25 Octombrie 2021 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.