Bilanț excelent la "Naționale": 38 de medalii cucerite la karate tradițional

Bilanț excelent la "Naționale": 38 de medalii cucerite la karate tradițional
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Practicanții sportului karatelor și-au dat întâlnire recent, în Capitală, la ediția cu numărul 31 a "Naționalelor" de karate tradițional.

În arena "Romsilva", cu o organizare foarte bună asigurată de federația de specialitate (al cărei președinte este gălățeanul Nicolae Mărăndici), s-au întrecut cei mai buni karateka din țară. Circa 200 de sportivi de la peste 30 de cluburi au participat la categoriile cadeți, juniori, tineret și seniori.

Stafful tehnic al CS Meikyo (Dana Stamate Farcaș, Andrei Farcaș și Eusebiu Diaconu) a prezentat în acest important concurs zece sportivi, la categoriile cadeți și juniori. Spre lauda lor au făcut-o din nou foarte bine, de vreme ce au adus în vitrina clubului nu mai puțin de 23 de medalii. Dintre acestea, 9 sunt de aur, 11 de argint și 3 de bronz. La cadeţi, aceste medalii le-au revenit sportivilor: Andreea Suditu - două medalii de argint și un loc 4; Teodora Homner - un argint; Yasmina Zamfir - un argint; David Rusu - două de aur, un argint și un loc 4; Ciprian Robu - un aur, un argint și un loc 4; Andrei Cucu - aur, argint și un loc 4. Bine reprezentat a fost clubul și la juniori, unde s-au remarcat: Alexandra Tomiță - două medalii de aur, două de argint și una de bronz; Ioana Zăvoiu - un aur și un bronz; Ioana Zaharia - aur; Răzvan Postelnicu - una de aur, două de argint și una de bronz.

Cu 12 medalii s-au prezentat la bilanț și sportivii Clubului Kodo, instruiți de antrenorii Mihai Tâmpeanu și Alin Daiciu: șapte de aur, trei de argint și două de bronz. Cele 12 medalii au fost câştigate astfel: seniori: Mihai Tâmpeanu (un aur, un argint și un loc 4), Alex Butură (aur, argint și bronz), Dragoș Cristea (aur); juniori: Cătălina Stamate (aur, argint și un loc 4), Andreea Marin (bronz); cadeți: Vlad Hagiu (aur și un loc 4), Radu Dobre (aur) şi Andrei Dinu (aur).

Conducerea CS Municipal s-a adaptat situației, pentru că în perioada respectivă au avut loc și examenele Bacalaureatului, prezentând în concurs o singură sportivă - Roxana Stoica, la categoria seniori. Aceasta a adus clubului trei medalii: două de argint și una de bronz.

Astfel, numărul total al medaliilor obținute de gălățeni a fost de 38, dintre care 16 de aur, 16 de argint și 6 de bronz.

Citit 2001 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2022 11:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.